- 24 Temmuz 2022
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi bugraninannesii
Kızlar acil bilgisi olan yazsın iki gündür gözüm böyle bir gözünde sanırım göz kapagi düşmesi var başına gelen oldu mu hic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsh ölçümü yaptırın,tiroidlerde sorun olabilirKızlar acil bilgisi olan yazsın iki gündür gözüm böyle bir gözünde sanırım göz kapagi düşmesi var başına gelen oldu mu hicEki Görüntüle 3101830
Yarın göze randevu aldım ona göre oraya da gidiyimTsh ölçümü yaptırın,tiroidlerde sorun olabilir
Yorulunca oluyordu bana gençken sık sık. Göz doktorunun alanı mı bilmiyorum, bağışıklık düşmesi sebep bana kalırsa. Açarken acıyor mu ç
Hafif var canm acimaYorulunca oluyordu bana gençken sık sık. Göz doktorunun alanı mı bilmiyorum, bağışıklık düşmesi sebep bana kalırsa. Açarken acıyor mu gözkapağınız?
Bn de çok üzüldüm ağladım da baya. Yarin gidicem bakalım inşallah kötü bisey cikmazBenimki aylarca böyleydi ben hatta cok üzüldüm doktora gitmeye de korktum . Bu bir kac haftadir tamamen duzeldi eskisi gibi degil. Bir de benim gözümde kuruluk vardi sanirim en cok onun etkisiydi.
Çapaklanma gece oluyor yarına aldım randevuEnfeksiyon kapmış olabilir. Gözde çapaklanma vs var mı erkenden göze randevu alın acı vs varsa acile gidin
Sıcak çay pamukla iyi geliyor. O güne kadar eğer enfeksiyonsa tabi biraz araştırın çok sulanıyor falansa bence acile gidinÇapaklanma gece oluyor yarına aldım randevu
B bugraninannesii Canim sicak cay benim gözümü mahvetmisti o dönem. Gözümde agri falan yapip sismesine sebep olmustu ikisinin de. İlik hatta soguga yakın ilik cayla pansuman yap cidden arkadasin dediği gibi fayadasi olur.Sıcak çay pamukla iyi geliyor. O güne kadar eğer enfeksiyonsa tabi biraz araştırın çok sulanıyor falansa bence acile gidin
Denedim canm onu da fayda olmadı sanırım farklı bir durum varB bugraninannesii Canim sicak cay benim gözümü mahvetmisti o dönem. Gözümde agri falan yapip sismesine sebep olmustu ikisinin de. İlik hatta soguga yakın ilik cayla pansuman yap cidden arkadasin dediği gibi fayadasi olur.
Bana da olurdu, uzun zamandır yaşamadım. Geçiyor kendiliğinden. Anneme de olurdu gençliğinde aynı şey. O yüzden doktora gitmek hiç aklıma gelmediHafif var canm acima
Ya işte bir anda oldu ve şaşı gbi bakıyorum sanki dışarı çıkmak bike istemiyorum ben .Bana da olurdu, uzun zamandır yaşamadım. Geçiyor kendiliğinden. Anneme de olurdu gençliğinde aynı şey. O yüzden doktora gitmek hiç aklıma gelmedi