Valla canım bende esimde insanları yargılamamayı biliyoruz, jnm ne bu arada yaş kaç ? Ben kendi konusma tarzımı gayet iyi goruyorum ve aynen devam ediyorum, evlimisin kimsin nesin bilmiyorum ama ben direk sana uzuluyorum, kendi hayatında hic renk olmayan, insanların hayatlarını yargılayan boyle kapı aralarından kim ne yapmıs diye bakan eli belinde sokak kadını. Senin yargılamaya nasıl hakkın var o zaman burdakilerden ustunlugun nedir acaba ? Biz hepimiz edepsiziz, hepimiz sex yapıyoruz,pislik seyler yapıyoruz, sen kusursuzsun. Peki soruyorum sana o igrendigin spermlerle olmadın mı canım sen, seni leylekler mi getirdi acaba ? Seni ne ilgilendirir insanların evlenmeden ne yaptıgı, sen misin ahlak bekcileri ? Sende beyin varsa hepimizde var boyle olmasını istiyorlarsa, SANANE ? Birdaha eşim ya da benim hakkımda agzından en ufak laf cıkarsa bende boyle hanımefendi gibi konusmam, bilesin, sana mı kaldı benim isimin sanslı sanssız oldugunu belirlemek ? Sen beni tanıyormusun bu ne rahatlık ? Çok oluyosun artık hadi canım.