Acil yardim nolur wattsapp

Canim ismin altinda yaziyor son gorulme diye yani kadin ne zaman esimin sohbwt butanunu aciyorsa o sati dakikasi yaziyor napcami sasirdim zaten guvenimi 10larca kez yikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadının en son girdiği saati yazar eşinize baktığı saati değil. Ben mi yanlış anladım?:44:

Bide telefona geliyomus mesajlar yazan herseyi yaptim defikleri dosya acilmiyo

Canim bende yaptim onu ama geri gelmediki hic bisi
Dediki 1.250 mesajinin geri geldi dedi sevindim ama hic biri yok hic bisi yok ayni eskisi gibi duruyor

O zmn kötü işte :KK43: iyice kurcaladınmı telefonu ? Ki ayrıca ayarları değiş. Eğer hergün değilse hergün yap ki o silmeden yedeklesin :/ allah yardımcın olsun gerçekten delirtir bu düşünceler insanı 😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İsminin altında son görülme 02:44 yazıyor mesela. İşte en son o saatte Whatsapp'e girmiş. Bu eşinize baktığı ya da o saatte eşinizle yazıştığı anlamına gelmez.

İsminin altında son görülme 02:44 yazıyor mesela. İşte en son o saatte Whatsapp'e girmiş. Bu eşinize baktığı ya da o saatte eşinizle yazıştığı anlamına gelmez.

Aa sagol canim su serptin icime yaaaa .))

Bilmiyorumki oylemi oluyor??

Sanırım siz yedekle deyince konuşmalar whatsapp klasörüne yedekliyo onu da telefondan açamıyoruz galiba onun için de bi program olması lazım. Arkadaşın da dediği gibi internet kafeye gidip de sorabilirsinir aslında bazı yerler böyle şeylerden anlayabiliyo

O zmn kötü işte :KK43: iyice kurcaladınmı telefonu ? Ki ayrıca ayarları değiş. Eğer hergün değilse hergün yap ki o silmeden yedeklesin :/ allah yardımcın olsun gerçekten delirtir bu düşünceler insanı 😭

Yaptim yaptim ayarlardan yedekle dedim ins bisi cikmazda ben aadece kuruntularimla kalirim

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404953312.134240.jpg
Internette böyle birşey buldum belki bu işine yarar ? Amiiiiiiiiinnnnnnnn inşallaaahhhh ....

Merhaba daha önce eşiniz ne yaptı canım bilmiyorum ama bu olayda %90 suçsuzdur diyebilirim.
O görünen saat, saatini gizlemeyen herkeste görünür. Beni kaydetseniz eşinizin teline, benim son görülmem de çıkar.

Foto olayı da gayet mantıklı, kadında usb kablosu falan yoktur; eşinizden rica etmiştir ona whatsapptan atıp pcye aktarmıştır bunu ben de çok yaparım mesela.

Yani özellikle bu son görülme tarihinden yola çıkarak canınızı sıkmayın...

Bende arkadaslarin dedigini yapardim. Bence bi zaman bisey deme. Kadini telefonuna kayit et ikisinide bi kac gun kontrol et esin online sa hemen kadininkine bak oyle oyle fotoda cek. Shotscreen diyolar galiba. Oyle ispatliyabilirsin.. Insallah yanliliyosundur.

Öncelikle Allah korktuğunla imtihan etmesin tatlım..mübarek ramazan umarım üzülecegin bişeyle karşılaşmazsın..
Benim aklıma şöyle bir şey geldi..
Watsaptan hesap numarasını değiştiriyosunya oraya eşinin nosunu kaydet kendi watsabina..yalnız bunu eşin banyodayken yap çünkü tele onay msji geliyo..onay gönderdikten sonra ona gelcek msj direk sana gelir diye düşünüyorum...
Çünkü ben bikere eşimin eski telini kullanmaya başlamıştım..hesap nosu hâlâ onun nosu kayıtlıydı ve ona gelenler bana geliyordu..sonra hesap nosunu kendi nom yapınca benim rehberimdekilerin msji gelmeye başladı...
Umarim ise yarar..
Allah yardımcın olsun şu mübarek günde...

Son düzenleme:
off cinnet sebebi..
Alah sabır versin,herşeyden önce sakin olun soğukkanlılığınızı koruyun.
belki sandıgınız gibi değildir, ufak bir açıklaması vardır.
eşinize belli etmeden gizlice iz sürün.mutlaka burdan bu konuda yardımı dokunacak birileri çıkacaktır.
elde edeceğiniz kanıtlara göre de saldırıya geçersiniz.
diğer türlü eşinizi üzmüş olursunuz,sakin olun.

Merhaba daha önce eşiniz ne yaptı canım bilmiyorum ama bu olayda %90 suçsuzdur diyebilirim.
O görünen saat, saatini gizlemeyen herkeste görünür. Beni kaydetseniz eşinizin teline, benim son görülmem de çıkar.

Foto olayı da gayet mantıklı, kadında usb kablosu falan yoktur; eşinizden rica etmiştir ona whatsapptan atıp pcye aktarmıştır bunu ben de çok yaparım mesela.

Yani özellikle bu son görülme tarihinden yola çıkarak canınızı sıkmayın...

Cok sagolun ya cok iyisiniz hepinizde ama ben bi kere o kadina uyuz oldum.(

Sevgili konu sahibi; fotoğraf konusunu bilemem ama whatsapp a açıklık getirebilirim. Mesela siz benim numaramı herhangi bi şekilde rehberinize kaydetseniz, ben otomatik olarak whatsapp listenizde görünürüm. Bana tıkladığınızda benim whatsapp a en son ne zaman girdiğimi görürsünüz, numaranız bende hiç olmasa bile görürsünüz. Yani kadının eşinizin sayfasına baktığını yazdığını göstermez bu durum

Öncelikle Allah korktuğunla imtihan etmesin tatlım..mübarek ramazan umarım üzülecegin bişeyle karşılaşmazsın..
Benim aklıma şöyle bir şey geldi..
Watsaptan hesap numarasını değiştiriyosunya oraya eşinin nosunu kaydet kendi watsabina..yalnız bunu eşin banyodayken yap çünkü tele onay msji geliyo..onay gönderdikten sonra ona gelcek msj direk sana gelir diye düşünüyorum...
Çünkü ben bikere eşimin eski telini kullanmaya başlamıştım..hesap nosu hâlâ onun nosu kayıtlıydı ve ona gelenler bana geliyordu..sonra hesap nosunu kendi nom yapınca benim rehberimdekilerin msji gelmeye başladı...
Umarim ise yarar..
Allah yardımcın olsun şu mübarek günde...

Cok mantikli hemen yapiyorum

Hepiminize teker teker tesekkur ederim su mubarek gunde bna yardimci olup derdimi paylasiyosunuz allah razi olsun hepinizdende

Esiniz iphone kullaniyorsa en son guncellidigi tarihi geri yukle dediginizde yukler ama bilgisayara baglayip yedekleme yapmis olmasi lazim

Hepiminize teker teker tesekkur ederim su mubarek gunde bna yardimci olup derdimi paylasiyosunuz allah razi olsun hepinizdende

Estağfurullah canım nedemek sıkıntın çözülsün de bunlar küçük detaylar ;-)

X