Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası acil yardım 'iyi kreş nasıl olmalı'

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

alize_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2008
633
3
96
İstanbul
2008 doğumlu bir oğlum var yarım günlüğüne kreşe vermek istiyorum ama neye bakmam gerektiğini bilmiyorum tecrübeli annelerden yardım istiyorum
her branş için ayrı öğretmen mi yoksa tek öğretmen mi daha iyi bir tercih
bide 3 gün göndermek mi yoksa 5 gün göndermek mi daha iyidir

Merhaba
Eğer mecbur değilseniz 1 yaş daha bekleyin derim ama bu dönemde de kreş değilde oyun gurbu daha uygun olur gibi sizin için. Kreşe verecekseniz şunları mutlaka sorun.
Bilgilendirme ve veli ile iletişim nedir? Çocuğunuzla ilgili herşeyi bilmek istediğinizi ve bu talebi karşılayabilme olasılıklarını öğrenin. Yada menü değişikliklerini bildiriyorlarmı sorun. Basit gibi görünen ama çok önemli bir detaydır.
Öğretmen eğitimi en önemli konu. Lise mi yüksekokul mu mezunu, tecrübesi, yaşı, kaç senedir orada çalıştığı bunları öğrenin.
Hastane sağlık ocağı itfaiyeye yakınlığı öğrenin.
Yardımcı öğretmen mutlaka olmalı küçük yaş grubunda.
Uyku süreleri, uykudan uyandırılma şekilleri, etkinlik faaliyet çeşitliliğini öğrenin ve örnek görmek isteyin.
Beslenme tablosunu (güncel olanı) görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…