• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım Kızlar

Kızlar bu aralar büyük bi sıkıntımız var. Bi tane insan müsveddesi tarafından taciz ediliyoruz. Bana eşime babama kardeşime anneaneme teyzelerime dayılarıma sürekli taciz mesajları atıyor tehdit içerikli hakaret içerikli. Konu özel ve derin olduğu için açmak istemiyorum. Bu adam bizi tanıyan birisi uzaktan akraba diyelim. Ama adam bize düşman kesildi ve mesela teyzem hastanede çalışıyor hastanenin santralini arayıp sürekli taciz ve küfür ve diğer herkesin çalıştığı yerleri de arayıp böyle yapıyor. Karakola gittik ama bir sonuç alamadık aksine adam daha da hırslandı ve sizi herkese rezil edicem demeye başladı. Ne yapmamız lazım tek çare savcılık mı kızlar bilgi ve yardım istiyorum çok acil :14:

Adam hasta sanırım :20: durduk yere neden yapsın ki acaba zamanında çok mu canını yakan oldu aranızdan birinin :26: Allah korusun :ssz:

bana kızacaksınız belki ama çekindiğimiz şu adam silahım var sizi öldürücem diye tehdit etti evet savcılığa gitmemiz gerek ama polis koruması olduğu halde mahkemede öldürülen birsürü insan var haberlerde her gün bir sürü şey sadece korku çekindiğimiz başka bir şey yok

çok dikkatli olun, Allah fırsat vermesin böylelerine..
peki savcılık, polis vs onu iyice kızdırmaz mı, aradaki husumeti bilmiyorum ama konuşarak orta yolu bulmaya çalışsanız mümkün mü :26:

ayy çok zor. :(

adalet sistemi de bir yere kadar böyle deliler olunca.
uzlaşmaya gitseniz bir aracı sokup. tabii aracı sizin tarafınızdaymış gibi yapmayacak. konu çok mu derin? adam neden bu kadar kızgın? mal veya namus davası mı? adamın karısıyla ailesiyle ilgisi var mı?

uzlaşın demem sadece canınızı korumanız için.

Memlekete bak ne hale gelmiş.. Delinin biri koskoca aileyi alenen tehdit ediyor, açık açık öldüreceğim diyebiliyor ve mağdurların sığınabileceği bir korunak, bir güvence yok. :50: Ne polisten medet umabiliyorlar, ne savcılıktan.
Eşkiyalar hüküm sürsün, mazlum olan, masum olan ezilsin. Orman kanunu. Gücü yeten yettiğine zulmediyor.. :50::50:

Kim bu manyak allah askina delimidir derdi ne ya?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy çok zor. :(

adalet sistemi de bir yere kadar böyle deliler olunca.
uzlaşmaya gitseniz bir aracı sokup. tabii aracı sizin tarafınızdaymış gibi yapmayacak. konu çok mu derin? adam neden bu kadar kızgın? mal veya namus davası mı? adamın karısıyla ailesiyle ilgisi var mı?

uzlaşın demem sadece canınızı korumanız için.

Memlekete bak ne hale gelmiş.. Delinin biri koskoca aileyi alenen tehdit ediyor, açık açık öldüreceğim diyebiliyor ve mağdurların sığınabileceği bir korunak, bir güvence yok. :50: Ne polisten medet umabiliyorlar, ne savcılıktan.
Eşkiyalar hüküm sürsün, mazlum olan, masum olan ezilsin. Orman kanunu. Gücü yeten yettiğine zulmediyor.. :50::50:

aynen öyle galiba normal olduğundan şüpheliyiz. düzgünce çok kişi konuştu ama yok akşamına gene rahatsız etmeler başlıyor. ve adam önüne gelene şu senin hakkında şunu dedi diye çok güzel yalanlar uyduruyor. sonra diğerine gidip ona da aynını yapıyor. herkesi birbirine düşürmek istiyor yani. ve aynen öyle kanun da bi yere kadar delidir ne yapsa yeridir. Allah'a sığınıyoruz sadece.

kızlar son durumu yazmak istedim
savcılığa gittik kanıtlarımızı verdik
karakola ifade verdik polis koruma verildi
daha sonra mahkeme kararı çıktı
bir daha rahatsız ederse hapse girecek dedi polisler
ama hala rahatsız edilmeye devam ediyoruz bu şahıs tarafından
gidip karakola tekrar bildirdik bu sefer de mahkeme kararını belki imzalamamıştır dedi polisler
şimdi biz ne yapmalıyız polislerin bile birşeyden haberi yok :43:

bugün gittik savcılığa kızlar.. avukatı arayıp ben hapse gireyim orda kinlenip çıkınca da hepsini öldürürüm demiş..

Allah yardimciniz olsun Allah korusun ya
Manyak midir nedir

Siz bu adami dovdurun hastanelik komalik olsun diyecektim ama
Sacma bir fikir sanirim
Kinlenir intikam alir heralde :44:

Ama dinsizin hakkindan da imansiz gelir derler :44:

Hukuki yollarla cozulur umarim..

böyle okuyunca herkesin aklı acaba asıl konu ney diye oraya takılıyor namus davası mı falan diye :18: inşallah hallolur butun akrabalar toplanıp 4444 tefriciye okuyun bolca dua edin. umarım kimse zarar almaz cok kötu bi durum :50:

Allah yardimciniz olsun Allah korusun ya
Manyak midir nedir

Siz bu adami dovdurun hastanelik komalik olsun diyecektim ama
Sacma bir fikir sanirim
Kinlenir intikam alir heralde :44:

Ama dinsizin hakkindan da imansiz gelir derler :44:

Hukuki yollarla cozulur umarim..

Amin.. İnşallah..

böyle okuyunca herkesin aklı acaba asıl konu ney diye oraya takılıyor namus davası mı falan diye :18: inşallah hallolur butun akrabalar toplanıp 4444 tefriciye okuyun bolca dua edin. umarım kimse zarar almaz cok kötu bi durum :50:

dua hep ediyoruz tefriciye de yaptık teşekkür ederim :26:

Adamın büyük bir derdi var sizle yada tamamen şizofreni. Adalet bizim ülkemizde boş çoğu zaman

bende normal olmadığını düşünüyorum çünkü bir hafta önce herkese hakkınızı helal edin sizi bir daha rahatsız etmeyeceğim diye msj attı bir hafta sonra bayramınız kötü geçsin içerikli beddualar ve küfürler.. bayram zehir oldu resmen..

Isiniz adalete kaldiysa zor. Allah kimseyi bu devletin adaletine bırakmasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Avukatım ama inanın ne yazacağımı bilemedim utandım hatta allah yardımcınız olsun bazen öyle bir noktaya geliniyor ki adaleti sağlanamıyor mahkeme kapılarında dahi. Sizin için dua edeceğim gelişmeleri yazın olur mu ?

Avukatım ama inanın ne yazacağımı bilemedim utandım hatta allah yardımcınız olsun bazen öyle bir noktaya geliniyor ki adaleti sağlanamıyor mahkeme kapılarında dahi. Sizin için dua edeceğim gelişmeleri yazın olur mu ?

ilginiz için çok teşekkür ederim :26: elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.. sizin gibi temiz kalpli insanların dualarına çok ihtiyacımız var :26: tekrar teşekkür ederim.

Back