Acil yardım beta hcg

ftmnur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
57
18
18
24
Arkadaşlar acil yardım pazar beta 2634 bugün 1657 çıktı kanamamda var orta miktarda düşük mü sizce artar mı yoksa

Arkadaşlar acil yardım pazar beta 2634 bugün 1657 çıktı kanamamda var orta miktarda düşük mü sizce artar mı yoksa
Düşük yapıyorsunuz malesef doktora gittiniz mi hiç ?

Düşük yapıyorsunuz gibi görünüyor, geçmiş olsun, inşallah kolay geçer bu süreç

evet bugün ultrasona aldılar düşük tehdidi yok dediler sonra kan verdim işte

Düşük yaptım çünkü hemen doktora gidin
Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda isteyen hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , şöyle benim reglim henüz gecikmedi pazar acilde 22.6 çıktı salı gğnü polikinlikte 19.8 acaba hata payı olabilir mi

Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda isteyen hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , şöyle benim reglim henüz gecikmedi pazar acilde 22.6 çıktı salı gğnü polikinlikte 19.8 acaba hata payı olabilir mi
Kimyasal yasiyor olabilirsin yakinda baslar belki adet

Allah razı oldun canım hepimize inşallah. Sen yinede iyi bir doktora git erken gebelik olduğu için kimyasal da olabilir

Allah razı oldun canım hepimize inşallah. Sen yinede iyi bir doktora git erken gebelik olduğu için kimyasal da olabilir
Şimdi çıktım doktordan baksamda göremem cuma gününü beklicez dedi benim gibi durum yaşan yok mu acaba sonradan pozitife dönebilir mi ki

Değerin düşük olduğu için alttan muayene etse bile göremez. Kan ile takip etmesi lazım . Sen sordun mu tekrar yükselir mi diye

Değerin düşük olduğu için alttan muayene etse bile göremez. Kan ile takip etmesi lazım . Sen sordun mu tekrar yükselir mi diye
Evet canım beklicez dedi çok açıklama yapmadı kasıklarımda ağrı var yerleşiyordur ama rahmemi başka yeremi ona bakıcaz dedi

Normalde betanın düşmesi iyi değil ama doktor bişey demediyse sıkıntı etme. Durumu banada haber et allah gönlüne göre versin☺️

Back
X