- 24 Haziran 2011
- 23.255
- 48.144
Ahh bacim sormammi bosanmaya kadar gidiyodu.(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldattigi ortaya ciktiginda bosanmayacakmissiniz gibi geldi. Eger oyleyse kurcalamayin bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh bacim sormammi bosanmaya kadar gidiyodu.(
Kizlar cok cok sagolun bi cogunuzun dedigini yaptim telefonu degistirdim kendi nomu yazdim olmadi bi numara iki telefonda kullanilmaz dedi bu aksam bilgisayara bagliycam telefonu ins o zaman gorurum
Daha once yaptiklarina gelirsek 10larca kez ..... izlemis gecmisjnden gordum ve hepte inkar eder bi kerede faceden eski sevdigi kizi aratmisti
Whatsappa baktığınızda son görülme saati şu şu diyorsa örnegin 11 o saat kadının kendi whatsappına girdiği saAttir eşinizle sohbet ettiği saat değil,kadının çevirim içi olduğu saAttir yani eşinizin telefonundan da baktığınızda kadının o saate online olduğunu görülür kendi numaranızda da görülür,son görülme saati diye.Oncelikle belirteyim esim guvenimi sarsti cok dertliyim kizlar
Bi kac gun once wattsapptan gonderilmis bayan resimleri buldum bu bayan esimin is yerinde calisan bi bayan
Kadini silmistim rehberinden sonra tekrar eklefim wattsappa baktim sohbet butonuna tikladim son gorulme bugun diyo acaba esim bu kafinlami konusuyo anlamiyorum bir suru islem yaptim netten arastirdim wattsappta silinen mesajlari yuklemek icin ne gerekiyosa yaptim ama bir turlu gelmedi pek anlayamadim boyle bisi yasamis olan varsa nolur bna soylesinde benim de icim rahatlasin
Engwllersem ne yaptigini nasil gorucemm?