• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL YARDIM TRANSFERİMİN 7.GÜNÜ İDRAR TESTİM

beydaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
26
8
36
Ankara
Arkadaşlar 3.gün embriyosu.transferimin 7.günü.sabah yaptım testi tabiki negatif çıktı.biliyorum daha erken ama umut işte.bir saat sonra filan bu şekildeydi.sizce ne düşünmeliyim

Eklentiler

• IMG_2292.JPG
    IMG_2292.JPG
    24,1 KB · Görüntüleme: 3.895
  • IMG_2294.JPG
    IMG_2294.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 4.463
  • IMG_2296.JPG
    IMG_2296.JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 2.510
  • IMG_2297.JPG
    IMG_2297.JPG
    32,4 KB · Görüntüleme: 6.479
  • IMG_2298.JPG
    IMG_2298.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 2.137
  • IMG_2300.JPG
    IMG_2300.JPG
    36,9 KB · Görüntüleme: 3.349
Kuzum 2 gün daha bekle biliyorum beklemek zor benim de bugun transferin (5.gun embriyosu) 10. günü 8.gün yaptırdım çıktı istersen pazartesi kan tahlili yaptir:KK200:

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin.belirtin varmıydı.bende adet olacakmışım hissi var belim ağrıyor
Sagolasin benim biraz korkutucuydu kanama basladi Dr aradım hemen simdi evden çık tahlil yaptır beni ara dedi aksam 20 de o surede öğrendim bir iğne var o yapıyor dedi biraz sabret kan tahlili yaptır idrar tesi ile ugrasma

Arkadaşlar 3.gün embriyosu.transferimin 7.günü.sabah yaptım testi tabiki negatif çıktı.biliyorum daha erken ama umut işte.bir saat sonra filan bu şekildeydi.sizce ne düşünmeliyim
3. gün embrysu için erken canm biraz daha bekle benmki 5. gün embrysu 7. gün idrarda 8. gün kanda kesinleştrdim birazck daha sabret inşllh pozitif çıkar

Arkadaşlar dün yani 8. Gün kan verdim sonuç kocaman bi sıfır ilk tüp deneyimimdi hüsranla sonuçlandı.oysa o kadar çok umutlanmıştım ki ama kısmet değilmiş demekki

Arkadaşlar dün yani 8. Gün kan verdim sonuç kocaman bi sıfır ilk tüp deneyimimdi hüsranla sonuçlandı.oysa o kadar çok umutlanmıştım ki ama kısmet değilmiş demekki
Çok üzüldm hakkında hayrlısı canm Allah yardımcn olsun

Canm senin kac hucreliydi bir tane mi koymuslardı cok üzüldm inan kii cok zor allahım sabrını versin inşallaah olCak umudunu yitirme

Back