- Konu Sahibi Kurtlu3lmam
-
Merhaba
ben bahçeşehirde oturuyorum haftada 1 temizlik için bayana ihtiyacım var
hamileyim iş yapamıyorum avcılar esenyurt büyükçekmece civarında oturanlar tek vesait gelebilirler düşünen olursa görüşelim
Dilerseniz benim komşularımında ihtiyacı var aylık olarak anlaşıp hergün haftanın 5 günü çalışabilirsiniz
ben 2 çocuk annesiyim okula giden çocuğumun ihtiyaçları için benim işe ihtiyacım var görüşmek isterim ümraniyede oturuyurum eğer sizin yoksa komşularınızın ihtiyacı olabilir bu konuda yardınlarınızı bekliyorum
evet canım iyi olur görüşüp bana haber verebilirmisinz olmazsa siz özelden tel nosunu verin ben ararımBuyukcekmece'de oturan bir tanidigimiz bu konuda bir is aramaktadir. Kendisiyle gorusup hala biriyle anlasmadiysaniz gorusmek ister misiniz?
canım bana yakınsın özelden tel nonu verirsen görüşelimmerhaba ben esenyurt haramiderede oturuyorum size yakınım evlere temizlik işi arıyorum... özelden mesajlaşırsak ben talebinizi değerlendirmek istiyorum... teşekkürler...
ben 2 çocuk annesiyim okula giden çocuğumun ihtiyaçları için benim işe ihtiyacım var görüşmek isterim ümraniyede oturuyurum eğer sizin yoksa komşularınızın ihtiyacı olabilir bu konuda yardınlarınızı bekliyorum
canım mesafe çok uzak 2 2.5 saat yol sürüyor ordan vesaitle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?