Acil yardım

Kubra2172

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
50
5
1
27
Kızlar değerlerim böyle çıktı sizce hamile miyim adet günü bu testi yaptım.. daha öncesinde evde test yaptığımda iki çizgi çıktı azıcık silik çıktı

Eklentiler

• IMG_20220709_053652.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 195
Hayırlı olsun hamilesiniz iki günde bir tekrar bakılması gerekiyor diye biliyorum

Kızlar değerlerim böyle çıktı sizce hamile miyim adet günü bu testi yaptım.. daha öncesinde evde test yaptığımda iki çizgi çıktı azıcık silik çıktı

Gözünüzaydın hamilesiniz çifte bayram size maşallah.. 2 gün sonra yenilersiniz değerinizin yükselmesine baktırırsınız

Çok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememiş
2 gün sonra 440lara gelir sonra 880 civarlarına
2ye katladıkça sorun olmaz
Hayırlı olsun
Bu ay özel bişey denediniz mi

Çok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememiş

Daha düşük onlar için bu değer ama gebelik başlamış inŞallah sağlıkla da ilerleyen bir gebelik olur.. 2 gün sonra değerin yükselmesi gerekir 2 katı kadar.. hemen ultrasonda görünmez son adet tarihinize göre 5.hafta da kese görünür.. Hatta değer 1000i bulunca bebeğin kesesi görünür diyenlerde var..

O zaman biraz daha bekliyeyim bir sıkıntı olmasından korktum açıkçası net bir şey de demeedileri için

O zaman biraz daha bekliyeyim bir sıkıntı olmasından korktum açıkçası net bir şey de demeedileri için

onlar demiyorlar direk.. ilk gebeliğimde değerim 1000di o zaman bile kem küm ettiler birgün sonra keseyi gördük ultrasonda.. siz kendinize dikkat edin yormayın

Kızlar sancım da var ara ara oluyor 10 saniye sürüp duruyor normal mi sizce

olabilir.. adet sancısı gibi de çekebilirsin kanama olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.. kendini yorma ağır kaldırma uzanma çok eğilip kalkma dinlenme moduna geç

Kızlar 2. Kez kan verdim sonuç bu düşüş var sanki ben pek anlamıyorum bakablir misiniz normal mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-12-06-17-58-952_com.miui.gallery.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…