• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Orda kaliyordum arkadasimda nescafw yapti her defasinda ben ictim ama bilmiyordim icinde oldugunu 1 ocakta oldu sonra tekrar nescafe felan vermeye basladk ben kendimde degildm yemn ederkm ki sadxe oturp kalktgmizi hatirliyorum digerlerini hatirlamiyorim bile
Kuzum peki ilkinde benim filmde kopukluk var, bem nescafeden sonrasını hatırlamıyorum demedin mi? Hiç mi fark etmedin. Ben gerçekten bu işleri bilmiyorum. Burası anonim bir sayfa doğrusuyla anlat bize

Ya gercekfdnn dalga gecmiyorum mecbiryetyen disarsa kalsam daha kotu olcakti bana iftira attilar karakolluk olduk gidexek yerim yok diyinxe kadin siginmada kaldim ailemk aramislar aldilad benj basima gelenlerk analatmiyorum kimseye cok kotuyum
Ne diyerek iftira attılar. Yavrucum sakince olayları sırasıyla anlat ki biri belki bir yol gösterir..

1 hata mı? Ben evliyim, yeri geliyor ben bu sıklıkla iliski yaşayamıyorum, neyin hatası?
Yaaa biri de çıksın desin ki "ben bu kökü yedim, güzeldi de vallahi, ama kürtaja param yok, seviştiğim adam adam değil, her ay kürtaj olunabilse, ailem hiç duymasa bu kökü her Allahin günü yerim" desin.
1 haftada 3 kez yapmışsınız hanimefendi, hata bunun neresinde?
Bir de şuan sarhoş musunuz yoksa yazım yanlışlarını hobi olarak mı yapıyorsunuz?
Yargilama tamami seninde basina gelir nasil geldi bunlar basima diye benim givi oturur dusunursun

Neyse hamile degislsindir bu kadar ertesi gun falan ictigine gore. Eger sikayet etmeyeceksen de gidip orda burda kalma bi daha. Aile evinde ne yasiyosun ki disarlarda kaliyosun?

Ne guzel yargiladiniz valla tebrik ediyorum
Tüm yorumları okumadan yorum yazdim, sirayla yorumlari okuyordum ki olay başkaymiş yorumumu sildim. Her zamanki sevgilimle beraber oldum hamile kalir miyim konusu zannettim ki zannetmem normal zira konunun iceriginde tecavuz ile ilgili birseyden bahsedilmiyor. Şimdi ben yargılamış mı oluyorum?

Neyse hamile degislsindir bu kadar ertesi gun falan ictigine gore. Eger sikayet etmeyeceksen de gidip orda burda kalma bi daha. Aile evinde ne yasiyosun ki disarlarda kaliyosun?
Suan ailemleyim odaya kapattilar beni hickimsdye derdimi anlatamiyorim agliyorim surekli

Ya gercekfdnn dalga gecmiyorum mecbiryetyen disarsa kalsam daha kotu olcakti bana iftira attilar karakolluk olduk gidexek yerim yok diyinxe kadin siginmada kaldim ailemk aramislar aldilad benj basima gelenlerk analatmiyorum kimseye cok kotuyum
Reşit değilsiniz o zaman. Reşit birinin ailesini aramazlar. Lütfen evden kaçmayı bırakın. Kırın dizinizi evde eğitiminizi tamamlayın. Yatağınızda güvenle uyuyun. Annenin babanın en ağır sözü, en kötü tokatı şu yaşananlardan daha iyidir. En azından mesleğinizi elinize alınca yine güvenle uçar gidersiniz o evden.

Anlamadığım şey size iftira atıp karakolluk olduktan sonra neden şikayetçi olmadınız?

Reşitsen ailen neden aransın?

Reşit değilsiniz o zaman. Reşit birinin ailesini aramazlar. Lütfen evden kaçmayı bırakın. Kırın dizinizi evde eğitiminizi tamamlayın. Yatağınızda güvenle uyuyun. Annenin babanın en ağır sözü, en kötü tokatı şu yaşananlardan daha iyidir. En azından mesleğinizi elinize alınca yine güvenle uçar gidersiniz o evden.

Anlamadığım şey size iftira atıp karakolluk olduktan sonra neden şikayetçi olmadınız?
Soylerlwr herseyi diye sikayetci olamadim evet cok dogru aile guvem demekmis ben yanlis yaptim hata yaptim farkindayim napcagimi bilmiuorum

Back