Acil yardim nolur wattsapp

Emin değilim ama telefonu bilgisayara bağladığınızda Whatsapp klasörünü açıp oradan konuşmalara bakabiliyor musunuz acaba? Belki silinmiş olsa da orada görülebilir ne kadar mantıklı bilmem.. inşallah yanılıyorsunuzdur haberlerinizi bekliyorum şu mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun

Canim ismin altinda yaziyor son gorulme diye yani kadin ne zaman esimin sohbwt butanunu aciyorsa o sati dakikasi yaziyor napcami sasirdim zaten guvenimi 10larca kez yikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O eşinizin sohbet butonuyla alakalı değil ki. Whatsappa en son ne zaman girdiği. İsterse kimseyle konuşmasın sadece mesajları okusun yine de çevrimiçi olur. Bu arada ara bozmak için özellikle çevrimiçiliği denk getiren ruh hastaları da var başıma geldi yani biliyorum. O da bizi gözetlerdi. Her ihtimali düşünün

Bence sabir et birsey varsa ortaya cikar kendini sakinlestir biliyorum dünya üstüne yikiliyor gibi oluyor simdi ama su an tek yapicagin sey esinle konus var mi birsey yok mu aralarinda varsa inkar edecektir kesin! Sende onun pesini birakma telefon listesine bak aramis mi kizi? Sürekli telefonunu gizli takip et facebook felan varsa ortaya cikar zaten!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

O kadının son görülme zamanı eşinizle alakalı değil vatsapa ne zaman girip baksa kimseyle yazışmasa bile görünür. Ayrıca eşiniz daha önce başka bi bayanla sizi rahatsız edecek bir arkdaşlık kurmadıysa haklı olabilir resim gönderme mevzusunda hemen aldatılıyor hissine kapılmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fotoğraftaki kadını tanıyor musun?:KK31:
eşine sor ne diyecek ? :KK28:

umarım yanlıs anlasılmadır .. :26:

Bence sakin ol önce esine sor birsey var mi yok mu aralarinda sen kocani daha iyi tanirsin yalan söylermi diye tabiki birsey varsa inkar eder kesin! Telefonunu sürekli gizli kontrol et birsey varsa gercekten ortaya cikar hic birsey gizli kalmaz! Arama listesine bak telefonla görüsmüsler mi sürekli takip et facebook felan anlarsin zaten. Aralarinda birsey varsa kendini üzme demekki senin degerini bilememis kendini bir erkek icin yipratma umarim birsey yoktur.....

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Telefonu bilgisayara bagladiginizda dosyalarim klasorunde whatsapp klasorune girin orda media yazicak ona tiklayip send yazana girdiginozde kime ne resim gonderdiyse cikar orda silinmez siz silmeden ,konusmalara gelince onlarda bilgisayarda uygun program varsa acilir, ama esinize yakalanipta aranizi ortalikta bisey yoksa kotu etmeyin, dikkat edin yani buna bakarken. Son gorulme olayida kim ne zaman cevrimici olduysa o zamani gosterir

Kızcağız adamı neredeyse bir çırpıda boşuyordu. Hanımlar biraz sakin olun. :KK19: Whatsappten başka hatunlarla yazışan adam telefonunu ulu orta bırakır mı? Al telefonu eşinin yanında kurcalamaya başla. Sakinse senin de kafan rahat olsun. Tedirgin olursa bakarsın icabına.

Konuşmalar görünmüyor ancak telefonu bilgisayara bağlarsanız silinmiş dahi olsa bütün fotoğrafları görebiliyorsanız. Tabi bu şekilde bilgisayara bağlanıp silinmediyse...

Kizlar cok cok sagolun bi cogunuzun dedigini yaptim telefonu degistirdim kendi nomu yazdim olmadi bi numara iki telefonda kullanilmaz dedi bu aksam bilgisayara bagliycam telefonu ins o zaman gorurum
Daha once yaptiklarina gelirsek 10larca kez ..... izlemis gecmisjnden gordum ve hepte inkar eder bi kerede faceden eski sevdigi kizi aratmisti

Engwllersem ne yaptigini nasil gorucemm?

Kizlar cok cok sagolun bi cogunuzun dedigini yaptim telefonu degistirdim kendi nomu yazdim olmadi bi numara iki telefonda kullanilmaz dedi bu aksam bilgisayara bagliycam telefonu ins o zaman gorurum
Daha once yaptiklarina gelirsek 10larca kez ..... izlemis gecmisjnden gordum ve hepte inkar eder bi kerede faceden eski sevdigi kizi aratmisti

Bunlarda güvenini o kadar sarsacak ve hayatı kendine zehir edecek bişey yok.

Ayrıca eski sevgilisini aratması demek onu sevdiği özlediği anlamına gelmrz. Merak eder ya bazen insan. Bende ederim. Ne yapmış nasıl evlenmiş mi mutlu mu?

En başta mantıklı olmalısın bence. Eğer eşin bişeyler karıştırsaydı, aldatmayı geçtim bak... Sen o tlf nu eline alamazdın. Hatta göremezdin bile. Belki şifre bile koyardı.

Bence boşuna kendini harap ediyorsun. Ve adamı da boğacaksın bu gidişle. Bırak sen onu değil o seni kıskansın. Bence hiçbişi yok bunlarda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X