Kızlar reglime 5 gün kala ilk idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikada testi ikiye ayırınca daha net gördüm silik çizgiyi dikkatli bakınca görülüyor sizce gebelik varmıdır kan vermeye gideyim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya yüklenince kalitesi biraz düşmüş ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirimKızlar reglime 5 gün kala ilk idrarla test yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı ilk 5 dakikada testi ikiye ayırınca daha net gördüm silik çizgiyi dikkatli bakınca görülüyor sizce gebelik varmıdır kan vermeye gideyim mi
Birde bu şekilde yaptım belli olabilmesi için ama ben kendim gözümle bakınca görüyordum silik çizgiyi varmıdır sizceBen göremedim kuzum ya
Yine göremedim belki ışıktan dolayıdır, regl kaç gün geciktiBirde bu şekilde yaptım belli olabilmesi için ama ben kendim gözümle bakınca görüyordum silik çizgiyi varmıdır sizce
Gecikmedi henüz 5 gün varYine göremedim belki ışıktan dolayıdır, regl kaç gün gecikti
Bence biraz daha bekle kuşum sonra kan testi yaptırGecikmedi henüz 5 gün var
Heycandan bekleyemiyorum ya işte regl günü de tekrar test yaparım diye düşündümBence biraz daha bekle kuşum sonra kan testi yaptır
Öyle birşeydi çok fazla silik olduğu için çizgiyi görebildim rengi tam net değildiPembe tonda gözüküyorsa çıplak gözle bir kan verin emin olun
benimde böyle cumartesi adet günümü bekliyorumHeycandan bekleyemiyorum ya işte regl günü de tekrar test yaparım diye düşündüm
2 gün daha bekleyip ilk idrarla tekrar test yapabilirsinÖyle birşeydi çok fazla silik olduğu için çizgiyi görebildim rengi tam net değildi
Yerinde olsam kimyasal veya test bozuk olma ihtimaline karşı regl yi beklerdim kan bu kadar erken verirsen kese kalp atışına kadar iki katı artma takibi oldukça uzun gelir . 5 gün bekle regl günü sabah test yap cizgi 5 güne çok net belli olur zaten çıkarsa kan verirsin hemen. Ayrıca erken test yapma ve camını açma kaset test yap , erken gebelik testinde yalancı cizgi ve kapağını açınca bozulup cizgi çıkma başıma gelmişti
Bu çizgi dağılmış test bozuk tekrar yapın derimbenimde böyle cumartesi adet günümü bekliyorum
10 gündür bekliyorum ama heycandan duramıyorum da bir an önce öğrenmek istiyorum sonucuYerinde olsam kimyasal veya test bozuk olma ihtimaline karşı regl yi beklerdim kan bu kadar erken verirsen kese kalp atışına kadar iki katı artma takibi oldukça uzun gelir . 5 gün bekle regl günü sabah test yap cizgi 5 güne çok net belli olur zaten çıkarsa kan verirsin hemen. Ayrıca erken test yapma ve camını açma kaset test yap , erken gebelik testinde yalancı cizgi ve kapağını açınca bozulup cizgi çıkma başıma gelmişti
O zaman kan verme gün gün kaset test ile cizgi koyulasmasini takip etmeni öneririm10 gündür bekliyorum ama heycandan duramıyorum da bir an önce öğrenmek istiyorum sonucu
Sizinde pikselinden dolayı tam görünmüyorbenimde böyle cumartesi adet günümü bekliyorum
bugun tekrar yapacağım ama akşam iki test yaptım ikisinde de ince çizgiyi gördüm hafifBu çizgi dağılmış test bozuk tekrar yapın derim
Ben bugün kan verip negatif görürsem 5 gün sonra sabah idrar testi çizgi netleşirse de tekrar kan veririm diye düşünmüştümO zaman kan verme gün gün kaset test ile cizgi koyulasmasini takip etmeni öneririm