- 20 Eylül 2010
- 392
- 310
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sürekli yatman doğru değil.kan dolaşımının da aktif olması lazım rahime kan gitmesi lazım.ağır işler yapma tabiki ama sürekli de yatma.benim negatif oldu inşallah senin olmaz.baya baya adet belirtileri vardı.belim kasıklarım ağrıyordu.memelerim şişmişti.tabi ben bunları gebelik belirtisi olarak algıladım ben ama sonuç hüsran oldu.inşallah dondurulmuş embriyo ile olur benimkinde.Öncelikle hepinize merhaba.pozitiv sonuc alanlar lutfen yardimci olurmusunuz.ilk denemem 2015 de husranla sonuclandi.simdi ikinci denemem.3 cu gun embriosu olali 6 gun .korkumdan hep yatiyorum.bu gun sabahdan adet olacakmisim gibi bi agri var.sizce normalmi?
Siz galiba mart ayinda da yapmisdiniz dimi?adet agrisi gibi agri oldu diye morelim sifir.oyuzden 12 ci gunu beklemicem 8 ci gun qan tahlili verecem.en dusuk kac sayiliyor,5 mi?Canım sürekli yatman doğru değil.kan dolaşımının da aktif olması lazım rahime kan gitmesi lazım.ağır işler yapma tabiki ama sürekli de yatma.benim negatif oldu inşallah senin olmaz.baya baya adet belirtileri vardı.belim kasıklarım ağrıyordu.memelerim şişmişti.tabi ben bunları gebelik belirtisi olarak algıladım ben ama sonuç hüsran oldu.inşallah dondurulmuş embriyo ile olur benimkinde.
7 Ekimde transfer yapılmıştı canım 8. günü kan verdim sıfır çıktı.moralini bozma sakın ben onun için söylemedim.adet belirtileri yaşayıp tutan da var.herkes aynı olmuyor.yazılmış bir günü var biz onu bekliyoruz işte Allah büyükSiz galiba mart ayinda da yapmisdiniz dimi?adet agrisi gibi agri oldu diye morelim sifir.oyuzden 12 ci gunu beklemicem 8 ci gun qan tahlili verecem.en dusuk kac sayiliyor,5 mi?
Tatlim herkesin faklı benim 8.gun kanamam oldu tahlil yaptırdım hamileydim meselaÖncelikle hepinize merhaba.pozitiv sonuc alanlar lutfen yardimci olurmusunuz.ilk denemem 2015 de husranla sonuclandi.simdi ikinci denemem.3 cu gun embriosu olali 6 gun .korkumdan hep yatiyorum.bu gun sabahdan adet olacakmisim gibi bi agri var.sizce normalmi?
Eee sonuç?inşâAllah bebeyin yaşiyordur.o kadar dusuk,negativ sonuc okudumki icim karardi resmenTatlim herkesin faklı benim 8.gun kanamam oldu tahlil yaptırdım hamileydim mesela
Yok hayatım devamsabretEee sonuç?inşâAllah bebeyin yaşiyordur.o kadar dusuk,negativ sonuc okudumki icim karardi resmen
Cok sevindim.şükür.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.kac ayliksin suan,yoksa doğdu mu?:)Yok hayatım devamsabret
Teşekkür ederim canım sağol 6.haftadayimCok sevindim.şükür.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.kac ayliksin suan,yoksa doğdu mu?:)
Ay ne guzel tamda kalp atişlarinin duyuldugu haftaTeşekkür ederim canım sağol 6.haftadayim
Aynı benimkide böyle çıktı maalesef yok Çok üzgünüm 21 şubat kan vereceğim hayırlısı bakalımArkadaşlar 3.gün embriyosu.transferimin 7.günü.sabah yaptım testi tabiki negatif çıktı.biliyorum daha erken ama umut işte.bir saat sonra filan bu şekildeydi.sizce ne düşünmeliyim