Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük yapıyorsunuz malesef doktora gittiniz mi hiç ?Arkadaşlar acil yardım pazar beta 2634 bugün 1657 çıktı kanamamda var orta miktarda düşük mü sizce artar mı yoksa
Neden beta düşmüş bugün benim de düştü deevet bugün ultrasona aldılar düşük tehdidi yok dediler sonra kan verdim işte
Düşük yaptım çünkü hemen doktora gidinNeden beta düşmüş bugün benim de düştü de
Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda isteyen hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , şöyle benim reglim henüz gecikmedi pazar acilde 22.6 çıktı salı gğnü polikinlikte 19.8 acaba hata payı olabilir miDüşük yaptım çünkü hemen doktora gidin
Kimyasal yasiyor olabilirsin yakinda baslar belki adetÇok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda isteyen hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , şöyle benim reglim henüz gecikmedi pazar acilde 22.6 çıktı salı gğnü polikinlikte 19.8 acaba hata payı olabilir mi
Sanırım şimdi doktora gidicem ama sanırım bişey göremeyecek cumaya kadar bekleyelim diyecek umarım laboratuvar hatası olmuşturKimyasal yasiyor olabilirsin yakinda baslar belki adet
Allah razı oldun canım hepimize inşallah. Sen yinede iyi bir doktora git erken gebelik olduğu için kimyasal da olabilirÇok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda isteyen hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , şöyle benim reglim henüz gecikmedi pazar acilde 22.6 çıktı salı gğnü polikinlikte 19.8 acaba hata payı olabilir mi
Şimdi çıktım doktordan baksamda göremem cuma gününü beklicez dedi benim gibi durum yaşan yok mu acaba sonradan pozitife dönebilir mi kiAllah razı oldun canım hepimize inşallah. Sen yinede iyi bir doktora git erken gebelik olduğu için kimyasal da olabilir
Evet canım beklicez dedi çok açıklama yapmadı kasıklarımda ağrı var yerleşiyordur ama rahmemi başka yeremi ona bakıcaz dediDeğerin düşük olduğu için alttan muayene etse bile göremez. Kan ile takip etmesi lazım . Sen sordun mu tekrar yükselir mi diye