Acil Yardııım

Canım bu senin kafanda bitiyor,kimse sana yardım edemez,senden başka..gerçekten kararlı ol, kafanda bitir,sadece inan..işte o vakit başarırsın ..başarılar:)

Ben eger senelerce ugrasip veremediysem tup mide ameliyati olurdum (tamamen sahsi fikrim )
Aslında bu inançla başlar kilo vermek kolaydır vermeye bir başlandn mi o kadar rahat veriyorsun ki ama almak gerçekten zor kendimden biliyorum çok kiloluydim bir verdim şu an almak için çabalıyorum ama alamıyorum düğünüm olacak bu yaz gelinlik bulamayacağım diye korkuyorum düşün gerisini sen artik

Hadi hemen yarın başla canım.Kızım diyetisyene gitmişti.Önce 15 gün için 5 kilo vermeyi hedeflediler.Sabah ılık suya limon
sıkıp bir fiske zencefil, zerdeçal ve yarım çay kaşığı bal karıştırıp içerek güne başlıyordu.Kahvaltıda da 4 kaşık yoğurda yarım kivi doğrayıp yıyordu.Kahvenin yanına 2 hurma yiyerek öğlen de bir tatlı tabağı sebze yemeği yiyordu. Bu arada yeşil çay serbestti.Bir kere de yarım kupa yeşil çaya yarım şişe maden suyu karıştırıyordu.Akşam yemeginde bol salata içine hergün nohut börülce mercimek gibi bakliyat katıp yiyordu.Gece gec yattığı için(ders calıitığı için.) 10 15 badem yiyebiliyordu.Yatmadan öncede 3 kaşık yoğurt ,çine tarçın summak pul biber karıştırıp yiyerek hedeflediği gibi 5 kiloyu verd,.Lİsteyi değitirek devam ediyor.Öğlen yemeklerinde 2 dilim Çavdar ekmeği bile vardı.
Uygulaması kolay bir diyet.Komşum da 60 yaşında aynı dıyetisyene gitti ve benzeri bir liste uyguladı 107 kiodan 15 günde 97 kiloya düstü.Ben de kendi çapimda uyabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.Bwn bile 1 ayda 4 kilo verdim.Benim boyum uzun ve k,lom daha az o yüzden pek kasmıyoum ama şekeri kestim ekmek de az yiyorum.Ben ce sen de yapabilirsın.Bize de ıyi haberler verirsın inşallah.

T
Canm bak ben de kilo verdim ve inan bu inançla başlıyor vermeye başladıktan sonra ardı arkası kesilmiyor dhaahizli kilo veriyorsun bu dedigimi uygula bana dua edeceksin sık sık ama az ye ve en önemlisi bağırsağı hızlandıran seyler yiyip iç bunun en başında da kayısı suyu geliyor inan kayısı suyu kilo vermede bir numara

Kızlar inanın hepiniz o kadar iyisiniz ki biz kadınların bu birliği beraberliği ayakta tutar yarın en sıkı diyete başlıyorum ve sizide haberdar ediyorum insanın kendisine motivasyon edicek diğer insanlara ihtiyacı var gerçekten sizler gibi insana ihtiyacınız var sizi en kısa sürede bilgilendiricem tavsiyeleriniz için çok çok çok teşekkür ederim vakit ayırmanız bile bana büyük bir nimet rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin

Ah keske ben de sizin gibi olsam ) Boyum 1.71 kilom 63 hedefim 57 ama veremiyorum Aslinda2 ay once 68 kiloydum isvec diyeti, aralikli oruc diyeti yaptim biraz sonra ekmek ve abur cuburu kestim. Ama simdi son 1 aydir dikkat etmeme ragmen gitmiyor ya
konu sahibi birde instagramda sayfalar var diyet+spor+saglikli beslenme uzerine tavsiye ederim acayip gaza getiriyorlar :)

Maddi durumun var madem bir diyetisyenle bu duruma son verebilirsin. En iyi arkadaşım 120kiloydu ve 8 aydır spor yapmadan (masa başı işi var) diyetisyen eşliğinde 30 kilo verdi. Hâlâ devam ediyor azimle maşallah

Sana birsey diyim mi. Ayni seyler fazla kilolu olmadigim halde zamaninda bana da söylendi. Bende biraz kafaya takiyordum. Ondan sonra bir hastalik gecirdim 48 kiloya düstüm (uzun boyluyum). Bu sefer de basladilar cok zayifsin kilo alman lazim felan filan. Demek istedigim: kendiniz icin degisin degismek istemiyorsaniz. Sagliginizda problem yoksa eger profesyonel yardim alin kilo vermek icin. Ben artik kilo almayi basarmiyorum (56 kiloyum). Hamilelikten kilolar bile kalmadi. En önemlisi saglik. Ayrica bu ay baya kilolu bir arkadasim nisanlandi. Yani kilolusun diye kimseyi bulamazsin diye birsey yok.

Bebeğim zaten ekmek kesildiği zmn kilo verdirmez kilolu bir insana kilo aldırır zayıf bir insanı da zayıflatır benm yediğim ekmeği yurtta ki 4 arkadaşım yemiyordu hepsi her yemk esnasında şok gözlerle ağzı açık bana bakarlardı hatta az ye bize ekmek kalmadı diye isyan ederlerdi kilo vermek metebolizmayla alakalı ben kayısı suyunu çok öneriyorum kilo vermek isteyenlere ben aslen doguluyum Kocaeli'nde yaşıyorum ama karsin yemek kültürü hala evimizde tüter biz kayısıyı hoşaf yaparız sürekli ve bizim evde hiç kimse kilolu değildir benm akrabalarımda da çok nadir var benm annemler 10 kardeş sadece 3 kardeş kiloludur o da yine aşırı bir kilo değildir sonra biz sağlıklı besleniriz hakiki tereyağ peynirlerle kahvaltımizi yaparız karşın meşhur balı Kars kaşarı soframız dan eksik olmaz biz ete düşkün olduğumuz kadar sebzeyede çok düşkünuzdur hayatta marketlerde satılan ne olduğu belli olmayan tereyağını evimize sokmayiz yemeklerimiz de bile hakiki tereyağı vardır ve bu sayede hastalanmayiz bile fasfooddan uzak dururum acur bucur yerine çerez tercih ederim ceviz fıstık kabuğu gibi oruç tutmakta insanı çok ayakta tutuyor haftada .düzenli üç kez birer gün arayla tutulan orucunda faydası var sabahları aç karnına varsa elma muhakkak yerim zaten sabah kahvaltısını hayatta atlamam ama akşam yemeklerinde fazla yemem bazen hiç yemem bu da çok etkili

Bnde kiloluydum 65ten 45 e düştüm su an beş yıl içerisinde zar zor 51 kilo oldum gerçekten verdikten sonra almak çok zor yazın düğünüm var bir iki kilo alma peşindeyim bakalım

Canım imkansız diye bir sey yok. Zayiflama gruplari var onlara katıl derim ben.ben bu siteye uyeligimi zayiflama gruplari icin aldim 2 ay önce. Bugun tam iki ay oluyor ve ben 85.5 den 78 e geldim. Olmayacak bir sey yok gayretle her sey oluyor inan.
Hatta şu an grubumuzda bir arkadaşimiz var 156 kilo ile geldi şu an 144 e indi. Geleli 15 gün oluyor. Güzel de kilo vermeye devam ediyor.Deneyeceksin... sabredecek ve isteyeceksin hepsi bu

Yemeklerini evden götür ve belli bir kuralın olsun onun dışına çıkma. Hemen kilo vermek isteyipte ağır diyetlere girme başarısız olursun. Herşey zamanla ve sağlıklı bir şekilde olursa daha güzel kendine ait program yap bu konuda. Yemek yiyeceğin zamanlar hep aklında kendi zayıf halini düşün. Kendi shopla zayıflat ve telefonun ekranın resmine onu koy böyle olmak istiyorum diye yemek yerken falan görürsün, bunlar hep motivasyon :)

Keşke "gelecekte ben de böyle olacağım" diye ağlamak yerine "böyle olmamak için bir an once birşeyler yapmalıyım" deseydin

Bir de şöyle bir şey var. Zayıflık ayrı fitlik ayrı bişey.. şöyle bakıyorsun zayıflara belki yüzde yirmisi fit. Eee öyle olunca cidden zayıflik bile çekici gelmiyor. Ne bileyim İsveç diyeti ile lahana diyeti ile zayıfliyor insan ama kaçı yağ kaçı su kaçı kas(!) Belli değil. Öyle olunca zayıf olsa bile çok da hoş görünmüyor. Yani sacmasapan diyetlere bulaşıp metabolizmayı bozmaya hiç gerek yok. Sonra daha fazlasını almak var ya da zayifken bile istediğin şekilde gorunmemek var. Ki dediğim gibi bu oran ülkemizde yüzde seksen. En iyisi sağlıklı beslenip spor yaparak ayda 4-5 kilo arası vermek ve bunu hayat standardı haline getirmek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…