Acil yardim nolur wattsapp

İphonu mu var, icloud ile sohbet yedeği yapın, watsap mesajlarını..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar cok cok sagolun bi cogunuzun dedigini yaptim telefonu degistirdim kendi nomu yazdim olmadi bi numara iki telefonda kullanilmaz dedi bu aksam bilgisayara bagliycam telefonu ins o zaman gorurum
Daha once yaptiklarina gelirsek 10larca kez ..... izlemis gecmisjnden gordum ve hepte inkar eder bi kerede faceden eski sevdigi kizi aratmisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence arkadaşın dediği eşinin telefonuna kendi numaranı yazmak değil, kendi telefonuna eşinin nosunu yazmak. ama ikisi de aynı şekilde işler herhalde. o yüzden yine olmayacaktır. pek bi yol yok gibi. eline bir şey geçmeyecek olsa da yine en mantıklısı kadının numarasını kendi telefonuna kaydedip ikisinin aynı anda çevrimiçi olup olmadıklarını takio etmek..

💑💓

Sizin telefonunuz akili telefon mu? Değilse sunu onerebilirim esinize bir sure senin telefonunu kullanmak istiyorum diyerek hatlari da degistirerek esinizin telefonuna kendi hattinizi takin telefonunuz akilli telefon degilse hemen uyum sagliycaktir ve esininize gelicek watsap mesajlari sizee gelecektir. Nereden mi biliyorum? Bi yakinimn teli bozulunca ben akilli telefonumu ona vermistim bir sureligine kullanmasi icin. Ve bende o sure normal bir telefon kullandim kendi hattim olmasina rağmen bende... arkadaslarm watsaptan yazinca o yakinima gidiyodu mesajlar. Hatta nende sasirmiatm hattim takili değil nasil gidiyor diye. Esiniz bu durumu bilmiyosa bu olablir
Ya da en basiti telefonu alin elinize o bayana esinizmis gibi yazin. Tavrindann anlarsiniz zaten yalniz bu son söylediğimi esiniz duyarsa sorun cikarabilir. Genel olarak yazdıklarıniza bakarsak esinix bencede mantikli bir aciklama yapmis ama keske size de soyleseymiste o an içiniz rahat etseymis.

Oncelikle belirteyim esim guvenimi sarsti cok dertliyim kizlar
Bi kac gun once wattsapptan gonderilmis bayan resimleri buldum bu bayan esimin is yerinde calisan bi bayan
Kadini silmistim rehberinden sonra tekrar eklefim wattsappa baktim sohbet butonuna tikladim son gorulme bugun diyo acaba esim bu kafinlami konusuyo anlamiyorum bir suru islem yaptim netten arastirdim wattsappta silinen mesajlari yuklemek icin ne gerekiyosa yaptim ama bir turlu gelmedi pek anlayamadim boyle bisi yasamis olan varsa nolur bna soylesinde benim de icim rahatlasin

Whatsappa baktığınızda son görülme saati şu şu diyorsa örnegin 11 o saat kadının kendi whatsappına girdiği saAttir eşinizle sohbet ettiği saat değil,kadının çevirim içi olduğu saAttir yani eşinizin telefonundan da baktığınızda kadının o saate online olduğunu görülür kendi numaranızda da görülür,son görülme saati diye.

Engwllersem ne yaptigini nasil gorucemm?

Peki görsen ne olacak? Bir de bunu düşün. Şuan mutlu musun? Mutluysan bence hiç kurcalama.. mutluluğunu kendi ellerinle bozmuş olursun. Zaten görmen gereken birşey varsa Allah senin karşına elbet bir gün çıkaracak bunu çok krz yaşadım.. sadece dua et ve bence mutlu anılarının tadını çıkar. Yok tabi şuan mutlu değilim diyosan o başka. o zaman nasıl mutlu olacaksan onu yapmak için elinden geleni yap..

Kizlar daha telefonunu elime geciremedim musait bi sekilde elime gecireyim ilk isim pcye baglamak ve wattsapp klasirunu acmak insallahse yarar

Bu arada benim telefonumda aklli telefon olmaz yani
Bu arada nasil etkilendiysem ruyamda esimi onunla yattigini ve hamile kaldigini goruyorum cok bunalimdatim

Canım baktığın kadının en son ne zaman whatsup a girmiş olduğu saat kiminle konuştuğunu bilemezsin sadece girdiği saatten herkes birbirinin girdiği son saati görebilir birbiriyle konuşmasa da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X