• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Arkadaslar 0Ocqk 1 iliski yasadim bosalma olmadi
Ocak7 iliskk yasadim tekrar bosalma olmadi 8 tekrar yasadim bosalma olmadi ama ben korktum ne olur olmaz diye ertes 72 kullandim 24 saat icinde adet olmam gerekiyor olmadim bir kac erken gebelik test yaptim negatif bgn yaptm hafif silik cizgi cikti digerlerj hep negatif cikti ama tarlusal aldim iki gundur kullaniyorum birsey yok kasiklarimda agri oluyor goguslerimde hassasiyet bir sey yok ama cok korkuyorum yardimci olun lutfen
Hormsnların anasını skmişsin çok tebrik ederim

Abla var tore bizde benim evden kacma sebebim de abim yuzunden geei geldigimde dovduler beni ztaen bir daha yaparsan olursun dediler bn bunu nasil anlatayim abla bakire degilim ben yanlisin yablisini yaptim korkuyorim
Aile şiddetinden dolayı da devlete sığınamaz mı? Devlet nasıl geri verebiliyor bilgim yok. Bilen üyeler yardımcı olabilir mi

Konu sahibi umarım fake değilsindir ben inandım durumuna uzunca anlattım ama maalesef bize anlatmadığın kısımalr da var ben buna inanıyorum. Anlatsan ona göre akıl verirdik. Eğer hiçbir şey yapamam, onların da ben bir şey yapmayınca artık peşimi bırakacaklarını düşünüyorum diyorsan boşver o zaman. Kapa bu konuyu. Bu zihnine daha iyi gelecekse hiç yaşanmamış gibi varsay ve en kısa zamanda koşullar ne zaman el verirse bu konu in terapi al
Analatamadfim seyler var evet abla caresizlikten dustum ben kabul ediyorim hatami ama suan napcahimi bilmiyorim

Abla var tore bizde benim evden kacma sebebim de abim yuzunden geei geldigimde dovduler beni ztaen bir daha yaparsan olursun dediler bn bunu nasil anlatayim abla bakire degilim ben yanlisin yablisini yaptim korkuyorim
Tecavüz edildiğin için seni suçlayacak bir ailen varsa anlatma tabii ki. Kaçıncı yüzyıldayız böyle düşünce olmaz olsun

Aile şiddetinden dolayı da devlete sığınamaz mı? Devlet nasıl geri verebiliyor bilgim yok. Bilen üyeler yardımcı olabilir mi
Bilginiz olmaz çünkü öyle bir şey yok. Kadın sığınma evine giden kadının bulunduğu il bile aileden saklanır. Ancak kişi isterse ailesine döner..

Tecavüz edildiğin için seni suçlayacak bir ailen varsa anlatma tabii ki. Kaçıncı yüzyıldayız böyle düşünce olmaz olsun
Sen wvden kactn bilerek yaptn diyecekwlr bana suan kanimda uyaricj madde cikacak bizj tanimiyosun bundan sonra dediler bana ben kime gideyim

Konu sahibi sizi evden kaçırtan tehtid hala oradaysa o zaman devlet korumasına niye girmiyorsunuz? Abinizden kaçmışsınız. Şu an abinizle sorununuz yok mu? Yaşınızı doğru söyler misiniz en azından reşit misiniz değil misiniz onu söyleyin tam sayı olmasa bile

Hormsnların anasını skmişsin çok tebrik ederim
Nasil yani adet olurmu
Konu sahibi sizi evden kaçırtan tehtid hala oradaysa o zaman devlet korumasına niye girmiyorsunuz? Abinizden kaçmışsınız. Şu an abinizle sorununuz yok mu? Yaşınızı doğru söyler misiniz en azından reşit misiniz değil misiniz onu söyleyin tam sayı olmasa bile
Abla 18 yasimdayim bn dogru solim sana yalan yok bicnirinde yemn ederimki abim uzaklastirmasi var yaklasamihor suan bana

Nasil yani adet olurmu

Abla 18 yasimdayim bn dogru solim sana yalan yok bicnirinde yemn ederimki abim uzaklastirmasi var yaklasamihor suan bana
Sen evinde tehtid altında değilsin yani şu anda. Öyle bir durum varsa devlete sığınacaksın. Diğer türlü ailene bu durumu anlatma. Bir daha da ailen ve polis dışında biriyle de muhattap olma. Yabancıdan yarar gelmez.

Kan testi verebilecek durumda mısın? Dışarı çıkabiliyor musun hamilelik testlerini tuvalet çöpüne atamazsın herhalde çıkıyorsundur?

Abla o kuru cizgisimi varmi yoksa kurban olim birsey soyle

Sen evinde tehtid altında değilsin yani şu anda. Öyle bir durum varsa devlete sığınacaksın. Diğer türlü ailene bu durumu anlatma. Bir daha da ailen ve polis dışında biriyle de muhattap olma. Yabancıdan yarar gelmez.

Kan testi verebilecek durumda mısın? Dışarı çıkabiliyor musun hamilelik testlerini tuvalet çöpüne atamazsın herhalde çıkıyorsund
Abla bgn kirip poaete sario cope attim

Kasiklarimsa agri var birswy yok ama
Ağrıyla falan anlaşılmaz maalesef. Daha çok yeni gibi üzerinden birkaç gün daha geçsin tekrar test yapın. Tek testle anlaşılmaz.

Testleri buraya atarsınız şüpheli duruyorsa biz söyleriz ve verebiliyorsanız 10 gün geçince kan verin. Kesin sonuç verir. Hastaneye tek gidebiliyor musunuz?

Back