Acil Yardım Edin Çok Kararsızım ?

alislarosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
16
10
21
Ocak ayında tinderdan bi çocukla eşleştik hızlı bir date oldu 1 saat evime yakın bir yere oturduk ve iş konuştuk aramızda hiçbir yakınlaşma olmadı. Daha Sonra bana whatsap dan buluşalım falan yazmış bende terslemişim reddetmişim. Bundan bir kaç gün önce de bi çocukla tanıştık ilişkimiz ç

Son düzenleme:
İş konuştuğum adam beni terslese kuzenimi uyarırdım ben.

aranızda bişey yaşanmadıysa nedir bu tedirginliğiniz anlamadım ki görsün sorsun doğrusunu söylersiniz he bu sebepten giderse de gitsin ya sanki onlar yapmıyorlar bişey herkes ak kaşık mı ? boşver sen kendinden emin ol yeter.

Aynı konuyu acil olarak açıp açıp durmasana. Gayet normal bir biçimde alt tarafı kuzeninle çay içtim diye söyleyeceksin aranızda bir şey yaşanmadıysa eğer bu kadar acil diye ortalığı yıkmanın ne alemi var?

Ya kusura bakma akşam buluşacağız hala iç mahkememde ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum

Profilinize göre: 19 yaşında ve öğrencisiniz. Tinder uygulamasından bir adamla eşleşip, buluşup; ne işi konuştunuz ?

Bir kaç gündür tanıdığınız birini çok seviyorsunuz? Yalnız siz Tinder’ı ne amaçla kullanıyorsunuz bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla erkekler vurkaç aracı olarak kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…