• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim lutfennnn duzgun cevaplar verin dalga gecmeden

Sanada takarlarrrrr
bak yavrum anlattıkların o kadar mantıksız ve olağandışı birşey ki madem kalacak bir yerin yoktu ilk başta kadın sığınmaya gitseydin diyelim güvendin arkadaşındı ilk başta böyle bişey başına gelmiş daha sonra neden devamının gelmesine izin veriyorsun ilk kendine geldiğinde öle bi durum varsa eğer arkadaşına hesap sorup çıksadınya yanlarıdan gibi gibi bir çok alternatif var yani

bak yavrum anlattıkların o kadar mantıksız ve olağandışı birşey ki madem kalacak bir yerin yoktu ilk başta kadın sığınmaya gitseydin diyelim güvendin arkadaşındı ilk başta böyle bişey başına gelmiş daha sonra neden devamının gelmesine izin veriyorsun ilk kendine geldiğinde öle bi durum varsa eğer arkadaşına hesap sorup çıksadınya yanlarıdan gibi gibi bir çok alternatif var yani
Zaten konunun açılış şekli böyle değil ya, insanlar linç etmesin 3 kere korunmadın mı yuh demesin diye duygusal manipülatif bir hikaye geldi. Yine de umarım gerçek değildir diyeyim de, sanmam.

Yargilama yapmayin ya yardim icin yazildi buraya gebelik varmj yokmi bana yargilama yapmayin

Ne kadr bos yaptin ya cik.surdan sinirleem ztn bozuk senin yargilamani dinliyemem

bunu biliyoruz da zevk suyundan hamile kalanında hiç duymadık küçük bir olasılık bu,zevk duyu gelmeden içerde sperme buluşacakta falan filan yani.
Iyi de karşındaki evli barklı bu risk küçük de olsa alabilecek biri değil. Zaten 3 kez korunmamış sonradan kötü yola düşürüldüm diye hikaye uydurmuş cahilin biri. Bi şey olmaz dersin 3 gün sonra gider aynısını yapar. Ayrıca geri çekilme ile hamile kalan zibilyon üye var bdvde biraz dolaşsan. Hepsi boşalma olmadan oldu diye şaşkın üzgün.

Iyi de karşındaki evli barklı bu risk küçük de olsa alabilecek biri değil. Zaten 3 kez korunmamış sonradan kötü yola düşürüldüm diye hikaye uydurmuş cahilin biri. Bi şey olmaz dersin 3 gün sonra gider aynısını yapar. Ayrıca geri çekilme ile hamile kalan zibilyon üye var bdvde biraz dolaşsan. Hepsi boşalma olmadan oldu diye şaşkın üzgün.
dolaşıyorum canım senelerdir merak etme.neyse ya gitsin doktora napalım.

Ne kadr insan yargiliyosunuz siz ya basiniza.gelir gorursunuz yalancida sizsiniz kalbiniz kotu sizin

Sen bir hata yapmamışsın. Üst üste maşallah.
Hamile kalmak istemiyorsan korunmalısın bukadar basit. Zevk suyundan bile hamile kalınabiliyor.
Tamamen emin olmak istiyorsan kan testi ver.
Birinde çizgi var gibi ama testin ciğerini sökmüşsün maşallah🤣

Arkadas kurbani oldum o kadar pismanimki ne yapcagmi sasrdm kendime zarar vericem nolur bilgi verin
Birlikte ol ben arkandayım mı dedi arkadaş ne dedi🤣 ya bukadar sorumsuz oĺmayın yok gebelik falan rahat ol kuruma çizgisidir çıkan ha 18 den küçükseniz kadınlar kulübü polise ihbar eder kurban olmayın siz bidaha ip adresinden falan ulaşılıyo sorun yok 🧐

Back