acil yardım kızlar :(

uluslararasi hukuk kurallarına bakmanizi tavsiye ederim. Silah ve şiddet olmadikca bir iki slogan atti diye kimse terörist olmaz, ancak yardim ve yatakliktan suclanabilir. Ama terörist demek cok agir bir itham
ben suç değildir demedim, sadece terörist demek için yeterli değildir dedim.
Zaten bütün mesele bu insanların terörist olup olmaması değil mi? Ne kadar da çağdaş, ne kadar da adilsiniz? Uluslararası hukuk merciileri zaten pkkyı terör örgütü olarak kabul etmiyor ki, partizanı terörist olabilsin. O uluslararası hukuk bilginiz, yazık ki vatan sevginizi, insani duygularınızı alıp götürmüş sizin. Daha dünyaya gelmeden yetim çocukları bir yana bırakalım. Eevet lütfen kimse bu insanlara terörist demesin. Yüce uluslararası hukukumuz belli koşullar buyururlar. Misal İsrail de terörist değildir, Amerika da... Şöyle bir bakınca görüyorum ki dandik eğitim sistemimiz bol bilgi verirken akıl yürütme, mukayese gibi becerileri kazandıramıyor.
,

daha fazla kimseye cevap vermeyeceğim, yanlış anlaşılıyorum. lütfen aklınızı kendinize saklayın çünkü bilgi düzeyimi sorgulama hakkına sahip değilsiniz. yöneticilerden de ricam ben beni alıntılamayın artık dememe rağmen bana cevap yazanları lütfen uyarın zira arkadaşın konusunu sabote etmeye hakkımız yok.

mevzu saçma..kürtlükle alakası yok bahsettiğiniz şeyin...doğru yere gelin gideceğinizden emin misiniz?mevzuyu siyasete getirmemek adına açmıyorum zira.

Bilgi düzeyinize bir şey söylemedim. Siz mevzuyu baştan kaçırmışsınız. Ben zihinsel süreçlerden bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…