- 6 Kasım 2019
- 37
- 4
- 45
-
- Konu Sahibi Hayalim0606
Malesef ki öyle bir an ölüyorum sandım o anı hiç unutmayacağım şu an yatıyorum hiç kalkamiyorum acı içindeyim doktor kızar ben ne deyim sülük mü yaptirdum deyim bu bana çok büyık ders olduÖleceksiniz yani doktora gidin
Malesef akan kanın haddi hesabı yoktu akar akması iyi diyo bana hala inanamadim ben dediklerine nasıl duruyorum ayağa kalkmadan yatiyorum altıma battaniye serdim hafifledi kanama ama bende bittim derman yokAcile gidin. Anlattiginiza göre baya kan kaybediyorsunuz. Nasıl duruyorsunuz ki hala böyle.
Hanımefendi böyle giderse bir iki saate kan kaybından öleceksiniz. Doktorun kızmasından daha önemlidir bu sanıyorum ki. Tekrar bayılmadan oğlunuza ne yaptığınızı ve ne çok kan kaybettiginizi söyleyin sizi acilen hastaneye götürsün.Malesef ki öyle bir an ölüyorum sandım o anı hiç unutmayacağım şu an yatıyorum hiç kalkamiyorum acı içindeyim doktor kızar ben ne deyim sülük mü yaptirdum deyim bu bana çok büyık ders oldu
Gelmedi gerçekten pişman oldum ben bana anlatilanlara inandım keşke ameliyat olsaydım kendime eziyetlerin en büyügünü yaptim gerçekten sağlıSu cektiginiz eziyet ameliyat olmakdan daha mi basit geldi size.Anlattigniza gore baya bir kan kaybetmissiniz ki tansiyonunuz dusmus ve bayilmissiniz.bence derhal doktora gitmelisiniz.Gerekirse ameliyatinizi olun dermani olan bir dert lutfen kendinize eziyet etmeyin.
Bayıldıktan sonra kanama baya durdu eğer kanama o kadar şiddetli devam etseydi gidecektim şu an kanama azaldi sayılır ama ben iyi hissetmiyorum kendimi bacaklarıma derman yok başım dönüyor midem bulanıyor bide ordaki ağrı beni öldüruyor ağlamaktan bi hal oldumHanımefendi böyle giderse bir iki saate kan kaybından öleceksiniz. Doktorun kızmasından daha önemlidir bu sanıyorum ki. Tekrar bayılmadan oğlunuza ne yaptığınızı ve ne çok kan kaybettiginizi söyleyin sizi acilen hastaneye götürsün.
Kanama durdu ama kaybettigniz kan yerine nasil gelecek dusundunuz mu?Vucudunuzda volum kaybi var ve yerine konmasi gerekiyor.Eger takviye edilmesse halsizlik bayginlik bas donmesi ve belki daha tehlikeli durumlar kacinilmaz.Bu yemek yiyerek olacak is degil.Acilen doktora gorunmeniz kan tahluli vermeniz ve hemoglobininize bakilmasi ve greken tedavinin baslanmasi gerekiyor.Bayıldıktan sonra kanama baya durdu eğer kanama o kadar şiddetli devam etseydi gidecektim şu an kanama azaldi sayılır ama ben iyi hissetmiyorum kendimi bacaklarıma derman yok başım dönüyor midem bulanıyor bide ordaki ağrı beni öldüruyor ağlamaktan bi hal oldum
Yarın gideceğim hastaneye kanama durdu ama ben hala halsizim ve orda dayanılmaz ağrı var o acı beni uyutmuyo bileKanama durdu ama kaybettigniz kan yerine nasil gelecek dusundunuz mu?Vucudunuzda volum kaybi var ve yerine konmasi gerekiyor.Eger takviye edilmesse halsizlik bayginlik bas donmesi ve belki daha tehlikeli durumlar kacinilmaz.Bu yemek yiyerek olacak is degil.Acilen doktora gorunmeniz kan tahluli vermeniz ve hemoglobininize bakilmasi ve greken tedavinin baslanmasi gerekiyor.
Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor, saniye evde durmamanız lazım.
Damara denk geldi ise yakılması gerekebilir.
Oğlunuz kaptığı gibi götürsün, sanırım kolonoskopi yapılması gerekir.
[/QU Evet görltürcekti acile ama ben gitmedim yok dedim aklınıza ne geldi kii kötü bişeymi kanama durdu az var şu anda ama halsizim baş dönmesi devam ediyo bide orda agrı çok fena
Haklısınız yarın gidicem hastaneye ağrısından duramiyorum sabah kalkıp gidicem umarım kötü şeyler olmazHanimefendi su an bir yaralanma sonucu kan kaybetme yasiyorsunuz. Nasil ki insanlar kursun ya da bicak yarasi sonucu kan kaybindan olebiliyorsa siz de ayni sekilde olebilirsiniz. Zaten belli ki basiniza ne geldiyse doktor-ameliyat korkunuzdan gelmis ama bu isin sakasi yok, hemen bir acile gidin ve orada adli vakia olarak isletin olayi cunku bu suluk isini yapan kisi burada bir suc islemis ve cezalandirilmasi gerekiyor farkinda misiniz?
Dalga geçmiyorum sizinde ne dedinizi gayet iyianlıyorum ben inşallah ölmem bakalim bekliyelim görelim o zmnYa dalga geçiyorsunuz ya ne dediğimizi anlamıyorsunuz ya da durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz. Umarım ilkidir de basur yoluna ölmezsiniz pisi pisine.
Kanama o şekilde devam etseydi evet gidecektim ama azaldı kanama ama ben iyi değilim uyuamıyorum bile ağrıdankaç saat geçmiş hala hastaneye nasıl gitmezsiniz ya?
aklım almıyor yani neden gitmiyorsunuz hala???