• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Arkadaslar 0Ocqk 1 iliski yasadim bosalma olmadi
Ocak7 iliskk yasadim tekrar bosalma olmadi 8 tekrar yasadim bosalma olmadi ama ben korktum ne olur olmaz diye ertes 72 kullandim 24 saat icinde adet olmam gerekiyor olmadim bir kac erken gebelik test yaptim negatif bgn yaptm hafif silik cizgi cikti digerlerj hep negatif cikti ama tarlusal aldim iki gundur kullaniyorum birsey yok kasiklarimda agri oluyor goguslerimde hassasiyet bir sey yok ama cok korkuyorum yardimci olun lutfen
boşalmadı diyorsunuz.nasıl gebe olabilirsin acaba?

IMG_20240115_125924_798.jpg

Kafanın rahatlaması için giy bir özel hastaneye beta baktiricam de özelde sorun olmuyor ordan çıkan değere göre anlarız var mı yok mu böyle kafanda kurarak kendini yok yere strese sokuyorsun hayır olacaksan da olamayacaksin

Dis gebelikte pozitifmj gozukuyo peki
Yahu ağrıdan kıvranıyorum diyorsun, leblebi gibi dış gebelik yapan ilacı almışsın. Ne diyelim hastaneye git diyeceğiz tabii ki nerden bilelim biz? Hastaneye gideceksen git yoksa burda milleti darlama artık insanlar nerden bilecek

Back