• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli ediyor bu adam beni bazen..!

eğer kayınvalidenle gittiğin takdirde sürekli yanında olacaksa sana hak veriyorum uçakla git..

ama 1 hafta boyunca 1 kere görüşecekseniz o zaman kayınvalidenle gitmende bir sorun yok gibi gözüküyo canım..

ben de erkeklerin emrivakilerinden hiç hoşlanmıyorum...

Bu durumu eşiniz yaratmış, eşiniz düzeltsin bence. Tek başınıza ailenize gitmek istemekte haklısınız, belki 5-6 yıllık evli olsanız bu durum sizi bu kadar sıkmayacaktı, yinede bu durumu büyütüp huzurunuzu kaçırmayın derim.

Paylasimlariniz icin tesekkür ederim kizlar...!

Suan icin bu konuyu daha düsünmemeye calisiyorum...bir sekilde gidecegim insALLAH..! Daha Bayrama cok vakit var nasilsa...zaman ne gösterecek kim bilir...! HAYIRLISI!

yanı çok oldum.ne olacak kayınvalıdende gelıcekse bırak kadın gelsin eşinde çok ısabetlı bır davranıs yapmıs.hatta ben senin yerinde olsam sende gel anne diye ısrar ederdim
bu yüzden eşinle tartışmana bile gerke yok çünkü aranız bile açılabilir.
çok abartıyorsun bence
daha 4 aylık evlyken byle problemler çıkarma derim
zararlı çıkan sen olursun.

bence gerçekten abartmışsınız..

kayınvalideniz madem babasında kalacak, siz niye onun peşinde olasınız ki.
herkes kendi babaevinde kalacak işte.
kimse kimseye davetsiz misafir değil. alt tarafı yapacağınız birlikte bir yolculuk
hem sizin aileniz niye "kayinvalidesi takilmis pesine...kizimizi rahat birakmiyor diye düşünsün"
bu kadar negatif mi bakıyorlar ki?
eşiniz demiş olsaydı sende gelininle git onlarda kal, tamam ayıp etmiş olurdu.
ama sonuçta o da kendi ailesine gidecek.
emrivaki bir durum da yok bana göre..
ben anlamadım gerçekten bu tepkinin sebebini..

bence sen haklısın...sana sormadan böle bi teklif yapması saçmalık resmen ben düşünüyrmda benm nısanlm böle bı teklfle gelse bana evlendgmzde cınlerım tepeme cıkardı..sen ucaga atla en ıyısı...
tavrın net olsun...kocan bıle olsa cekınmelı senden...

Back
X