• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Acil yardım hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Marshmallow06

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
12
4
6
Hanımlar lütfen yardım edin...
Bebek istiyorum doktor kontrolüm de her şey tertemiz çıkmıştı ve bir dr smear yapalim dedi doktor bunu pek önemsemedim çünkü bir şey çıkmayacağını düşündüm lakin hpv virüsü bulgusu bir de rahim ağzı yarasi olduğu çıkmış bunu yaşayanlar anlatabilir mi biyopsi ve kolposkopi yapılacak endişeliyim çocuk istiyorum engel teşkil eder mi tedavisi nasıl oluyor süreç nasıl geçiyor

Hpv hakkında bi bilgim yok canım ama rahim ağzı yarası bende de vardı. Doktorların yara dediği rahim ağzındaki aşırı kirmizi bi doku oluyor.yani sinek isirir da kasirsin kipkirmizi olur ya öyle. Ama kendi kendine ya da ilaçla geçmiyor. Ya yakma ya dondurma işlemi yapılması gerek. Ama o da tekrarlayabiliyor. Yakma işlemini doğum yapmadan önce tavsiye etmiyorlar. Ben hiç bir işlem yapmadım çok araştırdım, doğumdan sonra tekrar baktirip öyle düşüncem. Ama gittiğim doktorda benden önce bi hasta vardı kadın 5.yara yaktirmasiymis hep tekrarlıyormuş. Ben hamile kalınca araştırmayı bıraktım sonra düşüncem bakalım. Çok geçmiş olsun

Back