• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Gelişmeleri yaz bize biz hep buralardayız. Olayı baştan sona anlatırsın sonra bi ara. Şimdi ben de uyuyorum hadi herkes çıksın konudan.
Iyi geceler :uykucu:

Düzenli adetin varsa 1 ocaktaki ilişki yumurtlama dönemine geliyor. Ama o ilişkiden gebelik olsa testte hemen çizgi belirirdi. Bu resmini attığın test çizgisi 5 dkda çıkmadıysa kuruma çizgisidir, rengi sarı gibi zaten. Gebelik çizgisi pembemsi renk olur. 7 ocaktaki ilişkiden döllenme olduysa tüplerde yuvarlanıyordur, o yüzden testte çıkmaz. 8 ocakta ertesi gün hapı almışsın adet düzensizliği yapar. Yeniden testi 1 hafta sonra yaparsın.
Yok sonradan cikti bu cizgi 5 dk icinde degil bosalma olmadi dedi bana

Yok sonradan cikti bu cizgi 5 dk icinde degil bosalma olmadi dedi bana
Sonradansa gebelik yok şu an için. Ama bu test 7-8 ocaktaki ilişkiyi göstermez. Aslında 7-8 ocak yumurtlama dönemin de değil ama geç yumurtlama olma ihtimaline karşı döllenme olabilir diye test tekrarı yapmanı söyledim. Boşalma olmasa bile zevk sıvısı içerisinde sperm olma olasılığı var, korunmasız ilişki olduğu için boşalmasa da gebelik riski var.

Sonradansa gebelik yok şu an için. Ama bu test 7-8 ocaktaki ilişkiyi göstermez. Aslında 7-8 ocak yumurtlama dönemin de değil ama geç yumurtlama olma ihtimaline karşı döllenme olabilir diye test tekrarı yapmanı söyledim. Boşalma olmasa bile zevk sıvısı içerisinde sperm olma olasılığı var, korunmasız ilişki olduğu için boşalmasa da gebelik riski var.
Anladim kasiklarimda agri neden oluyor peki

Kasiklarimda agri oluyor

Ertesi gün hapı hormon dengesini bozuyor, sanıyorum o sebepledir. Regl belirtilerinde kasık ağrısı var mıydı? Belki regl yaklaştığı için oluyordur
Yok olmuyodu goguslerimde agri olurdu o yok sadecs kasiklarimda agri oluyor devamli

Ay bu konu halis mi? Umarım anlattıkların gerçek değildir ama bana linç yememek için başta söylediklerini değiştirip sallıyosun gibi geldi. 3 kere korunmadan ama boşalma da olmadan ilişki olduğunu bilmek, 3 defa da aynı içeceği içip aynı yerde aynı şeylerin olması falan pek ihtimal veremedim. Umarım gençlik hatasıdır da böyle insanların eline düşmüyorsundur. Hormonların mahvolmuştur bu arada. Yeter ilaç falan alma artık bi daha da

Ay bu konu halis mi? Umarım anlattıkların gerçek değildir ama bana linç yememek için başta söylediklerini değiştirip sallıyosun gibi geldi. 3 kere korunmadan ama boşalma da olmadan ilişki olduğunu bilmek, 3 defa da aynı içeceği içip aynı yerde aynı şeylerin olması falan pek ihtimal veremedim. Umarım gençlik hatasıdır da böyle insanların eline düşmüyorsundur. Hormonların mahvolmuştur bu arada. Yeter ilaç falan alma artık bi daha da
Abla olay cook uzun anlatamadigm seylse var inanki ben bile kendjme gelemiyorim gozumun onune geliyor hersey sence varmi birsey kasiklarimda dehset bir agri var

Abla olay cook uzun anlatamadigm seylse var inanki ben bile kendjme gelemiyorim gozumun onune geliyor hersey sence varmi birsey kasiklarimda dehset bir agri var
Bu kadar ilaca kasıkların ne yapsın umarım yumurtalıklarına zarar vermemişsindir. Kadın doğuma muayene ol, reşitsin madem kimse bir şey diyemez ailene

Bu kadar ilaca kasıkların ne yapsın umarım yumurtalıklarına zarar vermemişsindir. Kadın doğuma muayene ol, reşitsin madem kimse bir şey diyemez ailene
Bilmiyorum gidemiyorum hastanhe suan anda ama kasiklarjm agrisindan hastanelk olurum heralde cok kotu agrj var

Back