Arkadaşlar 3.gün embriyosu.transferimin 7.günü.sabah yaptım testi tabiki negatif çıktı.biliyorum daha erken ama umut işte.bir saat sonra filan bu şekildeydi.sizce ne düşünmeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ACİL YARDIM TRANSFERİMİN 7.GÜNÜ İDRAR TESTİM
- Konu Sahibi beydaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?idrarda mı çıktı canım .kan verdiysen değerin kaçtıKuzum 2 gün daha bekle biliyorum beklemek zor benim de bugun transferin (5.gun embriyosu) 10. günü 8.gün yaptırdım çıktı istersen pazartesi kan tahlili yaptir
çok zor beklemekİdrarda negatif suan canm ama biraz daha bekle derim
- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
Yok kan tahlili yaptırdım deger 283 çıktı pazartesi tekrar yaptiricamidrarda mı çıktı canım .kan verdiysen değerin kaçtı
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin.belirtin varmıydı.bende adet olacakmışım hissi var belim ağrıyorYok kan tahlili yaptırdım deger 283 çıktı pazartesi tekrar yaptiricam
- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
Sagolasin benim biraz korkutucuydu kanama basladi Dr aradım hemen simdi evden çık tahlil yaptır beni ara dedi aksam 20 de o surede öğrendim bir iğne var o yapıyor dedi biraz sabret kan tahlili yaptır idrar tesi ile ugrasmaMaşallah canım Allah tamamına erdirsin.belirtin varmıydı.bende adet olacakmışım hissi var belim ağrıyor
3. gün embrysu için erken canm biraz daha bekle benmki 5. gün embrysu 7. gün idrarda 8. gün kanda kesinleştrdim birazck daha sabret inşllh pozitif çıkarArkadaşlar 3.gün embriyosu.transferimin 7.günü.sabah yaptım testi tabiki negatif çıktı.biliyorum daha erken ama umut işte.bir saat sonra filan bu şekildeydi.sizce ne düşünmeliyim
Maşallh benmde 8. gün 213 çıktı inşallh sağlıklı olurlarYok kan tahlili yaptırdım deger 283 çıktı pazartesi tekrar yaptiricam
- 28 Mart 2015
- 524
- 553
- 53
İnşallah insallahMaşallh benmde 8. gün 213 çıktı inşallh sağlıklı olurlar
Çok üzüldm hakkında hayrlısı canm Allah yardımcn olsunArkadaşlar dün yani 8. Gün kan verdim sonuç kocaman bi sıfır ilk tüp deneyimimdi hüsranla sonuçlandı.oysa o kadar çok umutlanmıştım ki ama kısmet değilmiş demekki
Canm senin kac hucreliydi bir tane mi koymuslardı cok üzüldm inan kii cok zor allahım sabrını versin inşallaah olCak umudunu yitirmeArkadaşlar dün yani 8. Gün kan verdim sonuç kocaman bi sıfır ilk tüp deneyimimdi hüsranla sonuçlandı.oysa o kadar çok umutlanmıştım ki ama kısmet değilmiş demekki
Amin canım sağolÇok üzüldm hakkında hayrlısı canm Allah yardımcn olsun
Kaç hücreli olduğunu bilmiyorum canım 3.gün embriyo su 1 tane konulduCanm senin kac hucreliydi bir tane mi koymuslardı cok üzüldm inan kii cok zor allahım sabrını versin inşallaah olCak umudunu yitirme
Evet 4 embriyo var dondurulmuş.aralık ayında transfer edilecek inşallahHerseyin hayirlisi yedekte embriyo dondurmusmuydun