- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.189
- 108
- Konu Sahibi kadinsal5538
-
Hayır dalga geçmedim. Testte ikinci çizgiyi görüyorum.Dalga geçmiş büyük ihtimal takmayın
Tamam hamile degilsin, yapacak sey bundan sonra macera aramadan okuyup meslek sahibi olmak.Soylerlwr herseyi diye sikayetci olamadim evet cok dogru aile guvem demekmis ben yanlis yaptim hata yaptim farkindayim napcagimi bilmiuorum
Ablam sen guzel knsysn allaj icjn yardimci ol bana napim benDalga geçmiş büyük ihtimal takmayın
Degiljm dimi tarlusal kullaniyorum iki gundur kasiklarimda agri var ama birsey yokTamam hamile degilsin, yapacak sey bundan sonra macera aramadan okuyup meslek sahibi olmak.
Haa bu arada yorumlari okumaya devam ediyorum ki siz de gayet dalga gecilen yorumlara beğenileri atmışsınız, siz de ne güzel yargılamışsınız. Demek ki konunun içeriğinde yazmayınca insanlar bilemiyor değil mi?Ne guzel yargiladiniz valla tebrik ediyorum
Sizi odaya kapattılarsa gebelik testini kim aldı?Suan ailemleyim odaya kapattilar beni hickimsdye derdimi anlatamiyorim agliyorim surekli
Bişey diyeyim mi isteyen beni linçlesin ama olay örgüsü böyle olmaz.. ailen seni eve kapattı ve sen gebelik testi alabiliyorsun.. adamlar tecavüz ediyor ama boşalma yok diyorlar.. ilk ilaçlı kahveden sonra insan oradan kurtulmak için ölümü göze alır kaç yıllık evliyim testin sökülüp içine bakılarak emin olunduğunu daha geçen yıl öğrendim.. bilmiyorum bi gariplik var...Gercektenmk
Degilsin. O ilacin olayi hamile kalmani engellemek zatenDegiljm dimi tarlusal kullaniyorum iki gundur kasiklarimda agri var ama birsey yok
Markete diye cikil aldim 5 tane hepsi negatifti ama bu son yaotigim bole ciktiSizi odaya kapattılarsa gebelik testini kim aldı?
Şikayetçi olmalısınDostum dedigjm insan madse icirildm bana hapi verdiler ic diye ertesi hapi no
Kasiklarimda agri var ama hicbirsey yok
Peki adet gecikmesjmj yapiyo suanDegilsin. O ilacin olayi hamile kalmani engellemek zaten
Of vxvxvvxvs tamam sensinHaa bu arada yorumlari okumaya devam ediyorum ki siz de gayet dalga gecilen yorumlara beğenileri atmışsınız, siz de ne güzel yargılamışsınız. Demek ki konunun içeriğinde yazmayınca insanlar bilemiyor değil mi?
Sikayetci olamadim cunku benim kanimdada cikicakti abla ben cok pismanim olah cok karisik caresiz kaldim allaj kimseyi dusurmesinDüzgün bir çevren ve cesaretin olsa şikayet etmeni öneririm. Böyle pislikler her şeyi yapıp kenara çekilmemeli. Belki kanında uyuşturucu olduğu bile çıkar ceza alırlar ama yapamayacaksan bundan sonra dikkatli ol. O insanlarla bir daha asla görüşme yoluna bak. Bunu unutmaya çalış oluyorsa terapi al diyeceğim ama bu insanlar peşini bırakmayabilir. Tecavüzcü pislikten her şey beklenir, o yüzden canın tehlikeye girmeyecekse bunu güvendiğin bir aile yakınını söylemelisin veya öğretmenine
Neyi söylerler? Zaten her şeyi söylemesi gereken kişi sizsiniz. Onların bir şey söylemesine gerek yok. Reşit değilsiniz zaten. Olaylar gerçekse şikayetçi olmanız yararınıza olurdu.Soylerlwr herseyi diye sikayetci olamadim evet cok dogru aile guvem demekmis ben yanlis yaptim hata yaptim farkindayim napcagimi bilmiuorum
Hanimefendi ben hatamı düzelttim de sizin bugün canınız mı sıkkın?Of vxvxvvxvs tamam sensin
Ya anlatamiyorum gercekten yapmayin soyle ya tm 3 kez olmus ama durum inanki farkli anlatamiyorum cok caresizimOf vxvxvvxvs tamam sensin
Bakire olmadigi soylerler falan mi diyoNeyi söylerler? Zaten her şeyi söylemesi gereken kişi sizsiniz. Onların bir şey söylemesine gerek yok. Reşit değilsiniz zaten. Olaylar gerçekse şikayetçi olmanız yararınıza olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?