Kızlar değerlerim böyle çıktı sizce hamile miyim adet günü bu testi yaptım.. daha öncesinde evde test yaptığımda iki çizgi çıktı azıcık silik çıktı
Çok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememişGözünüzaydın hamilesinizçifte bayram size maşallah.. 2 gün sonra yenilersiniz değerinizin yükselmesine baktırırsınız
2 gün sonra 440lara gelir sonra 880 civarlarınaÇok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememiş
2 gün sonra 440lara gelir sonra 880 civarlarına
2ye katladıkça sorun olmaz
Hayırlı olsun
Bu ay özel bişey denediniz mit
Çok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememiş
Daha düşük onlar için bu değer ama gebelik başlamış inŞallah sağlıkla da ilerleyen bir gebelik olur.. 2 gün sonra değerin yükselmesi gerekir 2 katı kadar.. hemen ultrasonda görünmez son adet tarihinize göre 5.hafta da kese görünür.. Hatta değer 1000i bulunca bebeğin kesesi görünür diyenlerde var..
Çok sağolun inşallah öyle olur
O zaman biraz daha bekliyeyim bir sıkıntı olmasından korktum açıkçası net bir şey de demeedileri için
Yani aşılamadır vitamindir gibiTeşekkür ederim sağolun ... Özel birşey derken nasıl birşey yani
O zaman biraz daha bekliyeyim bir sıkıntı olmasından korktum açıkçası net bir şey de demeedileri için
Çok teşekkürler içim çok rahatlattınız gerçektenonlar demiyorlar direk.. ilk gebeliğimde değerim 1000di o zaman bile kem küm ettiler birgün sonra keseyi gördük ultrasonda.. siz kendinize dikkat edin yormayın
Çok teşekkürler içim çok rahatlattınız gerçekten
Amin amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatne demek.. sadee bayramın 3 veya 4. günü tekrar kan verip baktırın değerinize ne kadar artmış..
Kızlar sancım da var ara ara oluyor 10 saniye sürüp duruyor normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?