- 25 Nisan 2023
- 437
- 745
- 23
- Konu Sahibi kadinsal5538
İlk ilişkinin üzerinden çok geçmiş hapı kullanalı. 1 ocak gibi mi dedin anlamadım ama ona zaten hap etki etmez. Olsa olsa son 2 ilişkine etki eder ki onda bile acele almam gerekirdi. Ama şanslısın ki boşalma olmadı diyorsun, yani erkek onu iyi ayarladıysa ihtimal epey düşük. Genelde erkekler ayarlayamadığı için tehliklei durumlar oluyor. İntihar edecek bir şey yok en kötü kürtaj olacaksınız yapacak bir şey yok.
İdrar testi falanla hiç uğraşmayın. Boşu boşuna dert edinirsiniz. En doğrusu için son ilişkiniz üzerinden 10 gün geçsin ve kandan Beta hcg baktırın. Bence yersiz bir endişe içindesiniz anlattıklarınıza göre. Ben idrar çubuğu tam okuyamıyorum o bana anlamsız geldi açıkçası çizgi baya silik ki bir sürü başka şey de o çizgiyi etkiliyor. Gidin kan verin. Canınızı sıkmayın. Her şeyin çözümü var. Bir daha da lütfen ilk kendinizi düşünün.
İdrar testi falanla hiç uğraşmayın. Boşu boşuna dert edinirsiniz. En doğrusu için son ilişkiniz üzerinden 10 gün geçsin ve kandan Beta hcg baktırın. Bence yersiz bir endişe içindesiniz anlattıklarınıza göre. Ben idrar çubuğu tam okuyamıyorum o bana anlamsız geldi açıkçası çizgi baya silik ki bir sürü başka şey de o çizgiyi etkiliyor. Gidin kan verin. Canınızı sıkmayın. Her şeyin çözümü var. Bir daha da lütfen ilk kendinizi düşünün.