- 15 Ocak 2024
- 104
- 14
- 13
- 30
- Konu Sahibi kadinsal5538
[Yazma o zman sen cik hadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak yavrum anlattıkların o kadar mantıksız ve olağandışı birşey ki madem kalacak bir yerin yoktu ilk başta kadın sığınmaya gitseydin diyelim güvendin arkadaşındı ilk başta böyle bişey başına gelmiş daha sonra neden devamının gelmesine izin veriyorsun ilk kendine geldiğinde öle bi durum varsa eğer arkadaşına hesap sorup çıksadınya yanlarıdan gibi gibi bir çok alternatif var yaniSanada takarlarrrrr
Zaten konunun açılış şekli böyle değil ya, insanlar linç etmesin 3 kere korunmadın mı yuh demesin diye duygusal manipülatif bir hikaye geldi. Yine de umarım gerçek değildir diyeyim de, sanmam.bak yavrum anlattıkların o kadar mantıksız ve olağandışı birşey ki madem kalacak bir yerin yoktu ilk başta kadın sığınmaya gitseydin diyelim güvendin arkadaşındı ilk başta böyle bişey başına gelmiş daha sonra neden devamının gelmesine izin veriyorsun ilk kendine geldiğinde öle bi durum varsa eğer arkadaşına hesap sorup çıksadınya yanlarıdan gibi gibi bir çok alternatif var yani
Silik çizgi var testiniz pozitif hamilesiniz bence
bunu biliyoruz da zevk suyundan hamile kalanında hiç duymadık küçük bir olasılık bu,zevk duyu gelmeden içerde sperme buluşacakta falan filan yani.Eki Görüntüle 3370022
Zevk suyundan hamile kalınır mı?
www.onderkoc.com.tr
Tıklamazsınız diye ss aldım link de burda dursun tamamını okumak isteyenlerbunu
bur da bin tane laf yiyeceğine gidip kan ver o zaman ne diyelim yani,Dis gebelikte pozitifmj gozukuyo peki
Iyi de karşındaki evli barklı bu risk küçük de olsa alabilecek biri değil. Zaten 3 kez korunmamış sonradan kötü yola düşürüldüm diye hikaye uydurmuş cahilin biri. Bi şey olmaz dersin 3 gün sonra gider aynısını yapar. Ayrıca geri çekilme ile hamile kalan zibilyon üye var bdvde biraz dolaşsan. Hepsi boşalma olmadan oldu diye şaşkın üzgün.bunu biliyoruz da zevk suyundan hamile kalanında hiç duymadık küçük bir olasılık bu,zevk duyu gelmeden içerde sperme buluşacakta falan filan yani.
dolaşıyorum canım senelerdir merak etme.neyse ya gitsin doktora napalım.Iyi de karşındaki evli barklı bu risk küçük de olsa alabilecek biri değil. Zaten 3 kez korunmamış sonradan kötü yola düşürüldüm diye hikaye uydurmuş cahilin biri. Bi şey olmaz dersin 3 gün sonra gider aynısını yapar. Ayrıca geri çekilme ile hamile kalan zibilyon üye var bdvde biraz dolaşsan. Hepsi boşalma olmadan oldu diye şaşkın üzgün.
Tekrar test yapmıssın onu at istersen siteyeYardim istiyenden hata
Verimli dolaşamamışsın demek ki canım.dolaşıyorum canım senelerdir merak etme.neyse ya gitsin doktora napalım.
şimdi seninle bunumu tartışıcam? tüp bebek,gebelik, erken doğum, bebek kaybı hepsinde dolaştım canım oldumu?Verimli dolaşamamışsın demek ki canım.
Negatif lekelenme oldu baska birsey yokTekrar test yapmıssın onu at istersen siteye
Birlikte ol ben arkandayım mı dedi arkadaş ne dedi ya bukadar sorumsuz oĺmayın yok gebelik falan rahat ol kuruma çizgisidir çıkan ha 18 den küçükseniz kadınlar kulübü polise ihbar eder kurban olmayın siz bidaha ip adresinden falan ulaşılıyo sorun yokArkadas kurbani oldum o kadar pismanimki ne yapcagmi sasrdm kendime zarar vericem nolur bilgi verin