- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- Konu Sahibi patosdoritossivilce
çatla patla sen uyurken millet oheeeeyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay bu yoruma daha fazla guldum hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatla patla sen uyurken millet oheeeeyy
Kizlar yarim saat once dedigine gore bence bunu yapan o erkek arkadas da olabilir :26: kizin hesabina girmistir falan eski konulari var cunku bilemedim
kız suss
Kızlar erkek arkadaşımla yarım saat önce ilişkiye girdik karın bölgeme boşaldı biraz muhabbet ettik silmeden sonra bir baktık meninin geldiği yerler kıpkırmızı yanmış gibi araştırıyoruz birşey çıkmıyor konuyu nereye açacağımı bulamadım foto ekliyorum. Fikri olan bilgi versin lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dış gebelik başlangıcı
ya cocuğun menisinin de ph si düşük heralde baya asidik yapıda yakmış kızı .acaba ne içti öncesinde bilimsel olarak bunu düşündüm hemen
Neyse ya cekirdegimi aldim citliyorum bakalim neler olucak
Cekirdek ister misin
Mesajı düzenle butonuna tıklayacaksın, mesajının sağ alt köşesine doğru. Attach yazan satırı komple sil sonra.
normal olmadığı kesinde ben şöyle bi fotoyu kızkardeşime göndermem bak bakalım nolmuş diye
Neyse ya cekirdegimi aldim citliyorum bakalim neler olucak
Cekirdek ister misin
Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir iğrençliktir ya ! Admini burdan uyarıyorum ! burası bizim senin gibi iğrenç insanları okuyup cevap vereceğimiz bir platform değil. Sen en iyisi git Haydar Dümen'e danış, psikolojin de yerinde değil anlaşılan. Yoksa burada paylaşma gereği bile duymazdın. Allah seni ıslah etsin...
Tam bir biliminsanı
konu sahibi gitti mi niy