Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acil yardım
- Konu Sahibi Kubra2172
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar değerlerim böyle çıktı sizce hamile miyim adet günü bu testi yaptım.. daha öncesinde evde test yaptığımda iki çizgi çıktı azıcık silik çıktı
Gözünüzaydın hamilesiniz çifte bayram size maşallah.. 2 gün sonra yenilersiniz değerinizin yükselmesine baktırırsınız
Çok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememişGözünüzaydın hamilesiniz çifte bayram size maşallah.. 2 gün sonra yenilersiniz değerinizin yükselmesine baktırırsınız
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.295
- 298
2 gün sonra 440lara gelir sonra 880 civarlarınaÇok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememiş
2ye katladıkça sorun olmaz
Hayırlı olsun
Bu ay özel bişey denediniz mi
2 gün sonra 440lara gelir sonra 880 civarlarına
2ye katladıkça sorun olmaz
Hayırlı olsun
Bu ay özel bişey denediniz mi t
Çok sağolun gerçekten de öyle oldu yani kötü birşey yok değil mi bu değer de çünkü hemşire net bir şey dememiş
Daha düşük onlar için bu değer ama gebelik başlamış inŞallah sağlıkla da ilerleyen bir gebelik olur.. 2 gün sonra değerin yükselmesi gerekir 2 katı kadar.. hemen ultrasonda görünmez son adet tarihinize göre 5.hafta da kese görünür.. Hatta değer 1000i bulunca bebeğin kesesi görünür diyenlerde var..
Daha düşük onlar için bu değer ama gebelik başlamış inŞallah sağlıkla da ilerleyen bir gebelik olur.. 2 gün sonra değerin yükselmesi gerekir 2 katı kadar.. hemen ultrasonda görünmez son adet tarihinize göre 5.hafta da kese görünür.. Hatta değer 1000i bulunca bebeğin kesesi görünür diyenlerde var..
O zaman biraz daha bekliyeyim bir sıkıntı olmasından korktum açıkçası net bir şey de demeedileri için
Çok sağolun inşallah öyle olur
O zaman biraz daha bekliyeyim bir sıkıntı olmasından korktum açıkçası net bir şey de demeedileri için
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.295
- 298
Yani aşılamadır vitamindir gibiTeşekkür ederim sağolun ... Özel birşey derken nasıl birşey yani
onlar demiyorlar direk.. ilk gebeliğimde değerim 1000di o zaman bile kem küm ettiler birgün sonra keseyi gördük ultrasonda.. siz kendinize dikkat edin yormayın
Ay yok denemedimYani aşılamadır vitamindir gibi
Çok teşekkürler içim çok rahatlattınız gerçektenonlar demiyorlar direk.. ilk gebeliğimde değerim 1000di o zaman bile kem küm ettiler birgün sonra keseyi gördük ultrasonda.. siz kendinize dikkat edin yormayın
Çok teşekkürler içim çok rahatlattınız gerçekten
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat ne demek.. sadee bayramın 3 veya 4. günü tekrar kan verip baktırın değerinize ne kadar artmış..
Amin amin inşallah tamamdır yine baktıracamRabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat ne demek.. sadee bayramın 3 veya 4. günü tekrar kan verip baktırın değerinize ne kadar artmış..
Kızlar sancım da var ara ara oluyor 10 saniye sürüp duruyor normal mi sizce
olabilir.. adet sancısı gibi de çekebilirsin kanama olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.. kendini yorma ağır kaldırma uzanma çok eğilip kalkma dinlenme moduna geç