- 19 Haziran 2013
- 1.644
- 3.342
-
- Konu Sahibi patosdoritossivilce
Ayrica ille fotosunu gosterecekse karna zum yapip da gosterebilirdi ki kesinlikle iyi niyetli degil bu konu
Kızın danıştığı konuda bir sorun yok, sadece resmi paylaşmasına gerek yoktu. Bu kadar da abartmanın alemi yok.
Tehdit ettiğin admin korkudan kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırılmış. sweetyone giderse ben ne yaparım diye sayıklıyormuş, memnun musun yaptığından?
Yaptım olmadı bu arada cidden saçma cevapları kale almıyorum dini falan karıştıranları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaptım olmadı bu arada cidden saçma cevapları kale almıyorum dini falan karıştıranları
Allerji olmuştur heralde ama foto koymadan da kızarıklığı anlardıkBu kadar açık olmaya ne gerek var ya hu
Süperdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dur ben şimdi deneme yanılma usulü bulup yazacağım nasıl kaldıracağını.
abartmayın ya kız memesini bile göstermemiş estetik olup tüm memesini çıplak koyan kadına bile bu tepki yapılmadı.demek tek olay sperm olayı.
Kızlar erkek arkadaşımla yarım saat önce ilişkiye girdik karın bölgeme boşaldı biraz muhabbet ettik silmeden sonra bir baktık meninin geldiği yerler kıpkırmızı yanmış gibi araştırıyoruz birşey çıkmıyor konuyu nereye açacağımı bulamadım foto ekliyorum. Fikri olan bilgi versin lütfen
Hakkaten foto koymaya ne gerek vardi. Tahmin edebiliyoruz heralde az cok.
Vucudun hassas, alerji yapmistir der gecerdik en azindan.
abartmayın ya kız memesini bile göstermemiş estetik olup tüm memesini çıplak koyan kadına bile bu tepki yapılmadı.demek tek olay sperm olayı.
şaka makayı bırakırsak
gerçekten haklısın arkadaşım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızın danıştığı konuda bir sorun yok, sadece resmi paylaşmasına gerek yoktu. Bu kadar da abartmanın alemi yok.
Tehdit ettiğin admin korkudan kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırılmış. sweetyone giderse ben ne yaparım diye sayıklıyormuş, memnun musun yaptığından?