Acil yardım gebelik testi sonucu

insallah vardır, suan kan versem sonuc alır mıyım sizce yoksa 2 gün daha geçmesini bekleyip test tekrarı mı yapmak daha iyi olur
İdrarda cikan kanda hayli hayli cikar ama bence adetinizin gecmesini bekleyin kanda olumsuz görmek insani cok yipratiyor bana sorarsaniz bekleyin derim hangi testle yaptiniz markasi neydi?

early predictor marka
Ay onda gorduyseniz kesin vardir gibi bisey cunku o test %99 biliyor bende normal testlerde ince bi cizgi goruyorum bi tane prodictorum var yarin kullanicam 6 gun kalmis oluyo insallah gonlunuze gore olur herseyyy

Ay onda gorduyseniz kesin vardir gibi bisey cunku o test %99 biliyor bende normal testlerde ince bi cizgi goruyorum bi tane prodictorum var yarin kullanicam 6 gun kalmis oluyo insallah gonlunuze gore olur herseyyy
umarım sizin de istediğiniz bir sonuc alırsınız :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Merhaba bende bugün erken gebelik testi yaptım. 6 gün var reglime ama aşırı belirtilerim vardı hiç olmayan. Silik çizgi çıktı. Kan verdim 3.50 çıktı sizce varmı?

Merhaba bende bugün erken gebelik testi yaptım. 6 gün var reglime ama aşırı belirtilerim vardı hiç olmayan. Silik çizgi çıktı. Kan verdim 3.50 çıktı sizce varmı?
Benim bildigime gore 5 ve ustu gebelik olarak geciyor 2 gunde 1 iki katina cikmasi gerekiyor 2 gunde 1 kan verin eger yukseliyorsa sorun yok demektir

Kizlar siz de bana yorum yapar misiniz test prodictor early regl ime 7 gun var teste cok cok dikkatli bakinca (bitek mikroskopla bakmadigim kaldi) gorunen bi cizgi vardi rengiyle oynadim boyle bi cizgi ortaya cikti sizce var midir

Kızlar benimde adet günüm bugündü yaklaşık. test böyle çıktı. İlk 7 dakikada çıktı. İki tane yaptım ikiside aynı ama bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_8424.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_8426.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 49
Bilmiyorum yaa değilmiş gibi de geliyor. Kan vermeye de cesaret edemiyorum negatif olacak diye. İnşallah dediğin gibidir
Gününün gecmesini bekle tahmin ettigim kadariyla prodictor ile yapmissin umarim vardir ama yanilma payi cok az o testin sonucu buraya da yazar misin merak ettim bende

Gününün gecmesini bekle tahmin ettigim kadariyla prodictor ile yapmissin umarim vardir ama yanilma payi cok az o testin sonucu buraya da yazar misin merak ettim bende
Sabah yaptım yine böyle hayalet çıktı. Ama bir baktım adet olmuşum

Ben o kadar umutsuzum ki inanin hamilesin deseler inanmam suan ama insallah diyelim
Yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki… düşün ki ben o hayalet çizginin büyüsü olmasın negatifi görmeyim diye kan testi yaptırmadım. Öyle çok farklı duygular ki bizimkiler. Allah hepimizin gönlündekini versin. Çok emek ediyoruz maddi manevi bedenen her türlüsü inşallah hepimiz karşılığını alırız İnşallah koyu bir çift çizgi görürsün bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…