Acil yardım 😥🤲

Hayalim0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
37
4
45
Merhaba arkadaşlar geçenki konumda bahşetmiştim benim basur sorunum vardı ve bir türlü geçirememişdim çok acı cekiyordum ameliyattan korktuğum içinde doktora gidemiyordm çok araştırdım soruşturdum ve sülük yaptırmaya karar verdim bugün yaptırdım ama başıma neler geldi Saat 2 de girdim sülükleri bıraktı çok afedersiniz ama memeye acıyodu baya neyse olsun dedim sonra bıraktı oraya tendürtiyot sürdü pamuk koydu sonra bende ped yerlestrdim büyük boy aldım ama bi sorun vardı başım dönüyor midem bulanıyordu bişiyler ye kraker su iç dedi tamam dedim çıktım aldım az oturayım otobüse binmeden yeyim dedim birden altımda bi ıslaklık hissettim resmen bacaklarıma iniyordu tekrardan kliniğe döndüm anlattim telaş edilcek bişey değil olur dedi ama dedim her tarafım battı nası olur böyle tamam o zmn bi tamponu değştreyim dedi zoraki değiştrdi ama eve gelene kadar mahvoldum baş dönmesi bi yandan resmen elim ayağım çekiliyo durmadan oraya pamuk yerlestiriyorum kan durmuyo şarıl şarıl sırtıma kadar çıkıyo arıyorum açsınız yemek yeyin diyo bana doktor yemek hazırlayacak durumum yokki kan durmuyo anlatamadim derdimi neyse o halimle zar zor yemek ısıttım yedim gittim bidaha komple üstümü değştrdim oğlumda işten geldi az oturayım dedim birden ayaklarım uğuştu sonra kollarım ellerim kafama bişey saplandı beynim yanıyo sanki kalktım zar zor dedim Allahım noluyo oğlumun yanına geldim pat düştüm evet bayıldım oğlum çok korkmuş kendime geldim sonra istifra ettim çeşmeye gittim soğuk suyun altında yüzümü boynumu iyice yikadim kendime biraz geldim ben randevu için aradığmda bana adet kanaması gibi bi kanama olacağını herhangi birşey olmayacağını söylemişdı ama adet kanamasi değil resmen bi yerimi kesmişim de damara denk gelmiş fışkırıyodu şimdi biraz hafifledi kanama ama hala var her bi saate doluyo ped de pamukda halsizim başım dönüyor yürüyemiyorum bide o bölgede zonklama aşırı bi sancı var o sancıdan ağlıyorum şu anda resmen bilenler bana bi akıl verin lütfen çok kötüyüm şu anda

Su cektiginiz eziyet ameliyat olmakdan daha mi basit geldi size.Anlattigniza gore baya bir kan kaybetmissiniz ki tansiyonunuz dusmus ve bayilmissiniz.bence derhal doktora gitmelisiniz.Gerekirse ameliyatinizi olun dermani olan bir dert lutfen kendinize eziyet etmeyin.

Acile gidin. Anlattiginiza göre baya kan kaybediyorsunuz. Nasıl duruyorsunuz ki hala böyle.
Malesef akan kanın haddi hesabı yoktu akar akması iyi diyo bana hala inanamadim ben dediklerine nasıl duruyorum ayağa kalkmadan yatiyorum altıma battaniye serdim hafifledi kanama ama bende bittim derman yok

Malesef ki öyle bir an ölüyorum sandım o anı hiç unutmayacağım şu an yatıyorum hiç kalkamiyorum acı içindeyim doktor kızar ben ne deyim sülük mü yaptirdum deyim bu bana çok büyık ders oldu
Hanımefendi böyle giderse bir iki saate kan kaybından öleceksiniz. Doktorun kızmasından daha önemlidir bu sanıyorum ki. Tekrar bayılmadan oğlunuza ne yaptığınızı ve ne çok kan kaybettiginizi söyleyin sizi acilen hastaneye götürsün.

Gelmedi gerçekten pişman oldum ben bana anlatilanlara inandım keşke ameliyat olsaydım kendime eziyetlerin en büyügünü yaptim gerçekten sağlı

Bayıldıktan sonra kanama baya durdu eğer kanama o kadar şiddetli devam etseydi gidecektim şu an kanama azaldi sayılır ama ben iyi hissetmiyorum kendimi bacaklarıma derman yok başım dönüyor midem bulanıyor bide ordaki ağrı beni öldüruyor ağlamaktan bi hal oldum

Kanama durdu ama kaybettigniz kan yerine nasil gelecek dusundunuz mu?Vucudunuzda volum kaybi var ve yerine konmasi gerekiyor.Eger takviye edilmesse halsizlik bayginlik bas donmesi ve belki daha tehlikeli durumlar kacinilmaz.Bu yemek yiyerek olacak is degil.Acilen doktora gorunmeniz kan tahluli vermeniz ve hemoglobininize bakilmasi ve greken tedavinin baslanmasi gerekiyor.

Hanimefendi su an bir yaralanma sonucu kan kaybetme yasiyorsunuz. Nasil ki insanlar kursun ya da bicak yarasi sonucu kan kaybindan olebiliyorsa siz de ayni sekilde olebilirsiniz. Zaten belli ki basiniza ne geldiyse doktor-ameliyat korkunuzdan gelmis ama bu isin sakasi yok, hemen bir acile gidin ve orada adli vakia olarak isletin olayi cunku bu suluk isini yapan kisi burada bir suc islemis ve cezalandirilmasi gerekiyor farkinda misiniz?

Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor, saniye evde durmamanız lazım.
Damara denk geldi ise yakılması gerekebilir.
Oğlunuz kaptığı gibi götürsün, sanırım kolonoskopi yapılması gerekir.

Yarın gideceğim hastaneye kanama durdu ama ben hala halsizim ve orda dayanılmaz ağrı var o acı beni uyutmuyo bile

Haklısınız yarın gidicem hastaneye ağrısından duramiyorum sabah kalkıp gidicem umarım kötü şeyler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…