Ciddi misiniz yaKesin hamilesin
EvetCiddi misiniz ya
Olmaz demi böyle bir şey yaya hahahahah sinirim bozuldu bak yine gece gece
bilmem, sence?Olmaz demi böyle bir şey ya
Olmaz diyen var olur diyen bilemedim size de sorıyorumbilmem, sence?
Yaş kaç ya?Olmaz diyen var olur diyen bilemedim size de sorıyorum
Kalmam demiYaş kaç ya?
Ormanda adamı elinle boşaltıyorsun, yarım saat sonra menili elini vajinama sürdüm diye hamile kaldım sanıyorsun?
Ayyy 30 dk sonra mi. Ben 1 saat sonra duş alırken vajinami yıkarken hamile kaldımonu boşalttım penisine dokunarak elime bulaştı sonra bi şişe su vardı ellerime döktüm ve ıslak mendil vardı sildim yaklaşık yarım saat sonra evde tuvalette tam sabunla yıkamadan ellerimi vajinama dokundum. Sadece olan bu korkum bu aklıam geliyor sürekli. 14 gün oldu olaya. Göğüslerim ve karnım şişti mide bulantım olunca şüphelendiyior insana bu düşünce reglime 10 gün var pnu bekliyorum
?
Lütfen psikolojim iyi değil gerçekten mi ciddi mi söylüyorsunhzAyyy 30 dk sonra mi. Ben 1 saat sonra duş alırken vajinami yıkarken hamile kaldım
Kesin hamile kaldınonu boşalttım penisine dokunarak elime bulaştı sonra bi şişe su vardı ellerime döktüm ve ıslak mendil vardı sildim yaklaşık yarım saat sonra evde tuvalette tam sabunla yıkamadan ellerimi vajinama dokundum. Sadece olan bu korkum bu aklıam geliyor sürekli. 14 gün oldu olaya. Göğüslerim ve karnım şişti mide bulantım olunca şüphelendiyior insana bu düşünce reglime 10 gün var pnu bekliyorum
?
KoptumAyyy 30 dk sonra mi. Ben 1 saat sonra duş alırken vajinami yıkarken hamile kaldım