• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil temizlik için bayana ihtiyacım var

Tuzla'da oturuyorum acil temizlik için yardımcıya ihtiyacım var. 15 günde bir alacağIm. İlgilenen ya da yönlendirme yapabilecek biri var mı ?

Teşekürler.

ben 2 çocuk annesiyim okula giden çocuğumun ihtiyaçları için benim işe ihtiyacım var görüşmek isterim ümraniyede oturuyurum

merhabalar ,
telefon numaranızı bırakırsanız görüşebilirz.
bende 15 günde bir temzilik ve yarım gün ütü
anlaşabilirsek tüm hafta da olabilir ..

ev dudullu şerifalide .....

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll 0539 347 06 21

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll

Merhaba beykoz ,üsküdar,yeniköy civari haftanın 3 veya 5günü ev temizlik işi arıyorum.Güvenilir ,iyi bir aile yanında uzun süreli çalışmak istiyorum .

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL

Istanbul Anadolu yakası üsküsar Ümraniye Kadıkoy Bostancı cevresınde haftada bır gun yada 15 günde gidebılecegım iş arıyorum teşekkürler

Back