Acil yardım 😥🤲

kimse kusura bakmasın ama böyle kaderci tiplere uyuz oluyorum.

Kadın kan kaybından şuurunu yitirmiş gibi. Benim de basurum oldu bir dönem fark ettiğim gibi doktora gittim. Ağrı bile yoktu henüz. İlaç, krem verdi geçti gitti. Sülük yapıştırırken açmadın sanki popoyu, sanki böyle canın acımadı. Doktordan ne çekiniyorsun korkuyorsun yani.

Evet gittim acile gittim damar yolu açıldı serum takıldı baya bi kaldim yattim acilde sonra geldim eve bol dinlen sıvı al bol bol dedi doktor tabikii ben orayı söylemedim hemeroid felan demedim orası şiş ve hala acıyo iyyim baş dönmem geçti ama orası kötü onun içinde biraz bekleyip bi genel cerrahiye gidecem artık olan oldu yapcak bişey yok tepki gösterip cok yazan olmuş ama şöyle düşündüm ameliyat acısını cekmetense bu daha iyi dedim çünkü daha 9 ay önce ameliyat oldum anesteziden nefret ediyorum ameliyat stresi beni mahvediyor Buda araştırinca hani hiç kötü bişey duymadım cazip geldi bana acıkcası olacak olacak yapacak bişey yok buna şükür

Sülük tedavisinde kanama olur heleki anüs bölgesi çok damarlı bir bölge normal yani bu kadar kanama olması. Bi hastam vardı beline sülük yapistirmisti kanaması durmamış saatlerce kanadı küçücük bir delik dikiş atıp durdurmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…