acil yardım kızlar :(

pembeli25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
4
1
32
Kızlar Merhaba henüz cok yeniyim ama gerçekten bir derdim var ve sizinle paylasmak istiyorum. 9 aydır sözlüyüm ben karslıyım ama azeri kökenliyim sözlüm siirtli kürt. İlk sıralar sözlenmeden önce aileme zorla kabul ettirdim sonra çok fazla ısındılar sözlüme ama aileyle hep sogukluk oldu. Nişan tarihimizi aldık 2 agustosta nişan yapacaktık yerler tutuldu hersey hazır düne kadar. Dün abisinin düğünü vardı gittik düğüne türkce tek bir kelime bile geçmiyordu. Kendi renkleri havalarda uctu, en sondada lider bildiklerinin ismini söleyıp halay cekınce babamla bakısıp dugunu yarıda bırakıp cıktık. Cok sinirlendi sözlümde ailesine kızmıs ben dugunumde nısanımda böyle birşey ıstemıyorum dıye. Ben kürtlere karsı olmadım hiçbir zaman. Ailesi şuan bana söz veriyor senin nişanında düğünün istediğin gibi olacak biz seni seviyoruz sen üzülme oglumla mutlu ol gerisi sizin istediğiniz gibi olacak. onlar öyle istedi düğünleri o şekilde oldu seninde ne isteğin varsa öyle yaparız kızım diyorlar ama güvenmeliyimm. Lütfen yardımm kafam cok karısık

Abisininkide kurtse belki onunkınde o yuzden öyle olmuştur yani senınkınde kurtceyı abartmazlar en azından hadi tmm onu hallettin ama iki gun sonra baska kultur catısmaları yasayacaksın onlarıda halledebılecek misin mesele sadece dugun muziği drgil burda ben ıyı dusun tasın derım.. Hakkında hayırlısı olsun ..

"nişan tarihi almak" nedir?
Nişanı düğünü senin istediğin gibi yaparız demişler işte, sana öyle deyip de düğünde çaktırmadan siyasi slogan atmaları gereksiz bi ihtimal, neyine güvenmiyon ki yani. Söz verip de bayrak açma sabıkası diye birşey yok yani literatürde, güvenmeme kısmı gereksiz bence.

Abisinin düğününde aponun adıyla halaymı cekildi yani? E bu durum ailesinin alenen pkk destekçisi oldugunu gostermiyor mu ben mi yanlış anladım? Düğününde nişanında bayrak açmayacak olmaları da bu gerceği değiştirmiyor sen hayatın boyunca bu insanlarla bir arada yasayacaksın. Umarım sözlün 'o' düşüncede değildir.
Soruna yorum bile yapamayacağım bu durumda.

Tek sorun sizin dugun ve nisaninizin nasil yapilacagi ise sozlunuz de sizden taraf ne de olsa. Yani guvenebilirsiniz. Ayrica senin dugununun senin istedigin gibi yapilacagini belirtmisler. Sonrasindaki kultur catismalarina birsey diyemem. Ama gordugum kadariyla aile anlayisli. Birsey olmaz diye dusunuyorum.

Yalniz; bu durum beni de faxlasiyla tedirgin ederdi. Kimlerin icine giriyorum derdim... Tek derdin dugun ise istedigin gibi olur da,sonrasi n olur bilemem. Ben de kurt turk laz asla ayirt etmem ama o kisinin adinin gecmesi... Bu onlarin orgut sempatizani oldugunu gosterir ki ben ve ailem bunu asla kabul etmezdi. Kurt olnak baska sey, orgut sempatizani ve hatta o kisinin adinin anilarak halay cekilmesini kaldiramazdik. Valla babam evlatliktan reddederdi beni.

Bence de kalbini değil aklını kullan derim uzak dur onlardan sorun kürt olma ları değil yanlış anlama ama bildiğin terörist bunlar. sana ve ilerde evlenirsen doğacak evladına yazık.

Yok hayır o tamamen değişik bir insan o yüzden şuan sabrediyorum zaten. Abisinin düğününde kız tarafı gercekten koyu bir kürttü. O esnada sözlümün tarafında bir kişi bile yoktu sadece kız tarafı vardı. Ama genede insanın kafası karısıyor cevap verdiğiniz için tesekkür ederim

Düğün icin dert etmene gerek yok çünkü bu tarz kalabalik ortamlarda cekirdek aile senin isteklerine uysa dahi herkesin agzini bantlayacak degil ya illa ki bulundugu cevreden kisiler dugunde bu tarz kendine has özellikleri sergileyebilirler, hazirlikli olun ama bence asiri onemsenecek birsey degil nede olsa bi kac saat... esas onemli olan nisanlinizla dünya görüslerinizin günlük hayata yansimasi. Iste bunu iyi tahlil edin

Bence de kalbini değil aklını kullan derim uzak dur onlardan sorun kürt olma ları değil yanlış anlama ama bildiğin terörist bunlar. sana ve ilerde evlenirsen doğacak evladına yazık.
nasil da hemen yargiliyorsunuz insanlari? Terorist olmak icin sivil yada asker öldürmek gerekir, dugunde slogan atmakla falan terorist mi olunuyor?

yani nişanlınızı çok iyi ölçüp tartın eğer aynı görüşteyse bitirin, ama zaten o da rahatsız olmuş durumdan, siz genede iyi analiz edin

biz nisanlimla anlasiyoruzla bitmiyor bu is canim. evlenince iki tarafinda ailesi huzurlu olmali eger onlarda huzur yoksa ister istemez sizdede olmayacak yani onlarin da surekli gorusup kaynasmasi lazim. bide bu nedir ya dugunde sacma sapan gereksiz gosteriler

Benim içime, dilimden bir sürü bahane sıralasam da bir kurt düşerdi. Kürt olması sorun değil hatta içlerinde çok çok iyi insanlar var ama pkkyı Destekleyenler hiç içime sinmezdi. Böyle bir ailenin içine girerken de düşünürdüm. Ailem zaten şimdiye sözü atardı. Ben de acaba ailemi iknaya mı çalışsam yoksa mantıklı olanı mı yapsam diye bir müddet kara kara düşünürdüm

destek olmakta teröristliktir. bu sözlede olur, para ilede olur, adam vurmakla da olur.
uluslararasi hukuk kurallarına bakmanizi tavsiye ederim. Silah ve şiddet olmadikca bir iki slogan atti diye kimse terörist olmaz, ancak yardim ve yatakliktan suclanabilir. Ama terörist demek cok agir bir itham

ne kürtler türkler , aleviler sunniler evleniyor da hiçbir sorun olmuyor bu sizin güveninize ve sevginize bağlı bir şey oturun her şeyi sorgulayın siz emin misiniz öncelikle sizde böyle bir şey olmayacağına düğünde olmadı diyelim ama illaki bu insanlarla aynı ortamı paylaşacaksınız çünkü kime malesef sözlüylken nişanlıyken kaldığı gibi kalmıyor kapımı kapar otururum diye bir şeyde düşünmeyin ssizde o insanlarla illaki görüşeceksiniz bakın burada bir çok konunun başı önceden öyle değildi ailesi bana iyidi diye başlar felakete gider ALLAH hepsine sabır versin yardım etsin ama bence biraz oturun düşünün bende doğuluyum ama doğulu olmak kürt olmak ayrı apo diye bağırmak ayrı...
Sizin nişanlınız da ailesine kızdığına göre oda sizin gibi düşünüyor demektir inşallah aranızda bir problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…