• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım

Bugün yine kan verdim sonuç yükselme var ama çok az sizce ne oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-13-13-00-33-282_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-13-13-00-33-282_com.miui.gallery.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar değerlerim böyle çıktı sizce hamile miyim adet günü bu testi yaptım.. daha öncesinde evde test yaptığımda iki çizgi çıktı azıcık silik çıktı
Hamilesin hayırlı olsun canım🙂

Kimyasal olabilir canm değerin giderek yükselmesi gerekiyor senin düşmüş:(

Gittim kadın doğuma sağlıklı bir gebelik değil dedi kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi cumartesi günü tekrar gelip kan verp bakmamız lazım dedi dış gebelik hakkında bilginiz var mı ?

Gittim kadın doğuma sağlıklı bir gebelik değil dedi kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi cumartesi günü tekrar gelip kan verp bakmamız lazım dedi dış gebelik hakkında bilginiz var mı ?
Canım inşallah kimyasaldir. Değerler inişli çıkışlı ama farklı yerlerde verdi isen ondan da kaynaklı olabilir .
Ben geçen yıl kimyasal gecrdim, adet ile attım.
Şuan dış gebelik yaşıyorum..
Kese için gittiğimde fark edildi. Düşük için iğne oldum, 6temmuzda.
Dün reglim hafifçe başladı...

Canım inşallah kimyasaldir. Değerler inişli çıkışlı ama farklı yerlerde verdi isen ondan da kaynaklı olabilir .
Ben geçen yıl kimyasal gecrdim, adet ile attım.
Şuan dış gebelik yaşıyorum..
Kese için gittiğimde fark edildi. Düşük için iğne oldum, 6temmuzda.
Dün reglim hafifçe başladı...
Canım benim bugün kanamam başladı hastaneye gittim dış gebelik dedi iğne yapıp düşmesilazım ve rahmini temizlememiz lazım dedi bana saçma geldi çünkü zaten kanamam var ve düşüyor bilmiyorum ne yapacağımı acaba blgisi olan var mı ?

Canım benim bugün kanamam başladı hastaneye gittim dış gebelik dedi iğne yapıp düşmesilazım ve rahmini temizlememiz lazım dedi bana saçma geldi çünkü zaten kanamam var ve düşüyor bilmiyorum ne yapacağımı acaba blgisi olan var mı ?
İğne yaptı ise inşallah temizlenir bende iğne oldum dün başladı kanamam,
Sonrası için doktorumla konuşacağım pazartesi tekrar kan ver dedi

Back