Henüz pik değil yapmaya devam edinMerhaba kızlar. Bu ayki adetim sadece kahverengi leke şeklinde geldi. 5 gün boyunca. Bugün bitti adetim. Ovülasyon testi yaptım. Sizce bu yumurtlama mıdır yarın daha da artar mı koyuluk. Lütfen cevap verir misiniz teşekkür ederim
Peki kızlar sizce gebelik olabilir mi. Çünkü adetlerim çok düzensiz. Ve ilk defa adet yerine sadece kahverengi akıntı gördümMerhaba kızlar. Bu ayki adetim sadece kahverengi leke şeklinde geldi. 5 gün boyunca. Bugün bitti adetim. Ovülasyon testi yaptım. Sizce bu yumurtlama mıdır yarın daha da artar mı koyuluk. Lütfen cevap verir misiniz teşekkür ederim
Merhaba ben evden test yaptığımda silik çıkıyordu daha sonra evde test kalmayınca ovulasyon testiyle yaptım o da pozitif sonuç hamileyimMerhaba kızlar. Bu ayki adetim sadece kahverengi leke şeklinde geldi. 5 gün boyunca. Bugün bitti adetim. Ovülasyon testi yaptım. Sizce bu yumurtlama mıdır yarın daha da artar mı koyuluk. Lütfen cevap verir misiniz teşekkür ederim
Şuan bende aynı durumdayim 1 Aralık regl oldum bitti 13 gün sonra bir daha oldum 4 gün sürdü bugün ovu yaptım pik gebelik testi silik bilemedim ilk hamileliğimi ovulasyon ile ogrenmistimMerhaba ben evden test yaptığımda silik çıkıyordu daha sonra evde test kalmayınca ovulasyon testiyle yaptım o da pozitif sonuç hamileyimama yine de siz test alın veya kan verin inşallah pozitifdir
Ay inşallah hayırlısıylaMerhaba ben evden test yaptığımda silik çıkıyordu daha sonra evde test kalmayınca ovulasyon testiyle yaptım o da pozitif sonuç hamileyimama yine de siz test alın veya kan verin inşallah pozitifdir
13 gün sonra olan lekelenme mı yoksa normal adet mi kan ver bence canimŞuan bende aynı durumdayim 1 Aralık regl oldum bitti 13 gün sonra bir daha oldum 4 gün sürdü bugün ovu yaptım pik gebelik testi silik bilemedim ilk hamileliğimi ovulasyon ile ogrenmistim
Gebelikte bir çizgi görüyorum gibi ama emin olamadımŞuan bende aynı durumdayim 1 Aralık regl oldum bitti 13 gün sonra bir daha oldum 4 gün sürdü bugün ovu yaptım pik gebelik testi silik bilemedim ilk hamileliğimi ovulasyon ile ogrenmistim
Kırmızı ama pıhtısızdi regl ne Göre daha az yoğundu 4 gün sürdü kasik ve bel ağrım var ama yumurtlama olabilir mi 24 ünde kesildi bugünde pik işte13 gün sonra olan lekelenme mı yoksa normal adet mi kan ver bence canim
Şu anda daha belirgin ama elimde farklı marka vardı onu yaptım negatif sanırım yalancı pozitif gene ama ovulasyon testi beni suphede bırakıyorGebelikte bir çizgi görüyorum gibi ama emin olamadım
Hangi markayla yaptınız?Şu anda daha belirgin ama elimde farklı marka vardı onu yaptım negatif sanırım yalancı pozitif gene ama ovulasyon testi beni suphede bırakıyor
Freely olan da gözüken diğeri predictor negatif olanHangi markayla yaptınız?
Pkos var mı?Freely olan da gözüken diğeri predictor negatif olan
Var fakat ilk hamileliğim de ovulasyon ile öğrendim 5 gün kala ama düşükle sonuçlandı o da aklımı karıştırıyorPkos var mı
15 yıldır pcosum ilk defa ara kanamam oldu ovulasyon testi sürekli yaparım dongum 30 dur 15 16 17 yumurtlama yaşarım bu ay bir garip oldu Dr gitmiştim letu vs vermişti kur mur omi acaba dengemi bozduPkos var mı?
Olabilir o zaman pcosluların adet olacağı zaman da ovü çift çizgi çıkarıyor diyorlar15 yıldır pcosum ilk defa ara kanamam oldu ovulasyon testi sürekli yaparım dongum 30 dur 15 16 17 yumurtlama yaşarım bu ay bir garip oldu Dr gitmiştim letu vs vermişti kur mur omi acaba dengemi bozdu
Denk gelmedim hiç belkideOlabilir o zaman pcosluların adet olacağı zaman da ovü çift çizgi çıkarıyor diyorlar
Hangisine inanıp güvenirim yarında ovu yapalım siliklesme varmı o şekilde takip ededemOlabilir o zaman pcosluların adet olacağı zaman da ovü çift çizgi çıkarıyor diyorlar