-
- Konu Sahibi patosdoritossivilce
midesizsin o zaman yapcak bsy yok
bence siz şakasınız,olayı çarpıtma da üstünüze yok
konu sahibi seks resimlerini mi koymuş buraya?
neyin kafasıdır bu ya
bide neden iğrençlik diyorsunuz anlamıyorum
neyin acısını çıkarıyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Savaslar normal, 12-13 yasındaki cocuklar evlenip sex yapınca, 14 yasında cocuk sahibi olunca o da normal donemin sartlarıydı vs vs, ufacık bebeler sigara alkol eroin alınca normal.
Ama koskoca 23 yasında bir kadın sevgilisiyle iliskiye girince dunyanın civisi cıkmıs, sizin bu dunyanın civisi kızlık zarına mı baglı ??
pardon da senin niye bu kadar zoruna gitti :) neden değdi bu kadar sana anlamadım yanineden acabaaa
İstersem banlanayım ama söylemezsem rahat edemem üslubunuz mahalle karılarından beter. Sizi hayal ediyorum eliniz belinizde neden değdi sanaaa nedeen diye gülerken.... Biz seks yapıyoruz ondan değdi bize rahatladınız mı ? Evliyim ben ama bekarken de eşime değdirdim. Sizin gibi üstün, namuslu, erişilmez değiliz biz. Sizi Allah özene bezene yaratmış. Eli belinde üstün insan.
İstersem banlanayım ama söylemezsem rahat edemem üslubunuz mahalle karılarından beter. Sizi hayal ediyorum eliniz belinizde neden değdi sanaaa nedeen diye gülerken.... Biz seks yapıyoruz ondan değdi bize rahatladınız mı ? Evliyim ben ama bekarken de eşime değdirdim. Sizin gibi üstün, namuslu, erişilmez değiliz biz. Sizi Allah özene bezene yaratmış. Eli belinde üstün insan.
bence sen artık haddini fazlasıyla aştın kimsenin namusuna dinine ahlakına ailesine sevgilisine senin dolaylı veya doğrudan laf atma hakkın yok !
Ayrica bayadir masturbasyon yapmiyor herhalde erkek arkadasin izlerin buyuklugunden oyle anladim
siz arkadaşa yaran var gocunuyosun demeye getirmişiniz
lakin asıl sizde bu durum mevcut
sevişenlere hakaretler,ithamlar,beddualar...
tekrar soruyorum milletten çıkartığınız kuyruk acısı ne?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah cnm sendemi :) hoşgeldin ahlaksızlar kervanına.. hadi size özel bi site acalımda orda rahatla konusun paylaşın pislik olaylarınızı.. ben durumumdan çok memnunum iyiki de sizin gibi değilim
ah cnm sendemi :) hoşgeldin ahlaksızlar kervanına.. hadi size özel bi site acalımda orda rahatla konusun paylaşın pislik olaylarınızı.. ben durumumdan çok memnunum iyiki de sizin gibi değilim
Ben de bazı kocalara çoook acıyorum. Hangilerine mi ? Bakireliği ile övünen ama adamı ve ailesini burda itin g*tüne sokup çıkartan, bacak arasını güya korumuş ama beyninin pislenmesine engel olamamış kadınların kocalarına çok acıyorum!!!!
Kızlar erkek arkadaşımla yarım saat önce ilişkiye girdik karın bölgeme boşaldı biraz muhabbet ettik silmeden sonra bir baktık meninin geldiği yerler kıpkırmızı yanmış gibi araştırıyoruz birşey çıkmıyor konuyu nereye açacağımı bulamadım foto ekliyorum. Fikri olan bilgi versin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
resmen alienle sevişmiş gibi olmuşsun. anında asitliydi kanı ve tükürüğü.Kızlar erkek arkadaşımla yarım saat önce ilişkiye girdik karın bölgeme boşaldı biraz muhabbet ettik silmeden sonra bir baktık meninin geldiği yerler kıpkırmızı yanmış gibi araştırıyoruz birşey çıkmıyor konuyu nereye açacağımı bulamadım foto ekliyorum. Fikri olan bilgi versin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
YA boyle konulardann artik gina geldi ya. Yok erkek arkadasimla iliskiye girdim efendim surttu ama bosalmadi hamilemiyim, yok surtunduk ama cok korkuyrum, yok bosaldii ama lekeler olustu. Yahu siz daha ne yaptiginizin farkinda degilsiniz? Akli basinda bir insan olsaniz yaptiklarinizin ne oldugunu, sonucun ne olacagini, boyle bir duruda kk ya degil doktoru aramaniz gerektigini bilirdiniz. Neyinize guvenip iliskiye giriyorsunuz anlamamki..