Acil yardım kızlar

zeyzeyta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
28
11
Merhaba kızlar. Bu ayki adetim sadece kahverengi leke şeklinde geldi. 5 gün boyunca. Bugün bitti adetim. Ovülasyon testi yaptım. Sizce bu yumurtlama mıdır yarın daha da artar mı koyuluk. Lütfen cevap verir misiniz teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20241227_163810.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 51
Henüz pik değil yapmaya devam edin

Peki kızlar sizce gebelik olabilir mi. Çünkü adetlerim çok düzensiz. Ve ilk defa adet yerine sadece kahverengi akıntı gördüm

Bir tane daha yaptım buda 2. Ovülasyon. Anlayan varmı kızlar cvp verirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20241227_163803.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba ben evden test yaptığımda silik çıkıyordu daha sonra evde test kalmayınca ovulasyon testiyle yaptım o da pozitif sonuç hamileyim ama yine de siz test alın veya kan verin inşallah pozitifdir

Merhaba ben evden test yaptığımda silik çıkıyordu daha sonra evde test kalmayınca ovulasyon testiyle yaptım o da pozitif sonuç hamileyim ama yine de siz test alın veya kan verin inşallah pozitifdir
Şuan bende aynı durumdayim 1 Aralık regl oldum bitti 13 gün sonra bir daha oldum 4 gün sürdü bugün ovu yaptım pik gebelik testi silik bilemedim ilk hamileliğimi ovulasyon ile ogrenmistim

Eklentiler

• IMG-20241227-WA0008.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20241227_172112.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 36
15 yıldır pcosum ilk defa ara kanamam oldu ovulasyon testi sürekli yaparım dongum 30 dur 15 16 17 yumurtlama yaşarım bu ay bir garip oldu Dr gitmiştim letu vs vermişti kur mur omi acaba dengemi bozdu
Olabilir o zaman pcosluların adet olacağı zaman da ovü çift çizgi çıkarıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…