- 15 Şubat 2013
- 25.001
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.451
- 798
- Konu Sahibi kadinsal5538
Ay sabirHanimefendi ben hatamı düzelttim de sizin bugün canınız mı sıkkın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sabirHanimefendi ben hatamı düzelttim de sizin bugün canınız mı sıkkın?
Kuzum senin kanında çıkarsa bilinçdışı olduğu belli olur zaten senin açından çok daha iyi bir şey bu. Ayrıca reşit değilsin o insanlara çok ağır cezalar olurSikayetci olamadim cunku benim kanimdada cikicakti abla ben cok pismanim olah cok karisik caresiz kaldim allaj kimseyi dusurmesin
Ya gercekten cok kotuyum kendimw zarar vericek duruma geldjmHanimefendi ben hatamı düzelttim de sizin bugün canınız mı sıkkın?
MartiJonathon su kısmı da sorar mısın sadece senle muhatap oluyo çünküILk sefer baktın sana tecavüz edilmiş orda kalmaya devam mı ettin? Bi daha yapmicam diyip sonra bi daha neskafe getirdiler sonra bi daha içtin bi daha tecavüz mü edildi? Ve sonra 3. Kez aynı şekilde?
Biliyorm abla sikayetci olursam birsey yaparlar bana ben ztn zarar gordum yeterince bana icirikleri farkli birseydiKuzum senin kanında çıkarsa bilinçdışı olduğu belli olur zaten senin açından çok daha iyi bir şey bu. Ayrıca reşit değilsin o insanlara çok ağır cezalar olur
Ya cvp vermeye calisiorum dalga hecme lutfen bilgk ver bana nolur varmi sence gebelkkMartiJonathon su kısmı da sorar mısın sadece senle muhatap oluyo çünkü
Yok dimi abla gebelimAy sabir
EvetBakire olmadigi soylerler falan mi diyo
Peki, iyi akşamlar.Ay sabir
Demek ki odaya kapatmamışlar. Tarlusal da alabilmişsiniz.Markete diye cikil aldim 5 tane hepsi negatifti ama bu son yaotigim bole cikti
Var ulan gebelikYa cvp vermeye calisiorum dalga hecme lutfen bilgk ver bana nolur varmi sence gebelkk
Konu çok karışık ama ikinci çizgi net çıkmış. Ben gebelik için uğraşırken hiç böyle kuruma çizgisi görmedimGercektenmk
Hanimefendi buradaki çoğu arkadaş size yapmanız gerekenleri söylemiş neden kendinize zarar veresiniz. Polise gitmelisiniz, idrar testiyle uğraşıp canınızı daha fazla sıkmamalısınız, emin olmak istiyorsanız bir doktora gitmelisiniz.Ya gercekten cok kotuyum kendimw zarar vericek duruma geldjm
VarmiVar ulan gebelik
İntiharı bir kere sil kafandan öyle şey olmaz. Bu pislikler için değmez yani. Ailenden korkuyorsun ama ölümden korkmuyorsun. En fazla ne yapacak ailem merak etme intihar gibi bir sonuç olamaycaktır töre işlerinde değilseniz diye düşünüyorum.Biliyorm abla sikayetci olursam birsey yaparlar bana ben ztn zarar gordum yeterince bana icirikleri farkli birseydi
Kız olursa Deniz, erkek olursa da Deniz ismini öneriyorum.
Abla var tore bizde benim evden kacma sebebim de abim yuzunden geei geldigimde dovduler beni ztaen bir daha yaparsan olursun dediler bn bunu nasil anlatayim abla bakire degilim ben yanlisin yablisini yaptim korkuyorimİntiharı bir kere sil kafandan öyle şey olmaz. Bu pislikler için değmez yani. Ailenden korkuyorsun ama ölümden korkmuyorsun. En fazla ne yapacak ailem merak etme intihar gibi bir sonuç olamaycaktır töre işlerinde değilseniz diye düşünüyorum.
Ben seni korkutmak istemiyorum ama bu tecavüzcülerden her şey beklenir belki senin görüntülerini çekti yarın öbür gün tehtid edecek. Gerçi onu yapmak yürek ister, reşit olmayan birinin görüntülerini barındırmak zaten büyük suç ama velevki bu manyak yaptı. O zaman illaki aileni söylemek veya polise gitmek zorunda olacaksın. Bu pisliklerden korkuyorum diyorsun. Anlıyorum. Ama sen hiçbir şeh yapmazsan bunlar rahat durmayabilir. Umarım dururlar. Bazıları da alacağımı aldım diyor ama belli de olmaz. Sen bu tedirginliği yaşayacağına söyle ailene. Emin ol onlar sein ailen ne kadar kötü olabilir? Sen niye evden kaçtın? Sizde namusu temizleme olayları mı var anlamıyorum
Ya yok ne alaka? Zaten tecavüz etmişler, uyuşturucu madde vermişler iddiaya göre, yaptık ama bakire değildi mi diyecekler? Ailesini aramışlarsa kız reşit değil. Orada şikayetçi olsaydı zaten devlet korumasına alınırdı ve böyle bir durumda aileye teslim etmezlerdi kendisi istemedikten sonra.Bakire olmadigi soylerler falan mi diyo
19 yasindaymisYa yok ne alaka? Zaten tecavüz etmişler, uyuşturucu madde vermişler iddiaya göre, yaptık ama bakire değildi mi diyecekler? Ailesini aramışlarsa kız reşit değil. Orada şikayetçi olsaydı zaten devlet korumasına alınırdı ve böyle bir durumda aileye teslim etmezlerdi kendisi istemedikten sonra.