Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil yardım
- Konu Sahibi Kubra2172
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? kahvecibaby bakar mısınız
- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Merhaba canım düşüş var beta değerinde galiba kimyasal olmuşKızlar 2. Kez kan verdim sonuç bu düşüş var sanki ben pek anlamıyorum bakablir misiniz normal mi ?
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Yükselmesi lazımdı sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsunuzKızlar 2. Kez kan verdim sonuç bu düşüş var sanki ben pek anlamıyorum bakablir misiniz normal mi ?
- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Hastanede doktora yada hemşireye söylediniz mi önceki değerim 200 lerdeydi diye ne dedilerKızlar çok merak ediyorum lütfen bakar mısınız
Kızlar 2. Kez kan verdim sonuç bu düşüş var sanki ben pek anlamıyorum bakablir misiniz normal mi ?
maalesef düşüş var acilde doktor falan var mıydı onlarla da görüşseydin bir..
- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Allah Allah nasıl oluyor bu acaba şaşırdım canım aynı yerdemi verdiniz 3 tahlilinde?Bugün yine kan verdim sonuç yükselme var ama çok az sizce ne oluyor
- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 26
Laboratuvar farkından olabilir belkide canım aynı yerde kan vermen daha iyi olurYok canım düşmüş olanı başka yerde verdim
Yok canım düşmüş olanı başka yerde verdim
doktora görünmen lazım canım.. ama 1. ile 3. aynı yerse düşüş var demektir yine
Hamilesin hayırlı olsun canımKızlar değerlerim böyle çıktı sizce hamile miyim adet günü bu testi yaptım.. daha öncesinde evde test yaptığımda iki çizgi çıktı azıcık silik çıktı
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Canım inşallah kimyasaldir. Değerler inişli çıkışlı ama farklı yerlerde verdi isen ondan da kaynaklı olabilir .Gittim kadın doğuma sağlıklı bir gebelik değil dedi kimyasal veya dış gebelik olabilir dedi cumartesi günü tekrar gelip kan verp bakmamız lazım dedi dış gebelik hakkında bilginiz var mı ?
Ben geçen yıl kimyasal gecrdim, adet ile attım.
Şuan dış gebelik yaşıyorum..
Kese için gittiğimde fark edildi. Düşük için iğne oldum, 6temmuzda.
Dün reglim hafifçe başladı...
Canım benim bugün kanamam başladı hastaneye gittim dış gebelik dedi iğne yapıp düşmesilazım ve rahmini temizlememiz lazım dedi bana saçma geldi çünkü zaten kanamam var ve düşüyor bilmiyorum ne yapacağımı acaba blgisi olan var mı ?Canım inşallah kimyasaldir. Değerler inişli çıkışlı ama farklı yerlerde verdi isen ondan da kaynaklı olabilir .
Ben geçen yıl kimyasal gecrdim, adet ile attım.
Şuan dış gebelik yaşıyorum..
Kese için gittiğimde fark edildi. Düşük için iğne oldum, 6temmuzda.
Dün reglim hafifçe başladı...
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İğne yaptı ise inşallah temizlenir bende iğne oldum dün başladı kanamam,Canım benim bugün kanamam başladı hastaneye gittim dış gebelik dedi iğne yapıp düşmesilazım ve rahmini temizlememiz lazım dedi bana saçma geldi çünkü zaten kanamam var ve düşüyor bilmiyorum ne yapacağımı acaba blgisi olan var mı ?
Sonrası için doktorumla konuşacağım pazartesi tekrar kan ver dedi