• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Sikayetci olamadim cunku benim kanimdada cikicakti abla ben cok pismanim olah cok karisik caresiz kaldim allaj kimseyi dusurmesin
Kuzum senin kanında çıkarsa bilinçdışı olduğu belli olur zaten senin açından çok daha iyi bir şey bu. Ayrıca reşit değilsin o insanlara çok ağır cezalar olur

ILk sefer baktın sana tecavüz edilmiş orda kalmaya devam mı ettin? Bi daha yapmicam diyip sonra bi daha neskafe getirdiler sonra bi daha içtin bi daha tecavüz mü edildi? Ve sonra 3. Kez aynı şekilde?
MartiJonathon MartiJonathon su kısmı da sorar mısın sadece senle muhatap oluyo çünkü

Kuzum senin kanında çıkarsa bilinçdışı olduğu belli olur zaten senin açından çok daha iyi bir şey bu. Ayrıca reşit değilsin o insanlara çok ağır cezalar olur
Biliyorm abla sikayetci olursam birsey yaparlar bana ben ztn zarar gordum yeterince bana icirikleri farkli birseydi

Ya gercekten cok kotuyum kendimw zarar vericek duruma geldjm
Hanimefendi buradaki çoğu arkadaş size yapmanız gerekenleri söylemiş neden kendinize zarar veresiniz. Polise gitmelisiniz, idrar testiyle uğraşıp canınızı daha fazla sıkmamalısınız, emin olmak istiyorsanız bir doktora gitmelisiniz.

Biliyorm abla sikayetci olursam birsey yaparlar bana ben ztn zarar gordum yeterince bana icirikleri farkli birseydi
İntiharı bir kere sil kafandan öyle şey olmaz. Bu pislikler için değmez yani. Ailenden korkuyorsun ama ölümden korkmuyorsun. En fazla ne yapacak ailem merak etme intihar gibi bir sonuç olamaycaktır töre işlerinde değilseniz diye düşünüyorum.

Ben seni korkutmak istemiyorum ama bu tecavüzcülerden her şey beklenir belki senin görüntülerini çekti yarın öbür gün tehtid edecek. Gerçi onu yapmak yürek ister, reşit olmayan birinin görüntülerini barındırmak zaten büyük suç ama velevki bu manyak yaptı. O zaman illaki aileni söylemek veya polise gitmek zorunda olacaksın. Bu pisliklerden korkuyorum diyorsun. Anlıyorum. Ama sen hiçbir şeh yapmazsan bunlar rahat durmayabilir. Umarım dururlar. Bazıları da alacağımı aldım diyor ama belli de olmaz. Sen bu tedirginliği yaşayacağına söyle ailene. Emin ol onlar sein ailen ne kadar kötü olabilir? Sen niye evden kaçtın? Sizde namusu temizleme olayları mı var anlamıyorum

İntiharı bir kere sil kafandan öyle şey olmaz. Bu pislikler için değmez yani. Ailenden korkuyorsun ama ölümden korkmuyorsun. En fazla ne yapacak ailem merak etme intihar gibi bir sonuç olamaycaktır töre işlerinde değilseniz diye düşünüyorum.

Ben seni korkutmak istemiyorum ama bu tecavüzcülerden her şey beklenir belki senin görüntülerini çekti yarın öbür gün tehtid edecek. Gerçi onu yapmak yürek ister, reşit olmayan birinin görüntülerini barındırmak zaten büyük suç ama velevki bu manyak yaptı. O zaman illaki aileni söylemek veya polise gitmek zorunda olacaksın. Bu pisliklerden korkuyorum diyorsun. Anlıyorum. Ama sen hiçbir şeh yapmazsan bunlar rahat durmayabilir. Umarım dururlar. Bazıları da alacağımı aldım diyor ama belli de olmaz. Sen bu tedirginliği yaşayacağına söyle ailene. Emin ol onlar sein ailen ne kadar kötü olabilir? Sen niye evden kaçtın? Sizde namusu temizleme olayları mı var anlamıyorum
Abla var tore bizde benim evden kacma sebebim de abim yuzunden geei geldigimde dovduler beni ztaen bir daha yaparsan olursun dediler bn bunu nasil anlatayim abla bakire degilim ben yanlisin yablisini yaptim korkuyorim

Bakire olmadigi soylerler falan mi diyo 😐
Ya yok ne alaka? Zaten tecavüz etmişler, uyuşturucu madde vermişler iddiaya göre, yaptık ama bakire değildi mi diyecekler? Ailesini aramışlarsa kız reşit değil. Orada şikayetçi olsaydı zaten devlet korumasına alınırdı ve böyle bir durumda aileye teslim etmezlerdi kendisi istemedikten sonra.

Konu sahibi umarım fake değilsindir ben inandım durumuna uzunca anlattım ama maalesef bize anlatmadığın kısımalr da var ben buna inanıyorum. Anlatsan ona göre akıl verirdik. Eğer hiçbir şey yapamam, onların da ben bir şey yapmayınca artık peşimi bırakacaklarını düşünüyorum diyorsan boşver o zaman. Kapa bu konuyu. Bu zihnine daha iyi gelecekse hiç yaşanmamış gibi varsay ve en kısa zamanda koşullar ne zaman el verirse bu konu in terapi al

Ya yok ne alaka? Zaten tecavüz etmişler, uyuşturucu madde vermişler iddiaya göre, yaptık ama bakire değildi mi diyecekler? Ailesini aramışlarsa kız reşit değil. Orada şikayetçi olsaydı zaten devlet korumasına alınırdı ve böyle bir durumda aileye teslim etmezlerdi kendisi istemedikten sonra.
19 yasindaymis

Back