• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Siz hiçbir şey hatırlamıyorsunuz yani öyle mi? İlişki yaşandığını bile onlar söyledi size.
Evet abla ben ztn krize girdim cok kotu oldum korkma bunu ic dediler ictim ertes hapiymis ben bilmiyorum cok korkiyorim ailem yasatmaz beni

Suçlamayalım bence gençlikte olur böyle hatalar, güvenmiştir, çok küçüktür belki ama niye 3 kere olmuş onu anlamadım
Yok hayır suçlamıyorum, ilkinde madde vermişler tamam da ilişki sonrası yine bir hap veriyor adam ve kız nasıl güvenip tekrar onun verdiği şeyi içiyor.. gerçekten anlamadım ben hiçbir şey..

Aile sorunlarim vardi mecburiyetten gittim yanlarina ama hergun birsey olumca kadin siginmaya gittim ailem geri aldi
Aile sorunları elden iyiymiş demek ki. Evden kaçıp kimsenin yanına gitmezsiniz umarım bir daha.
Karakolda şikayetçi olmadınız ve olmayacaksınız da anladığım kadarıyla.
Bari eğitiminizi tamamlayın da meslek edinip evden öyle ayrılın.

Anladım 3 kere neden oldu bu durum seni tehtid mi ediyorlar ondan mı kabul ettin sonrakileri, Karakolluk niye oldun
Orda kaliyordum arkadasimda nescafw yapti her defasinda ben ictim ama bilmiyordim icinde oldugunu 1 ocakta oldu sonra tekrar nescafe felan vermeye basladk ben kendimde degildm yemn ederkm ki sadxe oturp kalktgmizi hatirliyorum digerlerini hatirlamiyorim bile

1 hata mı? Ben evliyim, yeri geliyor ben bu sıklıkla iliski yaşayamıyorum, neyin hatası?
Yaaa biri de çıksın desin ki "ben bu kökü yedim, güzeldi de vallahi, ama kürtaja param yok, seviştiğim adam adam değil, her ay kürtaj olunabilse, ailem hiç duymasa bu kökü her Allahin günü yerim" desin.
1 haftada 3 kez yapmışsınız hanimefendi, hata bunun neresinde?
Bir de şuan sarhoş musunuz yoksa yazım yanlışlarını hobi olarak mı yapıyorsunuz?
Lütfen yorumunuzu düzeltin. Konu sahibi doğruysa eğer tecavüze uğramış kırıcı olmaha gerek yok.

1 hata mı? Ben evliyim, yeri geliyor ben bu sıklıkla iliski yaşayamıyorum, neyin hatası?
Yaaa biri de çıksın desin ki "ben bu kökü yedim, güzeldi de vallahi, ama kürtaja param yok, seviştiğim adam adam değil, her ay kürtaj olunabilse, ailem hiç duymasa bu kökü her Allahin günü yerim" desin.
Bir de şuan sarhoş musunuz yoksa yazım yanlışlarını hobi olarak mı yapıyorsunuz?
Ne guzel yargiladiniz valla tebrik ediyorum

Orda kaliyordum arkadasimda nescafw yapti her defasinda ben ictim ama bilmiyordim icinde oldugunu 1 ocakta oldu sonra tekrar nescafe felan vermeye basladk ben kendimde degildm yemn ederkm ki sadxe oturp kalktgmizi hatirliyorum digerlerini hatirlamiyorim bile
1 ocakta neskafe uyusyuruldun tecavüz? Ee sonra yine orda kaldın yine neskafe ilaçlı yine mi tecavüz?

Ya gercekfdnn dalga gecmiyorum mecbiryetyen disarsa kalsam daha kotu olcakti bana iftira attilar karakolluk olduk gidexek yerim yok diyinxe kadin siginmada kaldim ailemk aramislar aldilad benj basima gelenlerk analatmiyorum kimseye cok kotuyum

Bi yere kapatılıp tecavüze uğramış..

Back