• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil testime bakarmısınızz

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
121
12
13
25
Kızlar reglime 5 gün kala ilk idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikada testi ikiye ayırınca daha net gördüm silik çizgiyi dikkatli bakınca görülüyor sizce gebelik varmıdır kan vermeye gideyim mi

Eklentiler

• IMG_9898.webp
    IMG_9898.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_9897.webp
    IMG_9897.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_9895.webp
    IMG_9895.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_9893.webp
    IMG_9893.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar reglime 5 gün kala ilk idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikada testi ikiye ayırınca daha net gördüm silik çizgiyi dikkatli bakınca görülüyor sizce gebelik varmıdır kan vermeye gideyim mi
Buraya yüklenince kalitesi biraz düşmüş ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Yerinde olsam kimyasal veya test bozuk olma ihtimaline karşı regl yi beklerdim kan bu kadar erken verirsen kese kalp atışına kadar iki katı artma takibi oldukça uzun gelir . 5 gün bekle regl günü sabah test yap cizgi 5 güne çok net belli olur zaten çıkarsa kan verirsin hemen. Ayrıca erken test yapma ve camını açma kaset test yap , erken gebelik testinde yalancı cizgi ve kapağını açınca bozulup cizgi çıkma başıma gelmişti

Yerinde olsam kimyasal veya test bozuk olma ihtimaline karşı regl yi beklerdim kan bu kadar erken verirsen kese kalp atışına kadar iki katı artma takibi oldukça uzun gelir . 5 gün bekle regl günü sabah test yap cizgi 5 güne çok net belli olur zaten çıkarsa kan verirsin hemen. Ayrıca erken test yapma ve camını açma kaset test yap , erken gebelik testinde yalancı cizgi ve kapağını açınca bozulup cizgi çıkma başıma gelmişti

10 gündür bekliyorum ama heycandan duramıyorum da bir an önce öğrenmek istiyorum sonucu

Back
X