Acil yardım kızlar göz kapagim dustu

bugraninannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
7
1
31
Kızlar acil bilgisi olan yazsın iki gündür gözüm böyle bir gözünde sanırım göz kapagi düşmesi var başına gelen oldu mu hic
20220724_120101.jpg

Yorulunca oluyordu bana gençken sık sık. Göz doktorunun alanı mı bilmiyorum, bağışıklık düşmesi sebep bana kalırsa. Açarken acıyor mu gözkapağınız?

Enfeksiyon kapmış olabilir. Gözde çapaklanma vs var mı erkenden göze randevu alın acı vs varsa acile gidin

Benimki aylarca böyleydi ben hatta cok üzüldüm doktora gitmeye de korktum . Bu bir kac haftadir tamamen duzeldi eskisi gibi degil. Bir de benim gözümde kuruluk vardi sanirim en cok onun etkisiydi.

Yorulunca oluyordu bana gençken sık sık. Göz doktorunun alanı mı bilmiyorum, bağışıklık düşmesi sebep bana kalırsa. Açarken acıyor mu ç

Yorulunca oluyordu bana gençken sık sık. Göz doktorunun alanı mı bilmiyorum, bağışıklık düşmesi sebep bana kalırsa. Açarken acıyor mu gözkapağınız?
Hafif var canm acima

Sıcak çay pamukla iyi geliyor. O güne kadar eğer enfeksiyonsa tabi biraz araştırın çok sulanıyor falansa bence acile gidin
B bugraninannesii Canim sicak cay benim gözümü mahvetmisti o dönem. Gözümde agri falan yapip sismesine sebep olmustu ikisinin de. İlik hatta soguga yakın ilik cayla pansuman yap cidden arkadasin dediği gibi fayadasi olur.

X