• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım bebeğe kilo aldırmaya uğraşıyorum

2500gr doğsa yine yeterli bizim için sesi.hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ama oğlumdan dolayı o kadar mahalle baskısı oldu ki 3000gr doğmuştu .zayıf zayıf zayıf diye artık psikolojik olarak rahat olamıyorum kilo alsın en azından rahat bakayım diye endişeleniyorum

Kilolu doğsaydı bu seferde bu çocuk kilolu çok emzirme diyeceklerdi. Elalem konuşur durur, boşversene. Önemli olan 37yi bitirmesi ve doktorun da dediği gibi 2500ü geçmesi. Benim oğlan 2660 doğdu, şimdi hızla kilo alıyor. :) hem yfak doğunca büyütmesi de kolay oluyor.

Elma tabii :halay:
İnşallah işe yarar miniğinizdee
Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiylee

Kilolu doğsaydı bu seferde bu çocuk kilolu çok emzirme diyeceklerdi. Elalem konuşur durur, boşversene. Önemli olan 37yi bitirmesi ve doktorun da dediği gibi 2500ü geçmesi. Benim oğlan 2660 doğdu, şimdi hızla kilo alıyor. :) hem yfak doğunca büyütmesi de kolay oluyor.
İşte tedirgin ediyorlar ister istemez ☺️

Ben son zaman 2 yumurta kaşar peyniri 2 bardak süt her gün muz ve bi avuç ceviz yiyordum ve her gün meyve kilo alıyo canım bunları dene ve et ye bulgur pilavı yada kısır :) aldığını göreceksin :) bi de millet hep konuşur bana da nazar attılar 15 gün hiç almadı kilo kafama o kadar taktım ki evden dışarı çıkmadım o ara normale döndü sonra tavsiye ederim kulakları tıka
Deneyeceğim kaşar yumurta muz ceviz yiyorum aslında badem keçi boynuzu özü. Et ve süt çok tüketemiyorum aksi gibi evde 3,5 yaşında oğlum var ve oldukça hareketli çok yoruluyorum ıstırahat etme sürümüm pek olmuyo malesef sanırım onun da etkisi var

Elma tabii :halay:
İnşallah işe yarar miniğinizdee
Sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiylee
İlk defa duydum elmayı kesinlikle deneyeceğim teşekkürler yani tek tesellim kilo almasa bile en azından sağlığına mutlaka faydası vardır yediklerimin diye düşünüyorum

Back
X