- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.023
- 598
- 33
- Konu Sahibi kadinsal5538
Senin ablan ben diilim18
Abla adet olurmuhim ertesi hapimi eertelkyor yoksa teste bakarak varmi birswh
MartiJonathon olsun sana abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ablan ben diilim18
Abla adet olurmuhim ertesi hapimi eertelkyor yoksa teste bakarak varmi birswh
Kız bırak yat uyu beeNormalde regliniz düzenli mi ve kaçında adet olmalıydınız?
YarinRegliniz hap sebepli gecikebilir.
Duzenliydi reglim hep bir hafta oncesine atiyordu takvim tarihinden yani ama suan kasiklarimda bir agri var ama adet yok normalxe 13 olmam geeekiyorduNormalde regliniz düzenli mi ve kaçında adet olmalıydınız?
E gününüz de geçmiş işte HAMİLESİNİZYarin
Duzenliydi reglim hep bir hafta oncesine atiyordu takvim tarihinden yani ama suan kasiklarimda bir agri var ama adet yok normalxe 13 olmam geeekiyordu
Ece sen komşu ülkede mi yaşıyodun kıaaazE gününüz de geçmiş işte HAMİLESİNİZ
EvetEce sen komşu ülkede mi yaşıyodun kıaaaz
Ama ilk cikmadj ikinci cizgi sonradan gordumEvet
Burada çift çizgi pozitif oluyor yalnız, konu sahibine söyleyeyim de
Sen de büyütmüşsün bebeyi maşallah nickler değişiyo hep ama civcivlerden tanıdım.Evet
Burada çift çizgi pozitif oluyor yalnız, konu sahibine söyleyeyim de
Uyucam şimdi zaten Konu sahibi dert etme şimdi ertesi günü hapı da olduğu için bu tarihlerinde değişiklik olabilir. Sen en iyisi birkaç gün daha bekleyip bir test daha yap onu at bize. Anladığım kadarıyla ailenden pek hastaneye gitmek imkanın yok o yüzden idrar pozitif gelirse onun sonucuna göre kan verirsin. Negatif gelirse boşu boşuna uğraşma kanla falan. Yat uyu sen de her şeyin çözümü var merak etme. Düzenli sevişen insanlar bile zor hamile kalıyor. Üç ilişki ile ve hapla zaten ihtimal düşük kafanı yorma. Olacağı varsa olur. Ortada daha hamilelik var mı belli bile değil. Sonrasını sonra düşünürsün. Rahat ol her şeyin çözümü var sıkma canını. Allahtan tıp var doktorlar var sığınabileceğin devler kurumları var bir çaresi bulunurKız bırak yat uyu bee
Olsun hep sonradan çıkar zatenAma ilk cikmadj ikinci cizgi sonradan gordum
Tskr ederm yardimci oldgn icin karnimda bole bir agri kasik agrisi var peki neden olurUyucam şimdi zaten Konu sahibi dert etme şimdi ertesi günü hapı da olduğu için bu tarihlerinde değişiklik olabilir. Sen en iyisi birkaç gün daha bekleyip bir test daha yap onu at bize. Anladığım kadarıyla ailenden pek hastaneye gitmek imkanın yok o yüzden idrar pozitif gelirse onun sonucuna göre kan verirsin. Negatif gelirse boşu boşuna uğraşma kanla falan. Yat uyu sen de her şeyin çözümü var merak etme. Düzenli sevişen insanlar bile zor hamile kalıyor. Üç ilişki ile ve hapla zaten ihtimal düşük kafanı yorma. Olacağı varsa olur. Ortada daha hamilelik var mı belli bile değil. Sonrasını sonra düşünürsün. Rahat ol her şeyin çözümü var sıkma canını. Allahtan tıp var doktorlar var sığınabileceğin devler kurumları var bir çaresi bulunur
Benim bile ara ara oluyor her şeyden olabilir. Hamile miyim diye düşünüyorsunuz ondan stresten bile olabilir. Öyle ağrıyla falan 2-3 güne belli olmaz hamilelik. Takmayın kafanıza dert etmişsiniz ondan böylesiniz. Testi tekrarlayın sonuca göre herkes bir akıl verir.Tskr ederm yardimci oldgn icin karnimda bole bir agri kasik agrisi var peki neden olur
Tamam teskkiur ederim cok allah razi olsunBenim bile ara ara oluyor her şeyden olabilir. Hamile miyim diye düşünüyorsunuz ondan stresten bile olabilir. Öyle ağrıyla falan 2-3 güne belli olmaz hamilelik. Takmayın kafanıza dert etmişsiniz ondan böylesiniz. Testi tekrarlayın sonuca göre herkes bir akıl verir.
Benden de olsun?Tamam teskkiur ederim cok allah razi olsun
HEpinizzden allah gonlunuze gore versinBenden de olsun?
Gelişmeleri yaz bize biz hep buralardayız. Olayı baştan sona anlatırsın sonra bi ara. Şimdi ben de uyuyorum hadi herkes çıksın konudan.HEpinizzden allah gonlunuze gore versin
19 oldum gecen ayÖnceki adet tarihin ne?
Düzenli adetin varsa 1 ocaktaki ilişki yumurtlama dönemine geliyor. Ama o ilişkiden gebelik olsa testte hemen çizgi belirirdi. Bu resmini attığın test çizgisi 5 dkda çıkmadıysa kuruma çizgisidir, rengi sarı gibi zaten. Gebelik çizgisi pembemsi renk olur. 7 ocaktaki ilişkiden döllenme olduysa tüplerde yuvarlanıyordur, o yüzden testte çıkmaz. 8 ocakta ertesi gün hapı almışsın adet düzensizliği yapar. Yeniden testi 1 hafta sonra yaparsın.19 oldum gecen ay