- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- Konu Sahibi 1905_96_gs
-
psikolojik olarak hazır olmayan bir bireyim her izlediğimde hüngür hüngür ağlamaya başladığım için annem artık o kanalı açtırmıyor çünkü o kadar kötü şeyler yaşayanlar var ki gelecekte bende öyle olacağım diye psikolojik olarak kendimi mahvettim
İşte bir saat daha çalıştığını düşün 7 de geldin evde sporunu yap yani seni engelleyen ney? Bak ben bebeğime 60 kiloyla hamile kaldım ve 87 kilodan sonra tartılmadım çünkü tırstım 35 haftalıkken doğum yaptım yani öyle aman aman gürbüz bi çocuk da çıkmadı. Doğumdan sonra 8 aya kadar da kilo veremedim. Oğlum spor yapmama asla izin vermedi. 8. Ay ağlaya ağlaya diyete başladım ama adı diyet değil porsiyon küçültme önceden7 dilim ekmek yiyordum 5 dilime düşürdüm ve tam tahıllı ekmeklere döndüm ilk 2 hafta baktım e böyle de oluyor sonra 3 e sonra 1 e düşürdüm. Öyle birden kesmedim zaten kesemezdim huyumu biliyorum.çocuğu pusete koy çık dediler ama ne mümkün pusette durmuyor anakucağında durmuyor aldım kucağıma yürüdüm gerek evin içinde gerek evin dışında... önceden eşime koyduğum tabagın aynısını kendime de koyardım sonra ona me koyduysam 2 kaşık eksilttim porsiyon küçültmeyle başladım anlayacağın ve oğlum 11 aylık olduğunda ben 60 kiloya geri döndüm. Paketli gıda yememeye çalış bi de dışarıdan mümkün mertebe yemek yeme.Servisle dönüyorum eve çağrı merkezi çalışanıyım inan öyle zor ki eve geldiğimde kendimi zor atıyorum odamdan çıkamıyorum bile yoksa evde bende çok spor yapmak isterim
Canan karatayın kitaplarını al oku gerçekten çok tok tutuyor ama 2 öğün yemen lazım sabah 8 akşam 4 5 gibi ara öğün filanda yok bence güzel bi diyet evde egzersiz yapabilirsin programlar var onlardan indir orda egzersiz hareketleri filan veriyor bide paran varsa eve eliptik bisiklet al çok yorucu ama güzel zayıflatıyorMerhaba kızlar,
Size ilk defa yazıyorum nasıl yapıcam napıcam bilemediğim için artık size danışmak istedim inanın yorumlarınızı gördükçe belki diyorum bir ümit..
Kızlar 96 doğumluyum 22 yaşındayım.. Tam 112 kiloyum ama doğduğumdan beri hep kiloluydum ne diyetler ne doktorlar neler neler.. Artık bıktım inanın çabalamaktan bıktım annem abim babam hep başıma kalkıyor erkek arkadaşım bile yok 3-4 yıldır.. Hep başkalarına özeniyorum, sevgilileri var istediklerini her an alabiliyolar maddi durumum olduğu halde düşünsenize bu ne ağır bi durum. Arkadaşlarım evlendi çocukları oluyo çoğunun ben hayatıma daha birisini bile alamıyorum gelen de kaçıyo resimlerde çok belli olmuyor çünkü 1.68 boyundayım ama tabi gerçekte buluşunca adam hemen kaçıyor. Artık çok çaresizim annemin laf sokmaları arkadaşlarımın sen tombişte tatlısın demeleri hepsi yalan.. Nolur bana yardım edin aranızda bu yaşadığımı yaşayan belkide vardır oturarak çalışıyorum, spor yapıcak vaktim kalmıyor. Sabah 7 de uyanıyorum akşam 7 de evdeyim bi yol gösterin yürüyecek alanımda yok çok tehlikeli bi yerde oturuyorum.. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Merhaba, adına diyet değil de yaşam tarzı dersen kilo verişin ve verdiğin kiloda kalabilmen kalıcı olur :)Kızlar inanın hepiniz o kadar iyisiniz ki biz kadınların bu birliği beraberliği ayakta tutar yarın en sıkı diyete başlıyorum ve sizide haberdar ediyorum insanın kendisine motivasyon edicek diğer insanlara ihtiyacı var gerçekten sizler gibi insana ihtiyacınız var sizi en kısa sürede bilgilendiricem tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkür ederim vakit ayırmanız bile bana büyük bir nimet rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?