- 29 Mayıs 2024
- 2.357
- 622
- 38
- 36
- Konu Sahibi minikmavis
-
Evet beklim diyorum ama neye gore bekleyecegim ara kanama var çok karışık oldu bu ay yürürken eğilip kalkarken kasik ağrım var aksam da alt karın yanmam oldu ağrı ve dizlerimi büküp yatamadım sancı oldu bilmiyorum ağrılar tanıdık ama kan versem negatif çıksa eşim ben dedim bekleyelim çok usteledin vs vs dili durmaz onuda çekmek istemiom beklicez mecbur çok sag ol desteğin icinKan ver sağlık ocağında veya en yakın hastanede böyle daha çok stres oluyoruz
Anlıyorum canım zor bu durumlar biliyorum.Evet beklim diyorum ama neye gore bekleyecegim ara kanama var çok karışık oldu bu ay yürürken eğilip kalkarken kasik ağrım var aksam da alt karın yanmam oldu ağrı ve dizlerimi büküp yatamadım sancı oldu bilmiyorum ağrılar tanıdık ama kan versem negatif çıksa eşim ben dedim bekleyelim çok usteledin vs vs dili durmaz onuda çekmek istemiom beklicez mecbur çok sag ol desteğin icin
İnsallqh bakalım yarında ne olacak durumumuzAnlıyorum canım zor bu durumlar biliyorum.
bari normal gebelik testi al ilerleyen zamanlarda
yaparsın . Bir de yarın da ovulasyon testi pik çıkarsa gebelik var demek üç gün üst üste yumurtalama olmaz diye biliyorum.
kısmet inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Hayırlısı canım güzel haberini bekliyorumİnsallqh bakalım yarında ne olacak durumumuz
Dünde bugün de silik çıktı ağrılarımda geçti gibi yumurtlama imiş ilk defa geldi başıma değerlendirme oldu ama hayirlsii bundan sonrasiHayırlısı canım güzel haberini bekliyorum
Şaka mı bu 15:16 da yaptım testi coook çok varla yok arasi negatif dedim kenara koydum şimdi böle çıkmış kuruma çizgisi böyle olur mu yaHayırlısı canım güzel haberini bekliyorum
Kuruma olabilir canım ama bana var gibi geliyor sen yinede ilk idrarla yap ilk on dakika içinde çıkan sonuca bak . Bu arada benimki de dış gebelikmis dün ameliyat oldum malesefŞaka mı bu 15:16 da yaptım testi coook çok varla yok arasi negatif dedim kenara koydum şimdi böle çıkmış kuruma çizgisi böyle olur mu ya
Com gecmis olsun cnm üzüldüm yaa vardır bir vakti zamanı hayırlısı böyle imisKuruma olabilir canım ama bana var gibi geliyor sen yinede ilk idrarla yap ilk on dakika içinde çıkan sonuca bak . Bu arada benimki de dış gebelikmis dün ameliyat oldum malesef
Aynen canım. Sen ne yaptın kan verdin miCom gecmis olsun cnm üzüldüm yaa vardır bir vakti zamanı hayırlısı böyle imis
Yok vermedim dün akşam son testimi yaptım silik çıktı bekleyince daha da belirgin oldu ama o kadar çok yalancı pozitif gördüm için üstüne durmuyorum ama eglince vs kaşık ağrım baskı oluyor beklemedeyim dahaAynen canım. Sen ne yaptın kan verdin mi
Dikkatli ol canım valla bence kan ver artık bir hafta boyunca takip etYok vermedim dün akşam son testimi yaptım silik çıktı bekleyince daha da belirgin oldu ama o kadar çok yalancı pozitif gördüm için üstüne durmuyorum ama eglince vs kaşık ağrım baskı oluyor beklemedeyim daha
Yumurtlama ise pikler 14 15 gün sorna kanama olması lazım bekliyorum o kadqr çok yalancı pozitif gördüm ki inancım kalmadıDikkatli ol canım valla bence kan ver artık bir hafta boyunca takip et
Anlıyorum canım hakkında hayırlısı. İnşallah pozitifdirYumurtlama ise pikler 14 15 gün sorna kanama olması lazım bekliyorum o kadqr çok yalancı pozitif gördüm ki inancım kalmadı
Yumurtlamaya 10cu gün bugün prodocktor aldım demin yaptım göğüslerim hasas dolgun ve diklestiAnlıyorum canım hakkında hayırlısı. İnşallah pozitifdir
Gebelik testi mı ovulasyon testi mi buYumurtlamaya 10cu gün bugün prodocktor aldım demin yaptım göğüslerim hasas dolgun ve diklesti
Gebelik testi prodocktor markasiGebelik testi mı ovulasyon testi mi bu
Yaa bence var yarın kesin kan verGebelik testi prodocktor markasi
Gece 4 yaptım aynı test incecik baksan negatif yani valla ne biçim iş bu yaYaa bence var yarın kesin kan ver
Regl oldunuz muŞuan bende aynı durumdayim 1 Aralık regl oldum bitti 13 gün sonra bir daha oldum 4 gün sürdü bugün ovu yaptım pik gebelik testi silik bilemedim ilk hamileliğimi ovulasyon ile ogrenmistim
Hayır daha olmadinRegl oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?