- 2 Temmuz 2007
- 505
- 803
- 303
- Konu Sahibi 1905_96_gs
Ben eger senelerce ugrasip veremediysem tup mide ameliyati olurdum (tamamen sahsi fikrim )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek kilolu insana kilo aldırır kilolu olmayana kilo aldırmaz öyle bir nimetSekeri tuzu ve her turlu un iceren seyi cikardi hayatindan. Ekmegi cok azaltti.
Hemdee kilo verdikten sonra sekerine tuzuna geri dondu. Ara sira o hamur islerinden de yedi. Kilo almadi![]()
Aslında bu inançla başlar kilo vermek kolaydır vermeye bir başlandn mi o kadar rahat veriyorsun ki ama almak gerçekten zor kendimden biliyorum çok kiloluydim bir verdim şu an almak için çabalıyorum ama alamıyorum düğünüm olacak bu yaz gelinlik bulamayacağım diye korkuyorum düşün gerisini sen artikBen eger senelerce ugrasip veremediysem tup mide ameliyati olurdum (tamamen sahsi fikrim )
Tpsikolojik olarak hazır olmayan bir bireyim her izlediğimde hüngür hüngür ağlamaya başladığım için annem artık o kanalı açtırmıyor çünkü o kadar kötü şeyler yaşayanlar var ki gelecekte bende öyle olacağım diye psikolojik olarak kendimi mahvettim
Canm bak ben de kilo verdim ve inan bu inançla başlıyor vermeye başladıktan sonra ardı arkası kesilmiyor dhaahizli kilo veriyorsun bu dedigimi uygula bana dua edeceksin sık sık ama az ye ve en önemlisi bağırsağı hızlandıran seyler yiyip iç bunun en başında da kayısı suyu geliyor inan kayısı suyu kilo vermede bir numaraMerhaba kızlar,
Size ilk defa yazıyorum nasıl yapıcam napıcam bilemediğim için artık size danışmak istedim inanın yorumlarınızı gördükçe belki diyorum bir ümit..
Kızlar 96 doğumluyum 22 yaşındayım.. Tam 112 kiloyum ama doğduğumdan beri hep kiloluydum ne diyetler ne doktorlar neler neler.. Artık bıktım inanın çabalamaktan bıktım annem abim babam hep başıma kalkıyor erkek arkadaşım bile yok 3-4 yıldır.. Hep başkalarına özeniyorum, sevgilileri var istediklerini her an alabiliyolar maddi durumum olduğu halde düşünsenize bu ne ağır bi durum. Arkadaşlarım evlendi çocukları oluyo çoğunun ben hayatıma daha birisini bile alamıyorum gelen de kaçıyo resimlerde çok belli olmuyor çünkü 1.68 boyundayım ama tabi gerçekte buluşunca adam hemen kaçıyor. Artık çok çaresizim annemin laf sokmaları arkadaşlarımın sen tombişte tatlısın demeleri hepsi yalan.. Nolur bana yardım edin aranızda bu yaşadığımı yaşayan belkide vardır oturarak çalışıyorum, spor yapıcak vaktim kalmıyor. Sabah 7 de uyanıyorum akşam 7 de evdeyim bi yol gösterin yürüyecek alanımda yok çok tehlikeli bi yerde oturuyorum.. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Ah keske ben de sizin gibi olsam ) Boyum 1.71 kilom 63 hedefim 57 ama veremiyorumAslında bu inançla başlar kilo vermek kolaydır vermeye bir başlandn mi o kadar rahat veriyorsun ki ama almak gerçekten zor kendimden biliyorum çok kiloluydim bir verdim şu an almak için çabalıyorum ama alamıyorum düğünüm olacak bu yaz gelinlik bulamayacağım diye korkuyorum düşün gerisini sen artik
Bebeğim zaten ekmek kesildiği zmn kilo verdirmez kilolu bir insana kilo aldırır zayıf bir insanı da zayıflatır benm yediğim ekmeği yurtta ki 4 arkadaşım yemiyordu hepsi her yemk esnasında şok gözlerle ağzı açık bana bakarlardı hatta az ye bize ekmek kalmadı diye isyan ederlerdiAh keske ben de sizin gibi olsam ) Boyum 1.71 kilom 63 hedefim 57 ama veremiyorumAslinda2 ay once 68 kiloydum isvec diyeti, aralikli oruc diyeti yaptim biraz sonra ekmek ve abur cuburu kestim. Ama simdi son 1 aydir dikkat etmeme ragmen gitmiyor ya
konu sahibi birde instagramda sayfalar var diyet+spor+saglikli beslenme uzerine tavsiye ederim acayip gaza getiriyorlar :)
Bnde kiloluydum 65ten 45 e düştüm su an beş yıl içerisinde zar zor 51 kilo oldum gerçekten verdikten sonra almak çok zor yazın düğünüm var bir iki kilo alma peşindeyim bakalımSana birsey diyim mi. Ayni seyler fazla kilolu olmadigim halde zamaninda bana da söylendi. Bende biraz kafaya takiyordum. Ondan sonra bir hastalik gecirdim 48 kiloya düstüm (uzun boyluyum). Bu sefer de basladilar cok zayifsin kilo alman lazim felan filan. Demek istedigim: kendiniz icin degisin degismek istemiyorsaniz. Sagliginizda problem yoksa eger profesyonel yardim alin kilo vermek icin. Ben artik kilo almayi basarmiyorum (56 kiloyum). Hamilelikten kilolar bile kalmadi. En önemlisi saglik. Ayrica bu ay baya kilolu bir arkadasim nisanlandi. Yani kilolusun diye kimseyi bulamazsin diye birsey yok.
Bnde kiloluydum 65ten 45 e düştüm su an beş yıl içerisinde zar zor 51 kilo oldum gerçekten verdikten sonra almak çok zor yazın düğünüm var bir iki kilo alma peşindeyim bakalım
Öyle zaten kuzm almak gerçekten mesele bir de ben alıştım hep birileriyle yemeye şimdi evde tekim akşama kadar kimse olmuyor o yüzden de yiyesim gelmiyorAlirsiniz insallah. Kilo almak kilo vermekten daha zor benim icin vallaha
Tek yol kararlilik ve kendine guvenmek. Yapabilirsin benceİnanın tek hayalim çocuk sahibi olabilmek sağlıklı bir birey olmak topluma rahat çıkmak zayıf olduğumu hissedebilmek umarım yaparım artık bi güç istiyorum ve başlamak karar vermek istiyorum
Bilmiyorum valla tuhaf. Annem ekmegi cok fazla azaltmisti. Ben yapamazdim heralde o kadarEkmek kilolu insana kilo aldırır kilolu olmayana kilo aldırmaz öyle bir nimet
Keşke "gelecekte ben de böyle olacağım" diye ağlamak yerine "böyle olmamak için bir an once birşeyler yapmalıyım" deseydinpsikolojik olarak hazır olmayan bir bireyim her izlediğimde hüngür hüngür ağlamaya başladığım için annem artık o kanalı açtırmıyor çünkü o kadar kötü şeyler yaşayanlar var ki gelecekte bende öyle olacağım diye psikolojik olarak kendimi mahvettim