• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Ne guzel yargiladiniz valla tebrik ediyorum
Haa bu arada yorumlari okumaya devam ediyorum ki siz de gayet dalga gecilen yorumlara beğenileri atmışsınız, siz de ne güzel yargılamışsınız. Demek ki konunun içeriğinde yazmayınca insanlar bilemiyor değil mi?

Bişey diyeyim mi isteyen beni linçlesin ama olay örgüsü böyle olmaz.. ailen seni eve kapattı ve sen gebelik testi alabiliyorsun.. adamlar tecavüz ediyor ama boşalma yok diyorlar.. ilk ilaçlı kahveden sonra insan oradan kurtulmak için ölümü göze alır kaç yıllık evliyim testin sökülüp içine bakılarak emin olunduğunu daha geçen yıl öğrendim.. bilmiyorum bi gariplik var...

Düzgün bir çevren ve cesaretin olsa şikayet etmeni öneririm. Böyle pislikler her şeyi yapıp kenara çekilmemeli. Belki kanında uyuşturucu olduğu bile çıkar ceza alırlar ama yapamayacaksan bundan sonra dikkatli ol. O insanlarla bir daha asla görüşme yoluna bak. Bunu unutmaya çalış oluyorsa terapi al diyeceğim ama bu insanlar peşini bırakmayabilir. Tecavüzcü pislikten her şey beklenir, o yüzden canın tehlikeye girmeyecekse bunu güvendiğin bir aile yakınını söylemelisin veya öğretmenine

Düzgün bir çevren ve cesaretin olsa şikayet etmeni öneririm. Böyle pislikler her şeyi yapıp kenara çekilmemeli. Belki kanında uyuşturucu olduğu bile çıkar ceza alırlar ama yapamayacaksan bundan sonra dikkatli ol. O insanlarla bir daha asla görüşme yoluna bak. Bunu unutmaya çalış oluyorsa terapi al diyeceğim ama bu insanlar peşini bırakmayabilir. Tecavüzcü pislikten her şey beklenir, o yüzden canın tehlikeye girmeyecekse bunu güvendiğin bir aile yakınını söylemelisin veya öğretmenine
Sikayetci olamadim cunku benim kanimdada cikicakti abla ben cok pismanim olah cok karisik caresiz kaldim allaj kimseyi dusurmesin

Soylerlwr herseyi diye sikayetci olamadim evet cok dogru aile guvem demekmis ben yanlis yaptim hata yaptim farkindayim napcagimi bilmiuorum
Neyi söylerler? Zaten her şeyi söylemesi gereken kişi sizsiniz. Onların bir şey söylemesine gerek yok. Reşit değilsiniz zaten. Olaylar gerçekse şikayetçi olmanız yararınıza olurdu.

Back