Çok teşekkür ederim sağlık ocağındaki doktor baya korkuttu beniBen kronik tiroid hastasıyım. Daha gebeliğiniz çok yeni o nedenle bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sağlık ocağından ziyade dahiliye uzmanı daha iyi bilgi verir. Gebelik tiroidi diye birşey var ayrıca pek çok kadın yaşıyor. Endişelenmenize gerek yok ilaç kullandığınızda değerler hızlıca düzelir.
Bebeğin zeka gelişimini etkilemesi için tshla beraber değerlendirilmesi gerekir. Dahiliyeden ziyade endokrin kontrolünde olmanızı tavsiye ederim. Gebeliğimin başından beri tiroid yüzünden ilaç kullanıyorum. Daha öncelerinde de kullanmıştım ama önemsenmemişti. İçinizi ferah tutun haftanız daha erken ben 8-9. haftada ilaca başlamıştım. Sağlıkla gelsin minik♥Çok teşekkür ederim sağlık ocağındaki doktor baya korkuttu benibeynini etkiler bebeğin falan dedi
Sana tavsiyem yarın sağlık ocağına yada dahiliye ye gidip tsh degerine baktırman eğer 2.5 altındaysa endişe etme. Kimisinin gebelikle beraber yükselişe geçiyor. Ama ilaç alımı ile anında düşüyor önemli olan ilaçlarını düzenli kullanmanArkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. 4 haftalık hamileyim sorunlu sıkıntılı ilerliyor önce beta hcg düşük çıktı sonra yükseldi, cuma günü kontrole gideceğim kadın doğuma diye sağlık ocağında kan aldırdım, serbest T4 bugün 1,64 geldi sağlık ocağı doktoru yüksek dedi çok korktum cuma günü kadın doğumda kontrolüm var. Tiroidle ilgili çok kötü şeyler okudum çok korktum lütfen yardım edin ne yapayım(((
Bugün bakıldı, serbest T4 1,65 çıktıSana tavsiyem yarın sağlık ocağına yada dahiliye ye gidip tsh degerine baktırman eğer 2.5 altındaysa endişe etme. Kimisinin gebelikle beraber yükselişe geçiyor. Ama ilaç alımı ile anında düşüyor önemli olan ilaçlarını düzenli kullanman
Tsh 1.00 çıkmış serbest T4 1.64 çıkmışSana tavsiyem yarın sağlık ocağına yada dahiliye ye gidip tsh degerine baktırman eğer 2.5 altındaysa endişe etme. Kimisinin gebelikle beraber yükselişe geçiyor. Ama ilaç alımı ile anında düşüyor önemli olan ilaçlarını düzenli kullanman
Canım tsh 1.00 çıkmış serbest T4 1,64 çıkmış değerlerimBebeğin zeka gelişimini etkilemesi için tshla beraber değerlendirilmesi gerekir. Dahiliyeden ziyade endokrin kontrolünde olmanızı tavsiye ederim. Gebeliğimin başından beri tiroid yüzünden ilaç kullanıyorum. Daha öncelerinde de kullanmıştım ama önemsenmemişti. İçinizi ferah tutun haftanız daha erken ben 8-9. haftada ilaca başlamıştım. Sağlıkla gelsin minik♥
Kadın doğum doktorum korkma birsey yok değer normal yazmış, sağlık ocağındaki doktor beni baya korkuttu bugün, ondan oldu birazKorkacak birşey yok kadın doğum doktorunuz veya dahiliye doktoru size tiroid ilacı verecek kullanacaksınız bende kullanıyorum 4. Haftadan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım boş yere evham yapmayın bu süreçte herşeyi kafanıza takarsanız çok zorlanırsınız
Ee gayet normal niye sizi panikletmis anlamadimCanım tsh 1.00 çıkmış serbest T4 1,64 çıkmış değerlerim
Evet serbest T4 yüksek dedi ya inanım ağlayarak çıktım resmen, yüksekmiş kadın doğumcuma gideceğim dedim yok yok sen direk dahiliye ye git dedi hattaEe gayet normal niye sizi panikletmis anlamadim
İlk haftadan beri inanın çok zorlanıyorumKorkacak birşey yok kadın doğum doktorunuz veya dahiliye doktoru size tiroid ilacı verecek kullanacaksınız bende kullanıyorum 4. Haftadan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım boş yere evham yapmayın bu süreçte herşeyi kafanıza takarsanız çok zorlanırsınız
Moralinizi bozmayın bulantılar ağrılar hepsi geçecek keyfini çıkarmaya çalışın içinizde bir can büyüyor bu çok özel birşeyİlk haftadan beri inanın çok zorlanıyorumbirde bu olunca iyice çöktüm
Ya çok teşekkür ederim çok, inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler, annemi yeni kaybettim bu haber bana çok iyi geldi inşallah bu acıyı unutmak için bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırımMoralinizi bozmayın bulantılar ağrılar hepsi geçecek keyfini çıkarmaya çalışın içinizde bir can büyüyor bu çok özel birşey
Başınız sağolsun Rabbim biyerden yüzünüzü güldürmüş işte. İnşallah bebeğinize o kadar güzel bir anne olursunuz ki tüm acılarınızı unutursunuzYa çok teşekkür ederim çok, inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler, annemi yeni kaybettim bu haber bana çok iyi geldi inşallah bu acıyı unutmak için bebeğimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım
Ya canım ne güzel gönlü olan birisin inşallah seninde tüm kalbinden geçenler sana nasip olurBaşınız sağolsun Rabbim biyerden yüzünüzü güldürmüş işte. İnşallah bebeğinize o kadar güzel bir anne olursunuz ki tüm acılarınızı unutursunuz
Amin canım hepimizin inşallahYa canım ne güzel gönlü olan birisin inşallah seninde tüm kalbinden geçenler sana nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?