Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle belirteyim esim guvenimi sarsti cok dertliyim kizlar
Bi kac gun once wattsapptan gonderilmis bayan resimleri buldum bu bayan esimin is yerinde calisan bi bayan
Kadini silmistim rehberinden sonra tekrar eklefim wattsappa baktim sohbet butonuna tikladim son gorulme bugun diyo acaba esim bu kafinlami konusuyo anlamiyorum bir suru islem yaptim netten arastirdim wattsappta silinen mesajlari yuklemek icin ne gerekiyosa yaptim ama bir turlu gelmedi pek anlayamadim boyle bisi yasamis olan varsa nolur bna soylesinde benim de icim rahatlasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Resimleri eşinizin telefonundaki vatsap klasöründe bulduysanız ona gönderilmiş demektir. Ama konuştuklarını nasıl son görülmeden anlamayı umuyorsunuz?
Onu anlamanin imkani yok da sen soyle yap
Kadini kendi telefonuna kaydet. Esinle ikisi ayni anda online oluyosa anla ki mercimek firinda
Gerci resimler her seyi anlatiyor zaten
Canim ismin altinda yaziyor son gorulme diye yani kadin ne zaman esimin sohbwt butanunu aciyorsa o sati dakikasi yaziyor napcami sasirdim zaten guvenimi 10larca kez yikti
Oncelikle belirteyim esim guvenimi sarsti cok dertliyim kizlar
Bi kac gun once wattsapptan gonderilmis bayan resimleri buldum bu bayan esimin is yerinde calisan bi bayan
Kadini silmistim rehberinden sonra tekrar eklefim wattsappa baktim sohbet butonuna tikladim son gorulme bugun diyo acaba esim bu kafinlami konusuyo anlamiyorum bir suru islem yaptim netten arastirdim wattsappta silinen mesajlari yuklemek icin ne gerekiyosa yaptim ama bir turlu gelmedi pek anlayamadim boyle bisi yasamis olan varsa nolur bna soylesinde benim de icim rahatlasin
Bak asude bahar çok mantıklı söylemiş kadını kendi rehberine kaydet kocanla ikisi aynı zamanda mı çevrimiçi oluyorlar kontrol et.
Boyle bisi yaparsam bile kanitlayamamki nasil kanitliycamm
canım sanmıyorum silinen msjlar geri gelsin whatsappta :26: eşine sormadın mı bu kadının resmi sende ne geziyo diyo kim gönderdi sana bunları whatsapptan diye ben olsam hemen sorardım
Ahh bacim sormammi bosanmaya kadar gidiyodu.(
neyse sen üzülme canım yarın ben netten araştırırım biraz uyuz oldum