-
- Konu Sahibi patosdoritossivilce
herkesin kendineyse kendinde kalsın o zaman resim flan koyup mide bulandırmasın. zaten banane ama buraya koyması ahlaksızlık deği de baska nedir söyler misiniz?
Peki ahlaksızlık olsa bile bu kendisinin sorunu, ders vermek terbiye ogretmek ne size ne de bir baskasına duser..
yahu resimi bizde hoş bulmadık
ama kimseyi ahlaksızla falan itham edemezsiniz lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar erkek arkadaşımla yarım saat önce ilişkiye girdik karın bölgeme boşaldı biraz muhabbet ettik silmeden sonra bir baktık meninin geldiği yerler kıpkırmızı yanmış gibi araştırıyoruz birşey çıkmıyor konuyu nereye açacağımı bulamadım foto ekliyorum. Fikri olan bilgi versin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayanın gogus altı ve karnındaki kızarıklık nasıl midenizi bulandırdı acaba hakikaten ilginc.
Bayanın gogus altı ve karnındaki kızarıklık nasıl midenizi bulandırdı acaba hakikaten ilginc.
Kızlar erkek arkadaşımla yarım saat önce ilişkiye girdik karın bölgeme boşaldı biraz muhabbet ettik silmeden sonra bir baktık meninin geldiği yerler kıpkırmızı yanmış gibi araştırıyoruz birşey çıkmıyor konuyu nereye açacağımı bulamadım foto ekliyorum. Fikri olan bilgi versin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harita olmuş resmen la güzel çalışma spesifik
asitli mi spermi
Allah gobegine atesler salmis
Buz koy ateşini alır
Wayy be canlı yayın izle gibi olmuş
Dakikasında burada
sex sonrası selfie dedikleri buymuş demek
ya cocuğun menisinin de ph si düşük heralde baya asidik yapıda yakmış kızı .acaba ne içti öncesinde bilimsel olarak bunu düşündüm hemen
Ne biliyim ben yarim saat once uyuyodum kiskandim herhalde
hanımefendi, siz göz yumarsanız, biz göz yumarsak nereye gidicek merak ediyorum.. kurtulun artık şu zihniyetten.. terbiye öğretmek bana düşmezse size de böyle birşeyi savunmak düşmez
hanımefendi, siz göz yumarsanız, biz göz yumarsak nereye gidicek merak ediyorum.. kurtulun artık şu zihniyetten.. terbiye öğretmek bana düşmezse size de böyle birşeyi savunmak düşmez
Yaa şaka mısın arkadşaım resim niye ekliyosun ??
Hadi yüzünde alerji çıksa falan dicem ama göğsünü fotoğraflamışsın resmen yaaa , hiç hoş değil
Demek ki alerjik reaksiyon vermiş cildin, tahmin ediyorum ki 1-2 gün içinde geçer
Tövbee yaa böylesini de iilk defa görüyorum bu ne rahatlıktır
sizin midenizi bulandırmıyosa o zaman sizde bir sorun var.
Peki biz simdi bu kızı kınarsak ayıplarsak bırakıcak mı ? Ben kimseyi savunmuyorum resim koyması tabiki kendi acısından hos degil, herkese acık oldugu icin.
Ama cok anormal bir durum goremiyorum acıkcası, kızın burda sordugu soru baska, yaptıgınız yorum cok baska, sizin icin pislik olan sey baskası icin degildir, bu resmi koyan evli birisi olsaydı pislik,ayıp,edepsiz gibi seyler soylicekmiydiniz ? Herkesin kendi hayatı, herkesin kendi ZİHNİYETİ var. Hepimizin beyni var, dogruyu ve yanlısı ayırt edebiliyoruz. Bence siz kurtulun bu zihniyetten, size pislik geliyorsa ayıpsa siz yapmazsınız, olur biter :)
Oheeeeey
Yorumlara bi bak ama yaaa, gül gül öldüm.
Alemsiniz arkadaşlar, espirinizden öperim
Sperm alerjisi.
Ayrıca resim koymana hiç gerek yoktu. Herkes zaten kızarıklığın nasıl birşey olduğunu az çok anlamıştır.
Yaa şaka mısın arkadşaım resim niye ekliyosun ??
Hadi yüzünde alerji çıksa falan dicem ama göğsünü fotoğraflamışsın resmen yaaa , hiç hoş değil
Demek ki alerjik reaksiyon vermiş cildin, tahmin ediyorum ki 1-2 gün içinde geçer
Tövbee yaa böylesini de iilk defa görüyorum bu ne rahatlıktır
şu sözlerinizi okuyan sanki konu sahibi çocuk .....su falan paylaştı sanar tövbe tövbe
ne var ya bunda sevgilisiyle seks yapmış sizene kimene
toplumumuz çok farklı ahlaksızlıklardan kötüye gidiyor
insanların evinde uslu uslu sevişmesinden kimselere bir zarar gelmez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dünyanın çivisi çıkmış arkadaşım millet artık böyle şeyleri normal görüyor. çok yazık...
Valla hic bulandırmadı acıkcası benim midemi, kızarıklık ve gobek mide bulandırıcak birsey degil.
Dünyanın çivisi çıkmış arkadaşım millet artık böyle şeyleri normal görüyor. çok yazık...