Bugün yanaklarım kıpkırmızı hep geçmiyoe hiçEn sevdiğim yemeği öidem hulanıyor diye yiyemedim
En sevdiğim yemeği midem bulanıyor diye yiyemedimYanak kırmızılığıyla hamilelik arasındaki bağ ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yanaklarım kıpkırmızı hep geçmiyoe hiçEn sevdiğim yemeği öidem hulanıyor diye yiyemedim
En sevdiğim yemeği midem bulanıyor diye yiyemedimYanak kırmızılığıyla hamilelik arasındaki bağ ne
Salgın var salgın hasta olacaksınız demek kiEn sevdiğim yemeği midem bulanıyor diye yiyemedim
Sizin mesleğiniz nedirSalgın var salgın hasta olacaksınız demek ki
Biz sorun olmamasına rağmen o kadar çabalıyoruz olmuyor bu sekilde hamile kalırsan çok üzülürümErkek arkadaşım boşaldıktan sonra penisine dokundum elime bulaştı. Biraz suya tutup ıslak mendille silmiştim yaklaşık yarım saat sonra lavaboda elimi sabunlamayı unutup vajin. Dokundum. İçine girip gebe olmak ihtimali var mıdır bilmiyorum on gün geçti göğüslerim hassaslaştı ve midem bulanıyor. Reglime daha 15 gün var. Düşüncelrrinizi merak ediyorum
umarım. başımın ağrısı da hiç geçmiyorSalgın v ar salgın hasta olacaksınız demek ki
Niye kadın doğumcu değilsem dikkate mi almayacaksınızSizin mesleğiniz nedir
Biz sorun olmamasına rağmen o kadar çabalıyoruz olmuyor bu sekilde hamile kalırsan çok üzülürüm
Düşüncelerinizi dikkate almasam hiç sormazdımNiye kadın doğumcu değilsem dikkate mi almayacaksınız
Yüzde yüz vajin-penis birleşmesi mi gerek içine tam boşalmak ?Biz sorun olmamasına rağmen o kadar çabalıyoruz olmuyor bu sekilde hamile kalırsan çok üzülürüm
O kadar azimli bir sperm varsa çocuk dünyada eşi benzeri olmayan bir dahi olur heralde.Erkek arkadaşım boşaldıktan sonra penisine dokundum elime bulaştı. Biraz suya tutup ıslak mendille silmiştim yaklaşık yarım saat sonra lavaboda elimi sabunlamayı unutup vajin. Dokundum. İçine girip gebe olmak ihtimali var mıdır bilmiyorum on gün geçti göğüslerim hassaslaştı ve midem bulanıyor. Reglime daha 15 gün var. Düşüncelrrinizi merak ediyorum
Ya vajine temas eden meni mezi içerisinde hala hareketli spremler vardır temas etse bile içeri girme ihtimali vardır falan deniliyorya ondan nu merakımBu şekilde hamile kalmanız mümkün değil bakmayın insanlar alay ediyor bu konuda bilginiz yok diye insanlar aylarca yıllarca tam birleşmeyle içine boşalmayla istese de hamile kalamıyor stres yaptığınız için mideniz bulanıyor daha fazla düşünürseniz regliniz de gecikir geciktikçe iyice hamile olduğunuzu düşünürsünüz döngüye girersiniz iyice .
Spermler dış ortamda canlı kalmazlar onların canlı kalmasına yardımcı olan vajina içindeki sıvılardır orda bile büyük bi kısım canlı kalamaz ve ölür dışarıdan bulaşmayla imkansıza yakın hatta sizin anlattığınız tamamen imkansızYa vajine temas eden meni mezi içerisinde hala hareketli spremler vardır temas etse bile içeri girme ihtimali vardır falan deniliyorya ondan nu merakım
Aynen valla 9 aydır içe boşalmayla kalamıyoruz bunlar elimi sildim vajinaya değdi diyorBiz sorun olmamasına rağmen o kadar çabalıyoruz olmuyor bu sekilde hamile kalırsan çok üzülürüm
Ovulasyon testi pik noktasi yumurtlama günü falan derken kafayı yedik valla bu böyle hamile kalırsa ben de kahrolurumBiz sorun olmamasına rağmen o kadar çabalıyoruz olmuyor bu sekilde hamile kalırsan çok üzülürüm
Hahahahahhaha +1Ovulasyon testi pik noktasi yumurtlama günü falan derken kafayı yedik valla bu böyle hamile kalırsa ben de kahrolurum
Aman diyim böyle bir şey olmasınOvulasyon testi pik noktasi yumurtlama günü falan derken kafayı yedik valla bu böyle hamile kalırsa ben de kahrolurum
elini vajinasını sürüp hamile kalan 1Ovulasyon testi pik noktasi yumurtlama günü falan derken kafayı yedik valla bu böyle hamile kalırsa ben de kahrolurum