• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım Kızlar

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
661
389
323
Ankara
Kızlar bu aralar büyük bi sıkıntımız var. Bi tane insan müsveddesi tarafından taciz ediliyoruz. Bana eşime babama kardeşime anneaneme teyzelerime dayılarıma sürekli taciz mesajları atıyor tehdit içerikli hakaret içerikli. Konu özel ve derin olduğu için açmak istemiyorum. Bu adam bizi tanıyan birisi uzaktan akraba diyelim. Ama adam bize düşman kesildi ve mesela teyzem hastanede çalışıyor hastanenin santralini arayıp sürekli taciz ve küfür ve diğer herkesin çalıştığı yerleri de arayıp böyle yapıyor. Karakola gittik ama bir sonuç alamadık aksine adam daha da hırslandı ve sizi herkese rezil edicem demeye başladı. Ne yapmamız lazım tek çare savcılık mı kızlar bilgi ve yardım istiyorum çok acil :14:

kızlar son durumu yazmak istedim
savcılığa gittik kanıtlarımızı verdik
karakola ifade verdik polis koruma verildi
daha sonra mahkeme kararı çıktı
bir daha rahatsız ederse hapse girecek dedi polisler
ama hala rahatsız edilmeye devam ediyoruz bu şahıs tarafından
gidip karakola tekrar bildirdik bu sefer de mahkeme kararını belki imzalamamıştır dedi polisler
şimdi biz ne yapmalıyız polislerin bile birşeyden haberi yok

Son düzenleme:
Kızlar bu aralar büyük bi sıkıntımız var. Bi tane insan müsveddesi tarafından taciz ediliyoruz. Bana eşime babama kardeşime anneaneme teyzelerime dayılarıma sürekli taciz mesajları atıyor tehdit içerikli hakaret içerikli. Konu özel ve derin olduğu için açmak istemiyorum. Bu adam bizi tanıyan birisi uzaktan akraba diyelim. Ama adam bize düşman kesildi ve mesela teyzem hastanede çalışıyor hastanenin santralini arayıp sürekli taciz ve küfür ve diğer herkesin çalıştığı yerleri de arayıp böyle yapıyor. Karakola gittik ama bir sonuç alamadık aksine adam daha da hırslandı ve sizi herkese rezil edicem demeye başladı. Ne yapmamız lazım tek çare savcılık mı kızlar bilgi ve yardım istiyorum çok acil :14:

Telefon mesajlarınızla birlikte savcılığa başvurun... Umarım siz de aynı tarzda karşılık vermemişsinizdir.

Cok net delillerle davaci olmaniz lazim yoksa mahkeme acilsa bile takipsizlik karari verilir

efecim

Tek çare savcılık mı? derken?
Çekindiğiniz ne ki ilk iş savcılığa dilekçe vermekken başvurmuyorsunuz?

Tek çare savcılık mı? derken?
Çekindiğiniz ne ki ilk iş savcılığa dilekçe vermekken başvurmuyorsunuz?

bana kızacaksınız belki ama çekindiğimiz şu adam silahım var sizi öldürücem diye tehdit etti evet savcılığa gitmemiz gerek ama polis koruması olduğu halde mahkemede öldürülen birsürü insan var haberlerde her gün bir sürü şey sadece korku çekindiğimiz başka bir şey yok

danıştığımız bir avukat mahkeme açılır süreç çok uzun dedi yani savcılığa gitmeyin demeye getirdi o yüzden soruyorum ne yapsak bilmiyoruz ailece çaresiz kaldık bi tane adamın oyuncağı olduk resmen..

size çok acik sekilde niyetini belki etmis kesinlikle savciliga gitmeniz gerekiyor dikkat ederek tabi allah yardimciniz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah korusun adliye önüne gelmeden birşey yapmayacağı ne malum böyle adamlardan herşey beklenir savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmaktan başka çare yok gibi yarın öbürgün başınıza daha büyük bir bela açmayacağının hiç bir garantisi yok maalesef :50:

bana kızacaksınız belki ama çekindiğimiz şu adam silahım var sizi öldürücem diye tehdit etti evet savcılığa gitmemiz gerek ama polis koruması olduğu halde mahkemede öldürülen birsürü insan var haberlerde her gün bir sürü şey sadece korku çekindiğimiz başka bir şey yok

Korkmakta haklısınız ama böyle psikopat birine karşı sizin ailecek alacağınız tek önlem hukuki yola başvurmak.
Eline her silah alan dünyanın hakimi sanıyor kendini zaten. Buna o fırsatı vermemek için savcılıktan koruma talep etmek tek çare bana göre.

Cumhuriyet savcılığına şikayet edeceksınız. boylelerıne pabuc bırakmamak lazım

haklısınız kızlar :14: peki süreç nasıl işliyor bilgisi olan bilgi verebilir mi mahkeme açılırsa o adamla karşılaşmak zorunda mıyız? bi de savcılık mı bimer mi daha iyi hangisine başvurmalıyız?

aile sapığınız mı :53:
Allah yardımcınız olsun :18:
şikayet edin bencede :41:

Konuyu anlatma ama bu adamın sizinle alıp veremediği ne halledilecek bir şey bile olsa hiç onu haklı çıkarmaya gerek yok, hiçbir neden böyle davranmasını gerektirmez :20: kesinlikle kendi başınıza halletmeyin savcılığa başvurun

Savcılık çözer bu işi polisden önce oraya gitseydiniz keşke..
Tutuklama kararı çıksında görsün gününü....

Numaralarınızı değiştirinn...
Adam harbi sapık..
Ne alıp veremediği var sizinle hayret doğrusu..
İşi gücü yok size sapıklık yapma derdinde angut heriff..

Karakola sikayette bulundugunuzda genellikle konu kapatilmaya calisilir pek bisey yapilmaz. Yapilsa bile surec uzar. Boyle durumlarda direk savciliga basvurulmasi daha mantikli en azindan islemler daha hizli yururluge koyulur.

Savcılık çözer bu işi polisden önce oraya gitseydiniz keşke..
Tutuklama kararı çıksında görsün gününü....

Numaralarınızı değiştirinn...
Adam harbi sapık..
Ne alıp veremediği var sizinle hayret doğrusu..
İşi gücü yok size sapıklık yapma derdinde angut heriff..

aynen öyle akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünmeye başladım normal olan birisi böyle şeyler yapmaz çünkü.. bi kaçımız değiştirdi numaralarımızı ama dediğim gibi hastane santrallerini arayıp oraya küfür ediyor bu seferde :47: dün gece 4 te benim telefonuma mesaj atmış takıntılı mıdır nedir gece 4te neyin derdiyse bu uyumayıp mesaj atıyor..

aynen öyle akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünmeye başladım normal olan birisi böyle şeyler yapmaz çünkü.. bi kaçımız değiştirdi numaralarımızı ama dediğim gibi hastane santrallerini arayıp oraya küfür ediyor bu seferde :47: dün gece 4 te benim telefonuma mesaj atmış takıntılı mıdır nedir gece 4te neyin derdiyse bu uyumayıp mesaj atıyor..

Çok ilginç mesajları silmeyin iyi kanıt olur onlar..
Neyiniz oluyor bu şahıs sizin :18:

Back