- Konu Sahibi limonluseker
Çok ilginç mesajları silmeyin iyi kanıt olur onlar..
Neyiniz oluyor bu şahıs sizin :18:
uzaktan bi tanıdık.. herşeyimizi biliyor malesef iş ev okul gibi bilgileri yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç mesajları silmeyin iyi kanıt olur onlar..
Neyiniz oluyor bu şahıs sizin :18:
uzaktan bi tanıdık.. herşeyimizi biliyor malesef iş ev okul gibi bilgileri yani..
Kızlar bu aralar büyük bi sıkıntımız var. Bi tane insan müsveddesi tarafından taciz ediliyoruz. Bana eşime babama kardeşime anneaneme teyzelerime dayılarıma sürekli taciz mesajları atıyor tehdit içerikli hakaret içerikli. Konu özel ve derin olduğu için açmak istemiyorum. Bu adam bizi tanıyan birisi uzaktan akraba diyelim. Ama adam bize düşman kesildi ve mesela teyzem hastanede çalışıyor hastanenin santralini arayıp sürekli taciz ve küfür ve diğer herkesin çalıştığı yerleri de arayıp böyle yapıyor. Karakola gittik ama bir sonuç alamadık aksine adam daha da hırslandı ve sizi herkese rezil edicem demeye başladı. Ne yapmamız lazım tek çare savcılık mı kızlar bilgi ve yardım istiyorum çok acil![]()
bana kızacaksınız belki ama çekindiğimiz şu adam silahım var sizi öldürücem diye tehdit etti evet savcılığa gitmemiz gerek ama polis koruması olduğu halde mahkemede öldürülen birsürü insan var haberlerde her gün bir sürü şey sadece korku çekindiğimiz başka bir şey yok
bugün gittik savcılığa kızlar.. avukatı arayıp ben hapse gireyim orda kinlenip çıkınca da hepsini öldürürüm demiş..
Kim bu manyak allah askina delimidir derdi ne ya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy çok zor.![]()
adalet sistemi de bir yere kadar böyle deliler olunca.
uzlaşmaya gitseniz bir aracı sokup. tabii aracı sizin tarafınızdaymış gibi yapmayacak. konu çok mu derin? adam neden bu kadar kızgın? mal veya namus davası mı? adamın karısıyla ailesiyle ilgisi var mı?
uzlaşın demem sadece canınızı korumanız için.
Memlekete bak ne hale gelmiş.. Delinin biri koskoca aileyi alenen tehdit ediyor, açık açık öldüreceğim diyebiliyor ve mağdurların sığınabileceği bir korunak, bir güvence yok.Ne polisten medet umabiliyorlar, ne savcılıktan.
Eşkiyalar hüküm sürsün, mazlum olan, masum olan ezilsin. Orman kanunu. Gücü yeten yettiğine zulmediyor..![]()
bugün gittik savcılığa kızlar.. avukatı arayıp ben hapse gireyim orda kinlenip çıkınca da hepsini öldürürüm demiş..
Allah yardimciniz olsun Allah korusun ya
Manyak midir nedir
Siz bu adami dovdurun hastanelik komalik olsun diyecektim ama
Sacma bir fikir sanirim
Kinlenir intikam alir heralde :44:
Ama dinsizin hakkindan da imansiz gelir derler :44:
Hukuki yollarla cozulur umarim..
böyle okuyunca herkesin aklı acaba asıl konu ney diye oraya takılıyor namus davası mı falan diye :18: inşallah hallolur butun akrabalar toplanıp 4444 tefriciye okuyun bolca dua edin. umarım kimse zarar almaz cok kötu bi durum![]()
Adamın büyük bir derdi var sizle yada tamamen şizofreni. Adalet bizim ülkemizde boş çoğu zaman
Isiniz adalete kaldiysa zor. Allah kimseyi bu devletin adaletine bırakmasin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Avukatım ama inanın ne yazacağımı bilemedim utandım hatta allah yardımcınız olsun bazen öyle bir noktaya geliniyor ki adaleti sağlanamıyor mahkeme kapılarında dahi. Sizin için dua edeceğim gelişmeleri yazın olur mu ?
ilginiz için çok teşekkür ederim :26: elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.. sizin gibi temiz kalpli insanların dualarına çok ihtiyacımız var :26: tekrar teşekkür ederim.
Sizi merak ettim durumunuzda bir gelişme var mı